- 24 Mayıs 2021
- 1.191
- 1.006
- 83
- 40
- Konu Sahibi AlerjikRinit
-
Aynı şeyi söylüyorum kendisine.Arkadaşınız işini bırakıp şehir değiştirecek, adam 40 yaşına gelmiş poposunu kaldırıp ayrı binaya çıkamıyor. Başka ne dediğini yapacakmış ki zaten? Huzur olamadıktan sonra neye yarar?
Çocuğun annesi oğlunun evlenmesini çok istiyormuş. Düzenini kur oğlum diyormuş.
Ama geleneksel bir kadın gitmemi hizmet etmemi bekler diyor
Yediriyor olayı micazen.Konsept genel olarak manyakça geldi, 40 yaşında koca adama yemek yediren bir anne ve onun eteğinden ayrılmayan oğlu2si de sağlıksız adam birey olamamış, kadın da eşşek kadar adamı çocuk sanıyor. Bu işin geleceği belli, her akşam kvye yemeğe gidecekler , kv oğlusuna yemek yedirecek sonra da gelini kıskanacak oğlunu elinden aldığı için. O kv bir kaçık, oğlu da 8 yaşında bir ana kuzusu evlat. Bu 2 acaip tiple bu evliliğin ömru max 6 ay
Anneci erkekten hayır geldiği görülmemiştir.. Burada bin tane konu var aynı sebepten muzdarip olan kadınlarla ilgili.. Arkadaşınız bile bile lades yapmak istiyor..Arkadaşlar selamlar;
Yakın Arkadaşımın görüştüğü biri var ve ciddi düşünüyorlar. Arkadaşım 40 yaşında görüştüğü kişide aynı yaşlarda ve ilk evlilikleri buraya kadar herşey süper.
Tek çocuk, ailesinin oturduğu binada farklı bir evleri var orda yaşayacağız ailemi bırakamam demiş !!!
Arkadaşım bunu istemiyor. Belli bir yaşa geldim. Aynı binada olursak her hareketim kontrol altında olacak. Özgürlüğüm kısıtlanacak diyor.
Çocuğun anneside oğluna çok düşkünmüş. (Çocuk gibi neredeyse yemeği ağzına koyacak öyle bir ilişkileri var diyor) Babası sessiz sakin biri diyor.
Bir yandan da seviyor, bir yandan da bu yaştan sonra çekemem diyor.
Size sorusu şu?
Aile binasını kabul etsin mi? Yoksa hiç bulaşmasın mı?
Cevapları kendisi okuyacak çok teşekkürler.
Çocuğun annesi arkadaşıma karşı da çok güzel konuşuyormuş. Kızım, canım, cicim diye hitap ediyormuş.Aslında adam şu anda ilerisi için mesaj vermiş ama bunu ölçüp biçmek lazım.Arkadasınız bır yere kadar anlayış gösterebilir sonra da gercekleri görünce üzülebilir.Kaynan iyi olduğunda aynı bina belki sorun olmaz ama bu çok nadir karşılaşılabilecek bir durum.40 yaşındaki adama bebek muamelesi yapması biraz düşündürüyor.Bence biraz ailenin içine girip tanıması lazım.
Bende söyledim bunları uzak dur diyorum ama.Ayni bina olmasi biraz sorun
Ama kira vermeyecek o da var
Ben denesin derdim ama sehir degistirip isini kaybedecegini duyunca fikrim degisti
Bide adama annesi yemek yediriyormus korktum
Arkadasiniz korkmuyor mu?
Ailesiyle tanıştı. Ama nasılsınız iyimisinizden öteye gitmemiş sohbet. Heyecandan konuşamadım diyor. Annesi çok konuşkan babası sessiz biriymiş.Valla aileyle tanışsın nişanlanıp baksın. Max 1 ayda ayrılır zaten. Ben olsam işimi zaten bırakmazdım, ilk etapta bırakmasın gidip haftasonu kalsın mesela
Yani düşünülenin tam tersi de olabilir bunu ancak ailenin tavırlarına bakarak anlayabilir.Adamın dediklerinden ziyade aile ile tanışması daha doğru gibi gözüküyor.Bazen koskoca bir birey olsalar da hala aileler için çocuk gibi görülebiliyorlar bu da belki adamların evlenmedikleri için olgunlaşmamış hissiyatina kapılıyorlar.Çocuğun annesi arkadaşıma karşı da çok güzel konuşuyormuş. Kızım, canım, cicim diye hitap ediyormuş.
Bende söyledim bunları uzak dur diyorum ama.
Evlenmezsem evde kalırım kesin diyor.
Onu cezbeden bekar olması ve maddi sıkıntısı olmaması. Seviyor da.
40 yaşındaki adam dese ki "annem babam artık yaşlı ,çok uzağa gidemem. Allah korusun bir şey olur, hemen müdahale etmem lazım." Yine bir nebze de 40 yaşındaki adama, oglusum da oglusum diye gezip elinde kaşık tabak peşinde dolasiyorsa bir, iki, üç ,beş kez falan daha düşünsün.Arkadaşlar selamlar;
Yakın Arkadaşımın görüştüğü biri var ve ciddi düşünüyorlar. Arkadaşım 40 yaşında görüştüğü kişide aynı yaşlarda ve ilk evlilikleri buraya kadar herşey süper.
Tek çocuk, ailesinin oturduğu binada farklı bir evleri var orda yaşayacağız ailemi bırakamam demiş !!!
Arkadaşım bunu istemiyor. Belli bir yaşa geldim. Aynı binada olursak her hareketim kontrol altında olacak. Özgürlüğüm kısıtlanacak diyor.
Çocuğun anneside oğluna çok düşkünmüş. (Çocuk gibi neredeyse yemeği ağzına koyacak öyle bir ilişkileri var diyor) Babası sessiz sakin biri diyor.
Bir yandan da seviyor, bir yandan da bu yaştan sonra çekemem diyor.
Size sorusu şu?
Aile binasını kabul etsin mi? Yoksa hiç bulaşmasın mı?
Cevapları kendisi okuyacak çok teşekkürler.
kadı40 yaşındaki adam dese ki "annem babam artık yaşlı ,çok uzağa gidemem. Allah korusun bir şey olur, hemen müdahale etmem lazım." Yine bir nebze de 40 yaşındaki adama, oglusum da oglusum diye gezip elinde kaşık tabak peşinde dolasiyorsa bir, iki, üç ,beş kez falan daha düşünsün.
O tek taraflı olmuyor maalesef aynı mahalle bile zor inanın, herkes için demiyorumda benim mesela kayınvalide sonradan gelip yanıma taşındı evlendiğim ilk zamanlar hemde hergün bizdeydi ama gündüzleri tek çıkıyordu akşamları kayınpederle ama istisnasız hergün istediğiniz kadar surat asın nafile maksat başbaşa kalmasınlar,sonuç 4 yıl sonra eltimin düğünü oldu sıra ondaydı artık sonradan evleri birleştirdiler hâlâ beraber oturuyorlarAynı şeyi söylüyorum kendisine.
Anlayışlı olursak anlaşırız diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?