Arkadaşımın erkek kardeşi

gozlernE

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2019
10
2
1
29
Merhabalar herkese. Benim derdim iş yerinde tanıştıgım bir arkadasım var baya sıkı yakın arkadaşız. Ben benimle aynı yaşta olan erkek kardeşine aşık oldum. İçimde tarifsiz bir duygu var onun adı geçince bile elim ayagım heycandn titriyor. arkadasım benden 1 yaş büyük yani kardesiyle aynı yastayız ama kardesi ona abla diyor :( kendime engel olamıyorum rüyalarıma giriyor sürkli onu düşünüyorum sizce oluru yokmudur? Arkadasımın dügününde sürekli birbirimize baktık her göz göze gelişimizde eridimm dahada baglandım ben :(

Oluru varda yani nasıl bir araya gelirsiniz bilmiyorum :işsiz: o_O

Hangi zamandayiz bu kişi sizden etkilenmiş olsa arkadaşınıza söyler.Arkadaşınızda size... yada nabız yoklar

Hangi zamandayiz bu kişi sizden etkilenmiş olsa arkadaşınıza söyler.Arkadaşınızda size... yada nabız yoklar
Ben bi süre önce sevgilimden ayrldım ayrılıkta baya ciddi meselelerle oldu Tamamen bitti. Ama hla sevgilimin oldugunu biliyor olablir diye düşündm yada kendmi avuttum :( acaba arkadasımdan cekiniyor olablrmi

Hoslansa acilmaz miydi?

Samimiyseniz söylemekte bir mahsur yok ki.
Kardesinden konuyu açın , arkadasınıza. Zaten cocukda ablasına belki demiştir. O sekilde bir on bilgi alırsınız bana kalırsa

Arkadaşınıza abla demesi sizi niye üzdü onu anlamadım

Bence çocukda etkılense sizden yazar yada çizerdi.Çocuk bişey yapmadıgına gore sız yanlıs anlamış olmalısınız.

Samimiyseniz söylemekte bir mahsur yok ki.
Kardesinden konuyu açın , arkadasınıza. Zaten cocukda ablasına belki demiştir. O sekilde bir on bilgi alırsınız bana kalırsa
Sürekli ondan bahsetse diyorum arada anlatıyorda kardesi ile ilgili bişeyler. Belki kardesi umursamadı bile beni ama sizce ben ne yapabliirm bişeylerin olması icin

Birşeylerin olması için arkadaşınızla konusun bunda ne var, kardeşine karşı boş değilim artık inceldigi yerden kopsun istedim dersiniz.arkadasinizin cevabına göre işte ilerletirsiniz,belki oda kardeşiyle konuşur çocukta kabul ederse bı buluşma ayarlar falan,yada numaranızı kardeşine verir o şekil ilerler yani ne biliyim bu işler böyle sanırım ilk adımı siz atın dünyaya bı daha gelmiyoruz sonucta,hakkınız da hayirlisi❤️

Sosyal medyadan ekleseniz mi acaba?
Muhabbet filan edersiniz, yakinlaşirsiniz.

Back
X