Arkadaşımın düğünü ve geçmiş

Benden önceki gelin adayını çok seviyorlarmış. Ona her şey yapılmış onu da yine tesadüfen öğrendim. Düğünden sonra bana altın kaplama saat hediye ettiler. Eski nişanlısına aitmiş. Ben de onu çöpe attım. Sonra ne yaptılar bilmiyorum.
Eski nişanlısından neden ayrılmışlar.

Sizin degerinizi es ailesinin nisan düğün zamanı yaptiklari ya da yapmadiklari belirlemiyor. Değer vermedilerse, usulunce bir şeyler yapmadilarsa kendi ayiplari. Hayat boyu bizden daha şansı, daha fazla değer gordugunu dusundugumuz insanlar olabilir cevremizde. Bunlara takilirsak ani kaciririz. Kendimize iskence ederiz. Su anda esinizle mutluysaniz, degersiz hissetmiyorsaniz es ailesinin cani cehenneme
Ay ne güzel demişsiniz. Keşke durumun içindeyken böyle düşünüp hareket edebilsek, hiçbir yaptıklarına takılmadan umursamadan güzelim zamanlarımızı mahvetmesek.. Eş ya da nişanlı kisisi deger veriyorsa, hissettiriyorsa aynen de öyle öbürlerinin cani cehenneme. İste bazen bunu yapamadığımiz icin kaybediyoruz maalesef.

Konudan bağımsız bir konuda sizi çok takdir ettim. Laf kalabalığı yaparak konuyu uzatmamışsınız, kısa ve öz anlatmışsınız her şeyi.

Bence de size ayıp etmişler ama geçip gitmiş, geçmişteki bir şey için kendinizi üzmeyin.

Hadi taki kıyafet bir yana ama çiçek çikolata getirmemelerine ses çıkarmamak niye?
Aileniz niye tepki vermedi?
Bir aksam yemeğine bile tatlısız gidilmez kız istemede buna nasil sessiz kaldınız doğru sözcükleri seçemiyorum ama aslında kendinize kızıyor olabilir misiniz?
Sanki konu sahibinin gözüne perde inmiş de her şeye göz yummuş. Peki aile neden tepki vermemiş ? Sanki burda da ailesi, konu sahibi evlensinde bir şey getirmeselerde olur gibi davranmışlar.

Son düzenleme:
Utanmazlar, neler yapilir bilmiyordularsa keske bildirseydiniz ne yapilacagini. İyi niyetli ve cok alttan alan birine denk gelmisler sukretsinler. Madem oyle gelecek gunlerden kismayin, gonlunuzce butcenizin yettigini yapin, gezin.

Benden önceki gelin adayını çok seviyorlarmış. Ona her şey yapılmış onu da yine tesadüfen öğrendim. Düğünden sonra bana altın kaplama saat hediye ettiler. Eski nişanlısına aitmiş. Ben de onu çöpe attım. Sonra ne yaptılar bilmiyorum.
Bana fenaliklar geliyor sagdan soldan. Parcalarim bana o saati hediye edeni size peygamber sabri verilmis.

Eşim de başta çok yanlış yaptı. Evliliğe alışamıyor bunlar hallolur dedim ama her şey oyunmuş diye düşünüyorum.
Kotulugune sormuyorum, gercekten merak ettigim icin soruyorum. Esine karsi hislerin degismedi mi, onunla yasadigin evlilige karsi hislerinde, tavirlarinda fark olmadi mi hic?

Ya gercekten evliliginizde mutluysaniz boyle seyleri niye kafaya takiyorsunuz? Bana cok garip geliyor. Banane kim kime ne yapmis. Mutluysam gerisi sacmalik.

Siz kendiniz bir ara boşanma konusunu kafaya çok takmistiniz.
Aslinda olay eşinizle ayrı hayatlarinizin olmasi.
Şuanda siz esinizden o duygusalligi alamiyorsunuz o yüzden geçmişe sariyorsunuz.
Yapılanlar evet hoş değil ama şuan mutlu olsanız bunlar çok kafanızda sorun olusturmaz.
Hiç ortak yanımız yok ayrı odalarda iki farklı hayat demiştiniz.
Bence en büyük sorun adamın ilgisizligi.
Erken yaşta mi evlendiniz?

BU KV Hazine ve Maliye Bakanligi'nda çalışsa ; ulkekenin kısa vadeli dış borç stoklarına bile çözüm uretirdi.
Bir nişan attiklari için ağzı yanınca,yeni gelini için yoğurda uflemis 🤷

Kotulugune sormuyorum, gercekten merak ettigim icin soruyorum. Esine karsi hislerin degismedi mi, onunla yasadigin evlilige karsi hislerinde, tavirlarinda fark olmadi mi hic?
Geçmişte kalanların üstünü örtmüştüm ama başka şeyler öğrendim. Ne düşüneceğimi ben de bilmiyorum.

Ya gercekten evliliginizde mutluysaniz boyle seyleri niye kafaya takiyorsunuz? Bana cok garip geliyor. Banane kim kime ne yapmis. Mutluysam gerisi sacmalik.
Mutluydum birkaç sene öncesine kadar. Artık huzurum yok.

Boş değil özensiz olduğunu idrak etmeli idi. Genel tutumu size nasıl eşinizin

Allah uzak etsin.

Siz kendiniz bir ara boşanma konusunu kafaya çok takmistiniz.
Aslinda olay eşinizle ayrı hayatlarinizin olmasi.
Şuanda siz esinizden o duygusalligi alamiyorsunuz o yüzden geçmişe sariyorsunuz.
Yapılanlar evet hoş değil ama şuan mutlu olsanız bunlar çok kafanızda sorun olusturmaz.
Hiç ortak yanımız yok ayrı odalarda iki farklı hayat demiştiniz.
Bence en büyük sorun adamın ilgisizligi.
Erken yaşta mi evlendiniz?
Genele bakınca çok fazla hata yapmış, benden gizlenmiş bir şeyler.
Ben kolay unutup affeden biriyim normalde. Şimdi ise neden affettim, neden göz yumdum diye kendimi sorguluyorum.

Genele bakınca çok fazla hata yapmış, benden gizlenmiş bir şeyler.
Ben kolay unutup affeden biriyim normalde. Şimdi ise neden affettim, neden göz yumdum diye kendimi sorguluyorum.

Senelerin yorgunluğu var üzerinizde :(

Keşek siz kendinizi neden diye sorgularken eşiniz de sizi pişman ettiklerini düzeltme yoluna gitse

Back
X