“Arkadaşımın derdii” yardıcı olur musunuz ?

Aynı şeyi söylüyorum kendisine.
Anlayışlı olursak anlaşırız diyor.

Çocuğun annesi oğlunun evlenmesini çok istiyormuş. Düzenini kur oğlum diyormuş.
Ama geleneksel bir kadın gitmemi hizmet etmemi bekler diyor

O ister, neden? Kendi öldükten sonra evladi yalniz kalmasin diye ister. Yani yine kendi evladini dusundugu icin ister.

Elin kizina cile cektirmemeyi falan dusunecek bir anneyse guzel, evlensin tabi. Ama yani arkadaşınızın mustakbel esi, kendisi icin hem sehir degistirilsin hem de aile apartmanina oturulsun istiyor.

Niye fedakarliklar sadece kadindan bekleniyor? Zaten kadin 40 yaşına gelmis, cocuk istiyorsa bir suru zahmete katlanacak, muhtemelen tedavi gorecek vs... erkek ne ise yariyor yani anlamadim ben?
Arkadasiniz sehir degistirecekmis, is bulabilecek mi? Bu zamana kadar calismis, issiz kalirsa bu stresi yönetebilecek mi?

Yediriyor olayı micazen.
Sürekli üzerine titriyor yemeğini ye üşütme gecikme gibi.

Anneci erkekten hayır geldiği görülmemiştir.. Burada bin tane konu var aynı sebepten muzdarip olan kadınlarla ilgili.. Arkadaşınız bile bile lades yapmak istiyor..

Çocuğun annesi arkadaşıma karşı da çok güzel konuşuyormuş. Kızım, canım, cicim diye hitap ediyormuş.

Çocuğun hemen bebek beklentisi var hemen çocuk olursa ara vermek zorunda bir kaç yıl.

Çocuğun hemen bebek beklentisi var hemen çocuk olursa ara vermek zorunda bir kaç yıl.

Ayni bina olmasi biraz sorun
Ama kira vermeyecek o da var
Ben denesin derdim ama sehir degistirip isini kaybedecegini duyunca fikrim degisti
Bide adama annesi yemek yediriyormus korktum
Arkadasiniz korkmuyor mu?
Bende söyledim bunları uzak dur diyorum ama.
Evlenmezsem evde kalırım kesin diyor.
Onu cezbeden bekar olması ve maddi sıkıntısı olmaması. Seviyor da.

Valla aileyle tanışsın nişanlanıp baksın. Max 1 ayda ayrılır zaten. Ben olsam işimi zaten bırakmazdım, ilk etapta bırakmasın gidip haftasonu kalsın mesela
Ailesiyle tanıştı. Ama nasılsınız iyimisinizden öteye gitmemiş sohbet. Heyecandan konuşamadım diyor. Annesi çok konuşkan babası sessiz biriymiş.

Çocuğun annesi arkadaşıma karşı da çok güzel konuşuyormuş. Kızım, canım, cicim diye hitap ediyormuş.
Yani düşünülenin tam tersi de olabilir bunu ancak ailenin tavırlarına bakarak anlayabilir.Adamın dediklerinden ziyade aile ile tanışması daha doğru gibi gözüküyor.Bazen koskoca bir birey olsalar da hala aileler için çocuk gibi görülebiliyorlar bu da belki adamların evlenmedikleri için olgunlaşmamış hissiyatina kapılıyorlar.

40 yaşındaki adam dese ki "annem babam artık yaşlı ,çok uzağa gidemem. Allah korusun bir şey olur, hemen müdahale etmem lazım." Yine bir nebze de 40 yaşındaki adama, oglusum da oglusum diye gezip elinde kaşık tabak peşinde dolasiyorsa bir, iki, üç ,beş kez falan daha düşünsün.

Farklı şehirlerde oldukları için isteme olsada çok gidip gelemez. Maddi olarak hazırız hemen düğünü istediğin şekilde yaparız demişler.
Nişanlılık süresi de uzun olmayacak belliki.

Sevgili konu sahibinin arkadaşı! 40 yaşından sonra, müstakbel kayın validen ile; " eşine yemeği ben yediricem, hayır ben " kavgası yapmak istiyorsan devam et bu ilişkiye. Annesi muhtemel altmışlı yaslardadır, az dayanırsın. Ne kalmış şurada rakipsiz kalmana...

İşte buna aşık her dediği olduğu için kapılmış.

Yapma etme aynı binaya gitme bari diyorum. Ama çocuk bu konuda ısrar ediyormuş.

Anne babası o kadar yaşlı insanlar değillermiş.
60 yoktur kadın diyor.
kadı

Aynı şeyi söylüyorum kendisine.
Anlayışlı olursak anlaşırız diyor.
O tek taraflı olmuyor maalesef aynı mahalle bile zor inanın, herkes için demiyorumda benim mesela kayınvalide sonradan gelip yanıma taşındı evlendiğim ilk zamanlar hemde hergün bizdeydi ama gündüzleri tek çıkıyordu akşamları kayınpederle ama istisnasız hergün istediğiniz kadar surat asın nafile maksat başbaşa kalmasınlar,sonuç 4 yıl sonra eltimin düğünü oldu sıra ondaydı artık sonradan evleri birleştirdiler hâlâ beraber oturuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…