Es kisiisi de bi cicek bi cikolata yapamaadi yahu?Benim kvdemde benden once 2 kiz evlendirmis olmasina ragmen,sanki omrunde ilk kez dugun dernek goruyo moduna aldi kendini.Kocam yengelerinden falan sora sora yapti herseyi.Yapilmasa da olurdu ama en azindan uzerine yatmadi.Nisanliyken bayram hediyesi bilezigine kadar dusundu.Günaydın hanımlar;
Birkaç gün sonra arkadaşım evleniyor. Söz, nişan ve düğün sürecine yakından şahit oluyorum. Hepsinde de iki taraf o kadar özenli davrandı ki onlar adına sevindim, kendi adıma üzüldüm.
Benim sözümde ne kıyafet, ne çiçek çikolata alındı, ne de takı takıldı. Benden önce 3 çocuğunu evlendiren kv, başından bir nişanlılık geçmiş eşim "neler yapılır, bilmiyoruz" tavrı sergilediler. O zaman yazıktır, kimseyi zorlamayalım diye düşünürken, şimdi enayilik yaptığımı düşünüyorum. Hiç umursanmamış, değer verilmemiş gibi hissediyorum.
Evet geçti gitti, zamanı geri alamam. Bu bir iç döküş sadece.
Maalesef öyle değil. Evlendikten birkaç sene sonra öğrendim. Kv eşimi eski nişanlısıyla barıştırmaya çalıştığı için beni insan yerine koymamışlar.Size değer verilmediği için değil de sanki eşiniz bir nişan attığı için yapılmamış gibi geldi bana. Hani bundan da ayrılırsa boşa masraf olmasın yine gibi.
Eşime buna cevabı yok. Boşver geçti gitti diyor.Es kisiisi de bi cicek bi cikolata yapamaadi yahu?Benim kvdemde benden once 2 kiz evlendirmis olmasina ragmen,sanki omrunde ilk kez dugun dernek goruyo moduna aldi kendini.Kocam yengelerinden falan sora sora yapti herseyi.Yapilmasa da olurdu ama en azindan uzerine yatmadi.Nisanliyken bayram hediyesi bilezigine kadar dusundu.
Cevabı yazdım.Bence de ikinci kez söz nişan olduğu için önemsememişler.
Maalesef öyle değil. Evlendikten birkaç sene sonra öğrendim. Kv eşimi eski nişanlısıyla barıştırmaya çalıştığı için beni insan yerine koymamışlar.
Bu kvde gelip sizde kalabiliyor bide.Gercekten masallahMaalesef öyle değil. Evlendikten birkaç sene sonra öğrendim. Kv eşimi eski nişanlısıyla barıştırmaya çalıştığı için beni insan yerine koymamışlar.
Geçmişte yaşarsan geleceğini göremezsin hayatın boyunca her alanda senden iyilerle karşılaşacaksın bu tarz şeylere çok takılmaya gerek yok yapmadılarsa yapmadılar ćokmu lazım geldi geçti sağlığım yerindemi,nefes alıp verebiliyormuyum,çocuklarım sağlıklımı evimde şuan huzurlu mutlumuyum bunlar yeter bana ne bileyim elinin olması ayrı bir ödül ayaklarının olması gözlerinin görüyor olması ayrı bir ödül insana bunları kaybetmeden ne kadar şanslı olduğumuzun farkına varamıyoruz lütfen takılmayın geçmişe iyi şeyler düşünün.Günaydın hanımlar;
Birkaç gün sonra arkadaşım evleniyor. Söz, nişan ve düğün sürecine yakından şahit oluyorum. Hepsinde de iki taraf o kadar özenli davrandı ki onlar adına sevindim, kendi adıma üzüldüm.
Benim sözümde ne kıyafet, ne çiçek çikolata alındı, ne de takı takıldı. Benden önce 3 çocuğunu evlendiren kv, başından bir nişanlılık geçmiş eşim "neler yapılır, bilmiyoruz" tavrı sergilediler. O zaman yazıktır, kimseyi zorlamayalım diye düşünürken, şimdi enayilik yaptığımı düşünüyorum. Hiç umursanmamış, değer verilmemiş gibi hissediyorum.
Evet geçti gitti, zamanı geri alamam. Bu bir iç döküş sadece.
Yüzsüzlükte dünya lideri.Bu kvde gelip sizde kalabiliyor bide.Gercekten masallah
İnsan önemsendiğinin bu tür davranışlarla gösterilmesini istiyor. Fedakarlıkların sonucu nankörlük ve yüzsüzlük olunca bazen keşke diyoruz.Sizin degerinizi es ailesinin nisan düğün zamanı yaptiklari ya da yapmadiklari belirlemiyor. Değer vermedilerse, usulunce bir şeyler yapmadilarsa kendi ayiplari. Hayat boyu bizden daha şansı, daha fazla değer gordugunu dusundugumuz insanlar olabilir cevremizde. Bunlara takilirsak ani kaciririz. Kendimize iskence ederiz. Su anda esinizle mutluysaniz, degersiz hissetmiyorsaniz es ailesinin cani cehenneme
Konu açarken size danışayım o zaman. Uygun görürseniz açarım.Benim anladığım kadarıyla zaten bekarken aile kendini belli etmiş Nişan da bozulmuş bir kez. Evlenmeseydiniz o zaman hep eş ailesiyle ilgili konularınız var. Benim es ailesi de mükemmel değil bu arada ama bile bile evlendim hala ah vah etmek milletle kendinizi kiyaslamak... Bunları düşünmek için çok boş vaktiniz var mı cidden
Benden önceki gelin adayını çok seviyorlarmış. Ona her şey yapılmış onu da yine tesadüfen öğrendim. Düğünden sonra bana altın kaplama saat hediye ettiler. Eski nişanlısına aitmiş. Ben de onu çöpe attım. Sonra ne yaptılar bilmiyorum.Eskiye ne götürmüşler ki ona da bişey almamışlar bence eşinize fazladan masraf yapmamak için bilmiyoruz ayağına yatmışlar
Aaaaa çok ayıp terbiyesizlik resmenBenden önceki gelin adayını çok seviyorlarmış. Ona her şey yapılmış onu da yine tesadüfen öğrendim. Düğünden sonra bana altın kaplama saat hediye ettiler. Eski nişanlısına aitmiş. Ben de onu çöpe attım. Sonra ne yaptılar bilmiyorum.
Son itiraflarından sonra ben de böyle düşünüyorum biliyor musun?Senin kocan cok pasif biri gibi geliyor bana.. sanki seni tuzagina dusurmus yalan soylemis her konuda safa yatmis biri gib..
Evlilik gibi guzel bir muesseseye Kotu bir sekilde girince nasil guzel devan etsin..Son itiraflarından sonra ben de böyle düşünüyorum biliyor musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?