Arkadaşımın düğünü ve geçmiş

Günaydın hanımlar;

Birkaç gün sonra arkadaşım evleniyor. Söz, nişan ve düğün sürecine yakından şahit oluyorum. Hepsinde de iki taraf o kadar özenli davrandı ki onlar adına sevindim, kendi adıma üzüldüm.

Benim sözümde ne kıyafet, ne çiçek çikolata alındı, ne de takı takıldı. Benden önce 3 çocuğunu evlendiren kv, başından bir nişanlılık geçmiş eşim "neler yapılır, bilmiyoruz" tavrı sergilediler. O zaman yazıktır, kimseyi zorlamayalım diye düşünürken, şimdi enayilik yaptığımı düşünüyorum. Hiç umursanmamış, değer verilmemiş gibi hissediyorum.

Evet geçti gitti, zamanı geri alamam. Bu bir iç döküş sadece.
Ben insanın eşi ile herseyi açıkça konuşmasından yanayım

Eşime buna cevabı yok. Boşver geçti gitti diyor.
Şimdi beğendiğiniz başka şeyi aldırın
Ne yazık ki geçmişe yapacak birşey yok. Beğendiğiniz bir bileziği vs doğumgününüzde veya evlilik yıldönümünüzde alabilir telafi olur
Siz mutluysanız ona bakın

Almadı hiçbir zaman.
Tam olarak derdiniz ne?
Yıllar önce gelmeyen çiçeği bugün dert etmiş olamasınız.
Derdiniz değer görmemekmi?
Doğum günleri, evlilik yildönemi vs nasıl geçiyor?
Mesela ben çok aman aman çiçek sevmem ama arada sırada öylesine gelen çiçek beni mutlu eder.
Özel günlerde ise çiçek ve hediye almazsa eşim bozulurum.
Önemli olan benim o çiçeği sevmem değil, düşünüp onun alması bana değer verdiğini göstermesi.
Böyle birşeymi sizinkisi?

Tam olarak derdiniz ne?
Yıllar önce gelmeyen çiçeği bugün dert etmiş olamasınız.
Derdiniz değer görmemekmi?
Doğum günleri, evlilik yildönemi vs nasıl geçiyor?
Mesela ben çok aman aman çiçek sevmem ama arada sırada öylesine gelen çiçek beni mutlu eder.
Özel günlerde ise çiçek ve hediye almazsa eşim bozulurum.
Önemli olan benim o çiçeği sevmem değil, düşünüp onun alması bana değer verdiğini göstermesi.
Böyle birşeymi sizinkisi?
Özel günümüzde hiçbir zaman çiçek almadı çünkü çiçek kuruyor ne gerek var. öyle sürprizler yapmadı hiç.

Günaydın hanımlar;

Birkaç gün sonra arkadaşım evleniyor. Söz, nişan ve düğün sürecine yakından şahit oluyorum. Hepsinde de iki taraf o kadar özenli davrandı ki onlar adına sevindim, kendi adıma üzüldüm.

Benim sözümde ne kıyafet, ne çiçek çikolata alındı, ne de takı takıldı. Benden önce 3 çocuğunu evlendiren kv, başından bir nişanlılık geçmiş eşim "neler yapılır, bilmiyoruz" tavrı sergilediler. O zaman yazıktır, kimseyi zorlamayalım diye düşünürken, şimdi enayilik yaptığımı düşünüyorum. Hiç umursanmamış, değer verilmemiş gibi hissediyorum.

Evet geçti gitti, zamanı geri alamam. Bu bir iç döküş sadece.
Evet öyle ve bir şey istenmedi diye kimse ya ne iyi kız yapmıyor

Türkiye'de yaşayıp neler yağılır bilmiyoruz tavrı çok komik geldi bana. Dünyanın öteki ucundaki bi ülkeden bile olsalar googlea bakın öğrenin Siz kimi kandırıyorsunuz ? Bir çikolaya bile almayı bilmeyen görgüsüzleri evime almazdım sokağımdan geçirmezdim. Siz zaten bunları istememelisiniz onlar düşünmelilrr. Net bir şekilde size değer vermemişler. Ben eşime çok masraf etmeyin dedim elli kere. Hiç gerek yokken her şeyin üstüne bir de Tepsi tepsi baklava börek getirdi kayınvalidem

Eşiniz bir çiçek çikolata almayı,bir kıyafet almayı beceremediyse neden evlendiniz ki? Bu basit şeyleri beceremeyen evi nasıl idare edecek?

Eşiniz bir çiçek çikolata almayı,bir kıyafet almayı beceremediyse neden evlendiniz ki? Bu basit şeyleri beceremeyen evi nasıl idare edecek?
Beceremediğinden değil bence umursamadığından. O zaman öyle düşünmüyordum kolaylaştırayım zorlaştırmayayım diyordum ama değmezmiş.

Eşim arkamda sanıyordum. O yüzden bu konulara takılmıyordum ama o itiraflardan sonra geçmişi irdeliyorum.
Ne itiraf etti?
Ayrıca insanın içinde kalıyor gerçekten. Belki eşinizle mutlu olsanız bunu telafi etmek için haklısın keşke yapsaydım falan dese bu kadar takılı kalmazdınız geçmişe.

Ne itiraf etti?
Ayrıca insanın içinde kalıyor gerçekten. Belki eşinizle mutlu olsanız bunu telafi etmek için haklısın keşke yapsaydım falan dese bu kadar takılı kalmazdınız geçmişe.
Biz 3-4 yıllık evliyken benden boşanmak istediğini ama ortak arkadaşlarımızın engel olduğunu.

Beceremediğinden değil bence umursamadığından. O zaman öyle düşünmüyordum kolaylaştırayım zorlaştırmayayım diyordum ama değmezmiş.
Aslında kolaylaştırmıyorsunuz da zorlaştırıyorsunuz ama karşı taraf için değil kendiniz için

Back
X