arkadaşımın eşini başka bi kadınla el ele gördüm?

Saklamak uygun değil.
Anlamıyorum yapan utanmıyor, gören söylemek zorunda olan utanıyor.
Nasıl bir anlayış bu.
Eşinin karakterini bilemem ama aklı başında mantıklı bir insansa söylediğiniz için saçma sapan tepkiler vermez.
Kararda ona kalmış naparsa yapar.

Daha fazla kişiye anlatmadan durumu ilgili kişiye anlat. İnanmazsa üsteleme, çıkar arkadaşlıktan Saklamayı doğru bulmuyorum. Kabul etmezse de senin ağzından, er geç kokusu çıkınca kendisi pişman olur.

ben benzer bir durumun içinde yer aldım.ve söyledim hiç düşünmeden.ben kötü oldum..onlar sevgili idi.Kız (kardeşim yaşında) sevgilisine inandı.Üstelik delilim vardı çok net..

tekrar başıma gelse karışmam sanırım:(

Tabi ki soyle niye soylemeyeceksin ki.. bu yuzden kotu olacaksaniz olun.. ben gorunup soylenmezse asıl bir daha konusmak gorusmek istemem. Ama tabi sizin karariniz.

Bence söylemeniz gerekli AMA . Aldatildıgını bildiği halde menfaatleri için katlanan kadınlarda var ve kötü olan siz arada kalır kıskanç ve dedikoducu olarak kalırsınız. Yani 2 ucu b.....u değnek derler

Neden sakın söyleme ? Neden saklanır böyle durumlar? Arkadaş ayıklamış olursunuz ya da gözünü açmış olursunuz. İnanıp inanmamak kendisine kalmış.Doğrudan şaşmayın, gerisini düşünmeyin. Ben söylerim, üstü örtülecek bir durum değil.

Ayni fikirdeyim. Kotu olmak pahasina soylerdim. Inanir inanmaz kendi bilir ama ben kendime saklayamazdim.

Back
X