• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın düşüncesizliği beni o denli kırdı ki

Şu konuda anlaşalım guneykarimkure, durduk yere gelip bana hakaret edemezsin. Durup durup gelip bana çirkef dedin bilmem farkında mısın? Aşırı saldırgansın. İkinci olarak şunu kafana iyice sokman gerek çünkü birkaç defa buna değindin; ben sırtımı sevgilime yaslamıyorum, ben sevgilimin sırtından geçinmiyorum. Eğer benle gelip tartışacaksan gerçek şeyler üzerinden tartışabilirsin, amenna. Ama uydurduğun şeyler üzerinden değil.
Yalan mı?
Çirkefsin.
Anlaşma niye?
Ben seni seviyorum, önemsiyorum
Ve atışmaktan keyif alıyorum.
Dot

Beynimin sol tarafından “herkes tamam da sen bunu nasıl dersin be yazıklar olsun sana” sesleri yankılanırken sağ tarafında “kafasını küllükle yar da kim kime dayanamıyomuş görsün” nidaları yankılanıyordu. Sevgilim eline peçete almış ağlarsam diye hazırda bekletiyo falan..
Niye bu kadar buyutuyorsun ki. Davranisi hosuna gitmeyen arkadasla gorusmezsin olur biter.

Söylemeden edemeyeceğim konu sahibi ne tatlı bir insansın:KK68: böyle can sıkıcı bir konuyu bile esprituel eğlenceli anlatmayı başarmışsınız bu enerjiniz hiç bozulmasın inşallah bozacak insanları da ışık hızıyla hayatınızdan uzaklaştırın lütfen. Yeterince sıkıntı üzüntü yaşamışsınız. Bir de öyle sorun yaratan niyeti iyi olmayan insanlara hiiiiçç ihtiyacınız yok.

Aile konusunda da diğer arkadaşlara katılıyorum. Siz kendinizi eksik ya da yalnız hissetmezseniz kimse de öyle göremez. Size arka çıkan birilerinin olması şart değil ki siz kendinize arka çıkın kendinizi çok sevin önemseyin; etrafınızdaki insanlar da öyle yapacaktır emin olun. Yapmayan bir takım hanzolar olursa da defedersiniz olur biter :KK39:
Aslında yukarıda anlattığım da güçlü insanın tanımı oluyor sanırsam :KK48:
Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :) anlattığınız güçlü insan profili de çok iyi çok hoş da çok zor ya :D inş başarabilirim başarabiliriz BAŞARACAĞIZ

Öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim :) anlattığınız güçlü insan profili de çok iyi çok hoş da çok zor ya :KK70: inş başarabilirim başarabiliriz BAŞARACAĞIZ

Güzel şeyler hep zordur emek ister :) Kendime de aynı şeyleri telkin ettiğim için evet başarabiliriz BAŞARACAĞIZ :KK54:

Umarım dediğiniz gibidir ya. Cidden ileride bir gün biri olur da bunu öğrenirse bundan faydalanabileceği ihtimali beni sinirlendiriyor. Hatta şu anki sevgilim bu durumlara hakim olduğu için onla gelecek planı kurarken çekiniyorum

Aynen bir güvence olmaması beni ürkütüyor. Daha da ürkütücü olan acaba bu güvencesizlik yüzünden ilerideki eşime aman o benim ailem o benim sahip olduğum tek şey diye bağnazca bağlanır mıyım acaba? Umarım bağlanmam

Burada yazdığınız gibi hayatınızdaki adamı hayatınızın merkezine koymazsanız, sahip olduğunuz tek şey olduğunu düşünmezseniz karşınızdaki kişi size sürüden ayrılan kuzu muamelesi yapamaz.
Eşiniz hep şunu bilmeli "bu kadın beni sevdiği için benimle, bana ihtiyacı olduğu için değil". Düzgün bir adam sizin ona ihtiyacınızdan egosunu beslemeye çalışmaz zaten. Okuyan, çalışan kadınsınız, kimseye ihtiyacınız yok. :KK54:

Sevgilin bilmiyormu ailenle olan sorunlarini?
Arkadaşın kötü bir espri yapmış. Ben fazla takilmazdim.

Not: sen şimdiden güçlenmeye bak. Gününü karartmak istemem ama annesiz ve babasiz bir kadin olarak şunu belirtim: herkes ezmeye çalışıyor. Sahipsiz görüyorlar. Ağzına kaşık götürmeyen bile ezmeye çalışıyor.
Ben pitbull gibi oldum... kendimi asla ezdirmiyorum ama sende zırhını sıkı giyin.

2. Not: kimseye aileni kötüleme. Gün gelip seni verdiğin acikla rezil ederler

Kiz dogru soylemis. Soylediginde sikinti yok. Yeri yanlis sadece. gercekler acidir dostta aci soyler temasinda bir konu tam.
Yinede intahar modunda olmana ragmen ailenin sana sirt cevirmesine uzuldum. Kimse hak etmez bu kadarini. Insanlar cinayet isleyen cocuklarina bile sahip cikiyor ölse uzuluyor. Buna ragmen sana sirt ceviren bir aileye yazik.

Kiz dogru soylemis. Soylediginde sikinti yok. Yeri yanlis sadece. gercekler acidir dostta aci soyler temasinda bir konu tam.
Yinede intahar modunda olmana ragmen ailenin sana sirt cevirmesine uzuldum. Kimse hak etmez bu kadarini. Insanlar cinayet isleyen cocuklarina bile sahip cikiyor ölse uzuluyor. Buna ragmen sana sirt ceviren bir aileye yazik.
Benim ailem bana dayanamadıkları için bana sırt çevirmedi ablamla ters düştüğüm için ablam beni evden gönderdi. Dayanılmayacak tek yönüm ablamın yaptığı yanlışları ona söylemek, evli erkeklerle olan ilişkilerine göz yummamak ve destek olmamaktı. Kaldı ki depresyonum ve intihara meylim bu olaylardan sonra ortaya çıktı. Yani söylediği şey gerçeği de yansıtmıyor bence

Not: sen şimdiden güçlenmeye bak. Gününü karartmak istemem ama annesiz ve babasiz bir kadin olarak şunu belirtim: herkes ezmeye çalışıyor. Sahipsiz görüyorlar. Ağzına kaşık götürmeyen bile ezmeye çalışıyor.
Ben pitbull gibi oldum... kendimi asla ezdirmiyorum ama sende zırhını sıkı giyin.

Sevgilim biliyor çünkü evden kovulduğumda direkt onu aradım hatta bir müddet onla yaşadım yani tüm bu olanlara şahit.

Bu arada bu pitbull olma durumu bende çok farklı seyretmeye başladı. Yapıcı olmadığı müddetçe enn ufak eleştiriye tahammülüm yok. Beni ezmeye veya üzerimde tahakküm kurmaya çalıştığını hissettiğim insan beni 1 noktada eleştirdiyse onu ağlatacak kadar rencide edebiliyorum bazen. Yani biri hoşuma gitmeyen bir şey dediğinde dönüp cevap veriyorum ama bazen bu cevap onun bana söylediği şeyden çok daha can sıkıcı olabiliyor. Sonrasında da pişman olmuyorum, herhangi bir vicdan azabı duymuyorum. Psikoloğumla da paylaştım ama üstünde durmadı bile

Derdini herkese söyleme derdinle vururlar cümlesi geldi aklıma. Asla espri falan değil hele de erkek arkadaşının yanında bunu söylemesi ne kadar kötü niyetli olduğunu gösteriyor. Aileni gözden çıkaran sen bu kızı kesinlikle hayatından çıkarmalısın. Dost değil tost bile olmaz bundan!

Benim ailem bana dayanamadıkları için bana sırt çevirmedi ablamla ters düştüğüm için ablam beni evden gönderdi. Dayanılmayacak tek yönüm ablamın yaptığı yanlışları ona söylemek, evli erkeklerle olan ilişkilerine göz yummamak ve destek olmamaktı. Kaldı ki depresyonum ve intihara meylim bu olaylardan sonra ortaya çıktı. Yani söylediği şey gerçeği de yansıtmıyor bence
neticede aileniz ablanizin yaninda ama sizin yaninizda degil degil mi? Bu hicbir zaman sadece para yuzunden olmaz. Insanin evladina para icin sirtini donmesi bana olasi gelmiyor. Yani su satirlari 5 aylik bebegimi uykusunda kameradan izlerken yaziyorum. Dunyalari serseler onume hadi ordan der elimin tersi ile iterim. Sizin hikayenizde en basindan beri eksiklik var. Muhtemelen olaya sadece kendi pencerenizden baktığınız icin boyle bu durum.
Yanlis hatirlamiyorsam annenizle kardesinizle eski ev arkadaslarinizla ve birde psikologunuzlaydi sanirim gecinemediniz. Erkek arkadasinizla da zaman zaman gecinemiyorsunuz bu yuzden evinizi ayirdiniz. Hani insan bir yerde durup dusunmeli. Gecimsizmiyim acaba diye. Arkadasinizi patavatsizlikla suclamadan once durun bir dusunun haklilik payi var mi acaba diye.

neticede aileniz ablanizin yaninda ama sizin yaninizda degil degil mi? Bu hicbir zaman sadece para yuzunden olmaz. Insanin evladina para icin sirtini donmesi bana olasi gelmiyor. Yani su satirlari 5 aylik bebegimi uykusunda kameradan izlerken yaziyorum. Dunyalari serseler onume hadi ordan der elimin tersi ile iterim. Sizin hikayenizde en basindan beri eksiklik var. Muhtemelen olaya sadece kendi pencerenizden baktığınız icin boyle bu durum.
Yanlis hatirlamiyorsam annenizle kardesinizle eski ev arkadaslarinizla ve birde psikologunuzlaydi sanirim gecinemediniz. Erkek arkadasinizla da zaman zaman gecinemiyorsunuz bu yuzden evinizi ayirdiniz. Hani insan bir yerde durup dusunmeli. Gecimsizmiyim acaba diye. Arkadasinizi patavatsizlikla suclamadan once durun bir dusunun haklilik payi var mi acaba diye.
Ev arkadaşlarım pis olduğu için onlarla geçinemiyorum ama kavga da etmiyoruz onlar benim temizliğimden yakınıyor ben onların pisliğinden ama hala bir aradayız. Psikoloğumla geçiniyorum orda bi sıkıntı yok. Erkek arkadaşımla eski sevgilisi yüzünden kavga edip ayrıldık sonra geri barıştık aynı evde yaşarken hiçbir sıkıntımız yoktu. Ailem ablamın yanında dediğimiz şey sadece annemden ibaret diğer ablam yolları ayıralı çooook oldu tayini çıkınca bizi aramadı bile :KK70: babamla zaten görüşmeyiz :) Aile yapıma gelecek olursak aslında sizin dediğinizin tam aksi. İlk olarak ailede herkesin psikolojisinin bozuk olduğunu sanıyorum rahatlıkla söyleyebilirim. Babamdan bahsetmeyeceğim bile. Annem yıllarca babam tarafından hem ekonomik hem fiziksel şiddet görmüş bir kadın. Bana karşı aşırı korumacı davranırdı ama ben korumacılığın babama olan korkusundan geldiğini hep bildim. Çünkü ben çok küçükken babam annemi o kıza bi şey olursa seni öldürürüm derdi. Hastalandığımı babama söylersem babam telefonda tabiri caizse annemin ağzına ederdi. Evin geçimini ablam sağlıyordu ama nasıl sağlamak görmeniz gerek. Annem pantolona ihtiyacı olsa doktora gitmesi gerekse bunu ablama 2 ayda anca yaptırırdı. Ben zaten Üniv.ye başladım başlayalı evden para almayı bıraktım. Mesela ablam tatil gününde evde oturur cafede gibi bizden su ister çay isterdi. Yani komik gelecek ama masaj bile yaptırırdı :KK70: yok mok deyince de sizin karnınızı ben doyuruyorum bi de suyu da mı kendim alayım, bir de temizlik mi yapayım derdi. Yani hem anneme hem bana psikolojik ve ekonomik şiddet uyguluyordu aslına bakarsanız. Diğer ablam da henüz bizle yaşarken bu ablamdan çok daha yorucu ama maaşı çok daha az olan bir meslekte çalışır parasının da neredeyse yarısını eve verirdi ama ablam ona da aynı muameleyi yapardı. Annemle diğer ablam evi temizlerken parmağını bile kıpırdatmazdı örneğin. Annem de babamdan ilk boşandığında çok yokluk çekmiş. Mutfak masrafları için ayın sonunu getirebilmelmek bile onun için büyük bir mutluluktu. Ki ablamın mutfak masrafı için verdiği para maaşının şaka yapmıyorum 1/15ine falan tekabül ediyor :) olur da annem yetiştiremezse kavga kıyamet kopardı evde. Yani bu liste uzaaaaaaaaaaar gider gerçekten uzar gider anlattıkça moralim bozuldu zaten :) o yüzden olaylara tek taraflı baktığımı düşünmeyin çünkü ortada normal bi aile yoktu zaten.
Bir de şu var ki; arkadaşım gerçekten geçimsiz bir insan olduğunu tümmm içtenliğiyle düşünebilir. Ama bu durumda beni küçük düşürmek yerine benle arkadaşlık etmese bu kadar yakınlık kurmasa bu çok daha mantıklı olmaz mıydı?

Aynen bir güvence olmaması beni ürkütüyor. Daha da ürkütücü olan acaba bu güvencesizlik yüzünden ilerideki eşime aman o benim ailem o benim sahip olduğum tek şey diye bağnazca bağlanır mıyım acaba? Umarım bağlanmam

korkma hiç bişey olmaz. gayet bilinçli aklı başında birisin. yani bunları düşünüyo olman bile bi anlam ifade ediyo. 21 yaşındasın galiba?
o yaşlarda bende korkuyodum. 25 yaşımdayım. Hala daha korkuyorum bazı şeyler nasıl olacak aile olmadan diye. Ama sen kendi ayaklarının üstünde dur. durabil. Kimse bişey yapamaz.
Ayrıca; bazı şeyleri sevgilinle paylaş. paylaş ki bilsin. ama sınır çizmelisin ki aşmasın o da.

Herkesin anneliği sizin gibi deği maalesef.

Merhaba ortadoğu ve balkanların en minnoş kadınları. Eve henüz giriyorum. Bugünüm aşırı keyifli başladı ama arkadaşımın patavatsızlığının etkisinden günlerce çıkamayacağım muhtemelen.

Bugün benim okuldan bayağı yakın bi arkadaşım ve sevgilim üçümüz buluştuk. Bu arkadaşımla çok yakınız ailemle olan durumlarımı bilen tek arkadaşım.İyi bi kız ama yapı olarak hırslı ve bunu istemsizce dışarı vurduğunu düşünüyorum. Örnek vermek gerekirse ben oldukça kilo verdiğim halde beni her gördüğünde kilo mu aldın der gibi. Yani bunun gibi ufak tefek saçmalıkları oluyor ama onun haricinde iyi bi insan olduğu için bunları görmezden geliyorum. Bugünse sanırım hayatının patavatsızlığını yaptı. Bu arada konuyu daha iyi anlayabilmeniz için de ailemle olan durumumdan bahsetmem gerekirse; ablam sürekli evli erkeklerle ilişki yaşayan bir kadın, evi o geçindiriyor, ben buna sert çıktığım için beni evden kovdu ve annem buna kayıtsız kaldı o günden beridir de sadece annem 1 kez aradı açmadım onun dışında hiç konuşmadık. Her neyse bugün olan olaya geçiyorum;

Biz gayet havadan sudan konuşurken konu temizliğe geldi ben şakayla karışık erkek arkadaşım için çok dağınık valla dayanamıyorum dedim erkek arkadaşım da sen de çorapları rengine göre diziyosun bozuyorum dayanamıyorum falan dedi gülerek sonra arkadaşım (arkadaşım malı demek istiyorum burda daha fazla sinirlerime hakim olamıyorum :KK70: ) aman beautiful traumaya ailesi bile dayanamadı valla çok zor işin bi de elsin sonuçta Dedi bayağı gülerek... ve beautiful trauma öldü.. öldühttp... ortama bi cenaze havası hakim oldu. Beynimin sol tarafından “herkes tamam da sen bunu nasıl dersin be yazıklar olsun sana” sesleri yankılanırken sağ tarafında “kafasını küllükle yar da kim kime dayanamıyomuş görsün” nidaları yankılanıyordu. Sevgilim eline peçete almış ağlarsam diye hazırda bekletiyo falan.. neyse tüm bunlar bi 3-4 saniye sürdü zaten. Sonra söylencek laf mıydı şimdi bu bazen senin de ağzından çıkanı kulağın duymuyo dedim bu yaa şaka yaptım diyip sarılmalar özür dilemeler falan ama tabi ben bunları yemem bi 10-15 dakika sonra da kalktık.

Bu insanın söylediği şey beni o an için kırdı evet ama daha çok düşünmeye sevk etti. Burada gördüğüm çoğu konularda örneğin eşleriyle kavga eden kadınlar ailelerine sığınıyor, babalarına haber veriyor babalar damatlarla konuşuyor vs. Benim hiçbir zaman böyle bir konforum olmayacak örneğin. Ve şayet evlenirsem evlendiğim insanın benimle olan ailesi dışında bir ailesi daha olacak. Benim tek ailem eşim olacak. Ben tam bu düşüncelerden uzaklaşmış oluyorum muhakkak biri veya bir şey bana bunları hatırlatıyor. Açıp biraz azer bülbül dinlesem iyi olacak :KK70:

Bu arada kıza da acayip gıcık oldum böyle bi soğuma gelince bana bi daha gitmiyo muhtemelen öyle bi insan asla olmamış gibi kalan hayatıma devam edicem
Tatlım bunları yapan iyi bir kız olamaz. İyi kız olsa bunları yapmaz. Aile sırrını bildiği için çekiniyomusun sen bu kızdan. Bu kızdan uzaklaş. Annenede git barış o senin annen. Arkanda durur annen

Ev arkadaşlarım pis olduğu için onlarla geçinemiyorum ama kavga da etmiyoruz onlar benim temizliğimden yakınıyor ben onların pisliğinden ama hala bir aradayız. Psikoloğumla geçiniyorum orda bi sıkıntı yok. Erkek arkadaşımla eski sevgilisi yüzünden kavga edip ayrıldık sonra geri barıştık aynı evde yaşarken hiçbir sıkıntımız yoktu. Ailem ablamın yanında dediğimiz şey sadece annemden ibaret diğer ablam yolları ayıralı çooook oldu tayini çıkınca bizi aramadı bile :KK70: babamla zaten görüşmeyiz :) Aile yapıma gelecek olursak aslında sizin dediğinizin tam aksi. İlk olarak ailede herkesin psikolojisinin bozuk olduğunu sanıyorum rahatlıkla söyleyebilirim. Babamdan bahsetmeyeceğim bile. Annem yıllarca babam tarafından hem ekonomik hem fiziksel şiddet görmüş bir kadın. Bana karşı aşırı korumacı davranırdı ama ben korumacılığın babama olan korkusundan geldiğini hep bildim. Çünkü ben çok küçükken babam annemi o kıza bi şey olursa seni öldürürüm derdi. Hastalandığımı babama söylersem babam telefonda tabiri caizse annemin ağzına ederdi. Evin geçimini ablam sağlıyordu ama nasıl sağlamak görmeniz gerek. Annem pantolona ihtiyacı olsa doktora gitmesi gerekse bunu ablama 2 ayda anca yaptırırdı. Ben zaten Üniv.ye başladım başlayalı evden para almayı bıraktım. Mesela ablam tatil gününde evde oturur cafede gibi bizden su ister çay isterdi. Yani komik gelecek ama masaj bile yaptırırdı :KK70: yok mok deyince de sizin karnınızı ben doyuruyorum bi de suyu da mı kendim alayım, bir de temizlik mi yapayım derdi. Yani hem anneme hem bana psikolojik ve ekonomik şiddet uyguluyordu aslına bakarsanız. Diğer ablam da henüz bizle yaşarken bu ablamdan çok daha yorucu ama maaşı çok daha az olan bir meslekte çalışır parasının da neredeyse yarısını eve verirdi ama ablam ona da aynı muameleyi yapardı. Annemle diğer ablam evi temizlerken parmağını bile kıpırdatmazdı örneğin. Annem de babamdan ilk boşandığında çok yokluk çekmiş. Mutfak masrafları için ayın sonunu getirebilmelmek bile onun için büyük bir mutluluktu. Ki ablamın mutfak masrafı için verdiği para maaşının şaka yapmıyorum 1/15ine falan tekabül ediyor :) olur da annem yetiştiremezse kavga kıyamet kopardı evde. Yani bu liste uzaaaaaaaaaaar gider gerçekten uzar gider anlattıkça moralim bozuldu zaten :) o yüzden olaylara tek taraflı baktığımı düşünmeyin çünkü ortada normal bi aile yoktu zaten.
Bir de şu var ki; arkadaşım gerçekten geçimsiz bir insan olduğunu tümmm içtenliğiyle düşünebilir. Ama bu durumda beni küçük düşürmek yerine benle arkadaşlık etmese bu kadar yakınlık kurmasa bu çok daha mantıklı olmaz mıydı?

Sen yokluk ve acı görmüş olgun bir insansin. Boyle densiz tipleri saniyede silersin bence. Arkadas dedigin insani iyi hissettirmeli yoksa ne gerek var ki salağın birinin cenesini cekmeye. Herkes sansli gelmio dunyaya bazısı kadersiz doguyo. Bunla dalga gececegine dönsun aynaya baksın. Espri falan degil bu espri olsa herkes güler by dupeduz art niyet kötü kalplilik.

Ben senin kendine bile itiraf edemediğin şeyi yazayım o halde. Bu kız senin ateşine odun atacak yılanın teki...Net

Konunda baştan sona konuşmayı bilmeyen, olgunluktan uzak, haset birini gördüm..
Mesafe koymak senin elinde..

Back
X