- 10 Ekim 2016
- 1.843
- 2.504
- 83
Neden gerginsiniz bu kadar?
Olabilir o sizin düşünceniz diyebilirsiniz mesela...
Tabi ki onun düşüncesi, komşusunun düşüncesini gelip yazacak değil. Bana yardımcı olmayan, yargılayan yoruma neden pozitif yaklaşayım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden gerginsiniz bu kadar?
Olabilir o sizin düşünceniz diyebilirsiniz mesela...
ay kiiiiiz icmeyiver be :) vucudundan cok cok sonra atiliyirsa bebisin emerken onada gecer . ne alaka bilmiyom amaa hani haberlerde cikiyir ya bebisler bagimli doguyor diye aklima o geldik.bakma.. :/
Kararınızın doğruluğundan eminseniz negatif yaklaşımlar sizi etkilememeli...Tabi ki onun düşüncesi, komşusunun düşüncesini gelip yazacak değil. Bana yardımcı olmayan, yargılayan yoruma neden pozitif yaklaşayım?
banada oyle dedıler ama hıc oyle olmadı
ama ben bıtek gece son beslenmesınde yatarken saat 12 gıbı bıberonla boolcaa sut verıyordum sabaha kadar delıksız uyuyordu
emınce yorulup az sut ıcıyor sureklı acıkıyor 2 saatde bı yarım saat emzırmek gerekıyor buda bebek sureklı kucakta demek ne yemek ne tuvalet ne banyo ne temızlık hak getıre
dedım barı gecem benım olsun :)
gece uyumadan once verdım bıberonla sut 1 yasına kadar
memeyıde bırakmadı bıberonuda tuttu bı sorun yasamadım
bana oyle dıyen buyuklere ben sunu dedım hep
hasta olsam bı terslık olsa bırıne cocugu emanet etmek zorunda kalsam kım emzırecek ? mecbur bıberon olacak . bıberonu tutmazsa ne olacak ? el ele tutusup mama sut duasına cıkarsınız artık dıyordum susuyorlardı
bebisin cok minnakmis ya ♡♡♡ yerim ben onuuuu :) kiyma ona harama bulastirma minnak bedenini :/Ay Allah korusun hayır şu an bağımlı olma riski yok da karaciğerini yorar diye korkuyorum. Birkaç tavsiye aldım işte beceremezsem içmicem tabi.
Kararınızın doğruluğundan eminseniz negatif yaklaşımlar sizi etkilememeli...
aklınıza takılan bırsey olursa sorabılırsınızBana çok yardımcı oldunuz çok teşekkürler istediğim cevapları buldum :)Mune ablacım konuyu kapatır mısın rica etsem
bebisin cok minnakmis ya ♡♡♡ yerim ben onuuuu :) kiyma ona harama bulastirma minnak bedenini :/
Allah dedin ya ondan dedim yoksa kimin ne inanci oldugunu bilemem tabi..Haram helal karıştırmayalım şimdi herkes aynı inanca sahip olmayabilir ben sağlığı açısından düşünüyorum canım.
Kimsenin kasten hadsizlik yaptığını düşünmüyorum,bebek diyince insanların şefkat merhamet duyguları kabarıyor,hiç tanımadıkları görmedikleri bir bebeğin bile ufacık zarar görmesini istemezler,benimde aklıma sadece bebek geldi,yoksa kime ne ki sizin hayatınızdan?Gayet eminim, bu konuda negatif yaklaşımları hadsizlik olarak görüyorum zira kimseye kararımın doğruluğunu ya da nasıl eğlenebileceğimi sormuyorum, bilmediğim bir konuda yol yordam soruyorum. Tecrübesi varsa paylaşsın yoksa cevabını alır. Net.
Vücut alkolü 40 günde atar derler, ne kadar doğru bilmem ama emziren bir annenin içki içmesi mantık dışı bende. Ben asitli içecek bile içmezdim.
Arkadas gayet guzel bir fikir paylasmis ne var bunda sert cikacakNasıl eğleneceğim hakkında tavsiyeye ihtiyacım yok, anne sütü muhafazası ile ilgili bilginiz varsa paylaşmanız kafi.
İcki vucuttan 40gunde atiliyormus.O zamana dek sute geçiyor dur bence.
Neyse sonuçta emziren bir anne alkol almamalı.40 gün yanlış bilgi.
Kimsenin kasten hadsizlik yaptığını düşünmüyorum,bebek diyince insanların şefkat merhamet duyguları kabarıyor,hiç tanımadıkları görmedikleri bir bebeğin bile ufacık zarar görmesini istemezler,benimde aklıma sadece bebek geldi,yoksa kime ne ki sizin hayatınızdan?