Öyle bir niyetim yok şimdilik ama geçmişte olan şeylere çok fazla takılmaya başladım.Evlilik gibi guzel bir muesseseye Kotu bir sekilde girince nasil guzel devan etsin..
Bana oyle geliyor ki sen eninde sonunda bosayacan bu sumsuk herifi
Cunku sindirememissin hic…huzursuzluk yapar sadeceÖyle bir niyetim yok şimdilik ama geçmişte olan şeylere çok fazla takılmaya başladım.
Evet çünkü üst üste yeni şeyler öğreniyorum ya da fark ediyorum. kafaya takmam dediğim şeyler meğer aptallığımmış.Cunku sindirememissin hic…huzursuzluk yapar sadece
Maalesef öyle değil. Evlendikten birkaç sene sonra öğrendim. Kv eşimi eski nişanlısıyla barıştırmaya çalıştığı için beni insan yerine koymamışlar.
Kimse zorlanmasın, herkese kolaylık sağlayalım diye düşünürken sadece salak yerine konmuşum.İnsanın içinde ukte kalıyor bazı şeyler.
Ama bazı şeyler bir kere oluyor. Olması gerekenin, olmasi gerekiyor. Keşke o zaman söyleseydiniz
Yaklaşık 15 senedir görüşmüyorum fakat kendisi yılda iki üç gün torun görme bahanesiyle geliyor.Kv ile görüsüyormusun?
Yaklaşık 15 senedir görüşmüyorum fakat kendisi yılda iki üç gün torun görme bahanesiyle geliyor.
Eşime buna cevabı yok. Boşver geçti gitti diyor.
Yaklaşık 15 senedir görüşmüyorum fakat kendisi yılda iki üç gün torun görme bahanesiyle geliyor.
Eşim de başta çok yanlış yaptı. Evliliğe alışamıyor bunlar hallolur dedim ama her şey oyunmuş diye düşünüyorum.En azindan fazla görüsmüyorsun buna sevindim. Esiniz de mi öyle umursamaz davrandi basta?
Telafi etme gibi bir çabası yok boş mevzulara takıldığımı düşünüyorTelafi etmeye çalışmalı.
En azından haklısın demesi bile sizin üzüntünüzü azaltacaktır.
Onlara kalsa her gün görüşürler de en azından bu konuda akıllılık etmişim.Hiç değilse sürekli muhatap olmuyormuşsunuz.
Eşim arkamda sanıyordum. O yüzden bu konulara takılmıyordum ama o itiraflardan sonra geçmişi irdeliyorum.Sizin kv pislik bir kadındı. Eşiniz de pasif kalıyordu. Bu üzüntünüz ondan. Eş arkanızda dursa, ezdirmese, ailesi iyi olsa yapilmayanlar bu kadar gözünüze batmaz.
Merhametten maraz doğar dedikleri buymuş.Bir çiçek, bir çikolata kaç para ki her pastanede hazır çikolata kutuları satılıyor şunu alıp getirmeyen adamlarla evlenmesin kimse
Kendime de çok kızgınım. Anneme de eşime de. İyi niyetin, anlayışın gereksizliğini geç fark ettim.Hadi taki kıyafet bir yana ama çiçek çikolata getirmemelerine ses çıkarmamak niye?
Aileniz niye tepki vermedi?
Bir aksam yemeğine bile tatlısız gidilmez kız istemede buna nasil sessiz kaldınız doğru sözcükleri seçemiyorum ama aslında kendinize kızıyor olabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?