Arkadaşımın düğünü ve geçmiş

Evlilik gibi guzel bir muesseseye Kotu bir sekilde girince nasil guzel devan etsin..

Bana oyle geliyor ki sen eninde sonunda bosayacan bu sumsuk herifi
Öyle bir niyetim yok şimdilik ama geçmişte olan şeylere çok fazla takılmaya başladım.

İnsanın içinde ukte kalıyor bazı şeyler.
Ama bazı şeyler bir kere oluyor. Olması gerekenin, olmasi gerekiyor. Keşke o zaman söyleseydiniz

İnsanın içinde ukte kalıyor bazı şeyler.
Ama bazı şeyler bir kere oluyor. Olması gerekenin, olmasi gerekiyor. Keşke o zaman söyleseydiniz
Kimse zorlanmasın, herkese kolaylık sağlayalım diye düşünürken sadece salak yerine konmuşum.

Telafi etmeye çalışmalı.

En azından haklısın demesi bile sizin üzüntünüzü azaltacaktır.
Telafi etme gibi bir çabası yok boş mevzulara takıldığımı düşünüyor

Sizin kv pislik bir kadındı. Eşiniz de pasif kalıyordu. Bu üzüntünüz ondan. Eş arkanızda dursa, ezdirmese, ailesi iyi olsa yapilmayanlar bu kadar gözünüze batmaz.
Eşim arkamda sanıyordum. O yüzden bu konulara takılmıyordum ama o itiraflardan sonra geçmişi irdeliyorum.

Hadi taki kıyafet bir yana ama çiçek çikolata getirmemelerine ses çıkarmamak niye?
Aileniz niye tepki vermedi?
Bir aksam yemeğine bile tatlısız gidilmez kız istemede buna nasil sessiz kaldınız doğru sözcükleri seçemiyorum ama aslında kendinize kızıyor olabilir misiniz?

Hadi taki kıyafet bir yana ama çiçek çikolata getirmemelerine ses çıkarmamak niye?
Aileniz niye tepki vermedi?
Bir aksam yemeğine bile tatlısız gidilmez kız istemede buna nasil sessiz kaldınız doğru sözcükleri seçemiyorum ama aslında kendinize kızıyor olabilir misiniz?
Kendime de çok kızgınım. Anneme de eşime de. İyi niyetin, anlayışın gereksizliğini geç fark ettim.

Back
X