- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.979
- 798
İste zamanla yapılanlar size ağır geliyor.
Eşiniz de bunu telafi etmiyor.
Aksine sinirleniyor.İnşallah zahmet edip kusura bakma diyordur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İste zamanla yapılanlar size ağır geliyor.
Eşiniz de bunu telafi etmiyor.
Aksine sinirleniyor.İnşallah zahmet edip kusura bakma diyordur.
Ben insanın eşi ile herseyi açıkça konuşmasından yanayımGünaydın hanımlar;
Birkaç gün sonra arkadaşım evleniyor. Söz, nişan ve düğün sürecine yakından şahit oluyorum. Hepsinde de iki taraf o kadar özenli davrandı ki onlar adına sevindim, kendi adıma üzüldüm.
Benim sözümde ne kıyafet, ne çiçek çikolata alındı, ne de takı takıldı. Benden önce 3 çocuğunu evlendiren kv, başından bir nişanlılık geçmiş eşim "neler yapılır, bilmiyoruz" tavrı sergilediler. O zaman yazıktır, kimseyi zorlamayalım diye düşünürken, şimdi enayilik yaptığımı düşünüyorum. Hiç umursanmamış, değer verilmemiş gibi hissediyorum.
Evet geçti gitti, zamanı geri alamam. Bu bir iç döküş sadece.
Konuşuyoruz ama ne pişmanlık var ne özür.Ben insanın eşi ile herseyi açıkça konuşmasından yanayım
Şimdi beğendiğiniz başka şeyi aldırınEşime buna cevabı yok. Boşver geçti gitti diyor.
İkinci çocuğu düşünüyor musunuz? Doğum hediyesi isteyebilirsinizKendime de çok kızgınım. Anneme de eşime de. İyi niyetin, anlayışın gereksizliğini geç fark ettim.
Almadı hiçbir zaman.İkinci çocuğu düşünüyor musunuz? Doğum hediyesi isteyebilirsiniz
Tam olarak derdiniz ne?Almadı hiçbir zaman.
Özel günümüzde hiçbir zaman çiçek almadı çünkü çiçek kuruyor ne gerek var. öyle sürprizler yapmadı hiç.Tam olarak derdiniz ne?
Yıllar önce gelmeyen çiçeği bugün dert etmiş olamasınız.
Derdiniz değer görmemekmi?
Doğum günleri, evlilik yildönemi vs nasıl geçiyor?
Mesela ben çok aman aman çiçek sevmem ama arada sırada öylesine gelen çiçek beni mutlu eder.
Özel günlerde ise çiçek ve hediye almazsa eşim bozulurum.
Önemli olan benim o çiçeği sevmem değil, düşünüp onun alması bana değer verdiğini göstermesi.
Böyle birşeymi sizinkisi?
İçinizde çok şey kalmış, eşiniz malesef tam bir hödük.Özel günümüzde hiçbir zaman çiçek almadı çünkü çiçek kuruyor ne gerek var. öyle sürprizler yapmadı hiç.
Evet öyle ve bir şey istenmedi diye kimse ya ne iyi kız yapmıyorGünaydın hanımlar;
Birkaç gün sonra arkadaşım evleniyor. Söz, nişan ve düğün sürecine yakından şahit oluyorum. Hepsinde de iki taraf o kadar özenli davrandı ki onlar adına sevindim, kendi adıma üzüldüm.
Benim sözümde ne kıyafet, ne çiçek çikolata alındı, ne de takı takıldı. Benden önce 3 çocuğunu evlendiren kv, başından bir nişanlılık geçmiş eşim "neler yapılır, bilmiyoruz" tavrı sergilediler. O zaman yazıktır, kimseyi zorlamayalım diye düşünürken, şimdi enayilik yaptığımı düşünüyorum. Hiç umursanmamış, değer verilmemiş gibi hissediyorum.
Evet geçti gitti, zamanı geri alamam. Bu bir iç döküş sadece.
Evet kimseye iyilik yaramıyorEvet öyle ve bir şey istenmedi diye kimse ya ne iyi kız yapmıyor
Yüzsüz mü eşiniz?Aksine sinirleniyor.
Beceremediğinden değil bence umursamadığından. O zaman öyle düşünmüyordum kolaylaştırayım zorlaştırmayayım diyordum ama değmezmiş.Eşiniz bir çiçek çikolata almayı,bir kıyafet almayı beceremediyse neden evlendiniz ki? Bu basit şeyleri beceremeyen evi nasıl idare edecek?
Ne itiraf etti?Eşim arkamda sanıyordum. O yüzden bu konulara takılmıyordum ama o itiraflardan sonra geçmişi irdeliyorum.
Biz 3-4 yıllık evliyken benden boşanmak istediğini ama ortak arkadaşlarımızın engel olduğunu.Ne itiraf etti?
Ayrıca insanın içinde kalıyor gerçekten. Belki eşinizle mutlu olsanız bunu telafi etmek için haklısın keşke yapsaydım falan dese bu kadar takılı kalmazdınız geçmişe.
Neden istemiş boşanmaya? Kendisi mi söyledi size?Biz 3-4 yıllık evliyken benden boşanmak istediğini ama ortak arkadaşlarımızın engel olduğunu.
Evet kendisi ağzından kaçırdı. Zor gelmiş masraflar bitmiyormuş falan saçma sapan sebepler.Neden istemiş boşanmaya? Kendisi mi söyledi size?
Aslında kolaylaştırmıyorsunuz da zorlaştırıyorsunuz ama karşı taraf için değil kendiniz içinBeceremediğinden değil bence umursamadığından. O zaman öyle düşünmüyordum kolaylaştırayım zorlaştırmayayım diyordum ama değmezmiş.