arkadaşımın eşini başka bi kadınla el ele gördüm?

Toprak07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2016
629
382
103
38
evet arkadaşlar dün arkadaşımın eşini başka bi kadınla el ele gördüm ve kendime gelemiyorum..eminim oydu gözlerimle gördüm o kalabalikta onu nasil sectim karsi kaldırımda bilmiyorum ama Allah gösterdi..

kalbim duracak gibi oldu kendime gelemedim iyi değilim..ne yapacağımı bilmiyorum. ablama anlattım bence söyleme o yakında çıkar dedi..arkadaşımı üzmek istemem. ama benim başıma gelse arkadaşımdan söylemesini isterim.

dün o hışımla verdiğim karar kesinlikle ama kesinlikle söylemekti..ortak arkadaşımız var ona söyledim. evet o adamin öyle hareketleri var dedi ...

ne yapacağım ben :(

söylemeyin.Sonunda siz kötü olacaksiniz.Maalesef kadinlarimiz bu konularda cok güvenilmez.Bir cok kadin kadin affetmek istiyor.Siz de durumu bilen kisi oldugunuz icin öfkesi önce kocasina sonra size yönelicektir.Belki de biliyordur bile.Hic iciniz rahat etmiyorsa imzasiz bir mektup yazin.
ben gördüğümde eşimde yanımdaydı. sakın söyleme biliyordur bence ..bilmiyorsa da kisa zamanda Allah çıkarır dedi

Ben öyle konularda saklamayı uygun bulmuyorum. Babam annemi yıllarca farklı kişilerle aldattı, biz bir kişi sanıyorduk, boşandıktan sonra öğrendik. En kötüsü de bir yakınımızın durumu bilip de söylemiyor oluşuydu. Söylemiş olsaydı annem çooook daha öncesinden boşanmış olurdu, her şey daha rahat daha kolay olurdu...

O yüzden ben söylemeniz gerektiğini düşünüyorum.

arkadaşınızın tutumunu biyorsanız az çok nasıl tepki vereceğini söyleyin ama bende pek bu durumlarda dışardan birinin müdahalesini doğru bulmuyorum
adam her türlü karraktersizde ya şu evli erkeklerle beraber olan kadınlar tümden akıl yoksunu
bugün eşine bunları yapan yarın sana ne yapmaz geri zekalı

Ben de bana soylenmesini isterdim lakin başkasının böyle seylerine karışıp hiç basimi agritamam.
Aldatan arkrabamizi görmüştük biz de annemle ama eşine soylemedik, eşi kendisi yakaladı zaten..

Keske o anda esinin karsisina ciksaydiniz tesadufmus gibi.Simdi uzaktan gormussunuz.%1 ihtimal de olsa benzetmissinizdir belki.Bu yuzden ben o topa girmezdim.

ben ablamın kocasını ele ele görmedim ama o yolun yolcusu kadınlarla iş yerinde gördüm ,
gidip ablama söylemedim , ama çok sinirlendiğimi belli ettim

sonra ne mi oldu 1-2 sene sonra adam yakalandı ablam evden kovdu
ve sonra çocukları için barıştı , ee söyleseydim suçlu ben olacaktım
babane herkesin elivar gözü var

Her aldatma konusuna karışmamak lazım.
Akrabaysa ya da çok samimi olmadığım biriyse karışmam. Yakın arkadaşımsa, boşanacak biri olduğunu düşünüyorsam söylerim. Boşanır ya da boşanmaz kendi bileceği iş.

Ortak arkadaşınıza reklam etmeseydiniz keşke. Ya gidip konunun muhatabına anlatın ya da kimseye anlatmayın. Yaptığınız hoş değil.

Back
X