- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
Olmuş tabi olmaz mı..diyorum ya bekar gibi yaşıyormuş..babası hayatını yaşa oğlum demiş ya![]()
gelinede o hakki vereymis

gelsin prensler gitsin prensesler ne yasanti,ne yasanti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmuş tabi olmaz mı..diyorum ya bekar gibi yaşıyormuş..babası hayatını yaşa oğlum demiş ya![]()
gelinede o hakki vereymismadem okadar genis bir baba,bosanmasinlar yasak ask yasasinlar ailecek
gelsin prensler gitsin prensesler ne yasanti,ne yasanti![]()
Konuyu kendi adiniza actiginiz belli. Ve evli adam bosanmaz böyle bahanelerin arkasina saklanir durur peri masali aldatmakla devam eder.
Arkadaşlar,yorumlarınızı bekliyorum çünkü sanırım yeterli gelemedim arkadaşıma sizin de yorumlarınızı okutucam...arkadaşım 38 yaşında oldukça güzel ve yaşını göstermeyen bir bayan..daha önce başından mutsuz bir evlilik geçti ve zor bela boşandı..tek başına hayatla mücadele etti..hep bir peri masalı yaşamayı hayal ettiğini söylerdi ve o nu mutlu edecek kimse çıkmamıştı karşısına taa kii peri masalınınn başrol erkeğini buluncaya dek..ama hiçbirşey dört dörtlük olmuyor derler ya,prens evli. Aslında bitmiş bir evlilikmiş onunkisi adam sırf çocukları ve aşiret ailesi yüzünden boşanamıyormuş..ailesine söylemiş başımı yaktınız ben ayrılmak istiyorum diye...ailesi ve karısı da boşanma olmamak şartıyla istediği hayatı yaşayabileceğini söylemişler...gerçekten de adamın evlilikle hiç alakası yok hergün bizim kızla birlikte..evine kırk yılda bir belki de çocuklarını görmek için gidiyor..bizim kız hayatımın aşkını yaşıyorum ve çok mutluyum diyor..bir yandan da adamın bu durumundan dolayı çok rahatsızlık hissediyor...eee yaşı da geçiyor tabi çocuk sahibi de olmak istiyor..peri masalını bulmuşken yaşamak istiyorum bu durumu diyor,belki ilerde boşanır..ama o nun boşanmasını bekliyecek kadar zamanı yok bence çünkü anne de olmak istiyor..ne olur sizce bu hikayenin sonu???
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cok sevdiğin birine abla diyerek kardesim diyerek abim diyerek , cocugu olmayan biri evlatlık edinip çocuğum yavrum diyerek ,yaşamımızda birçok kişiyi nebilim biseyleri sahipleniyoruz ama bir başkasının kocasını sahiplenenden tiksiniyorum.
Yolda giderken anne baba çocuk gördüğünüzde elinden tutup gel benim çocuğum yavrum evladım diyebiliyormusunuz?
Çocukların babasına(anladığım kadarıyla okula bile gitmiyorlar kucucukler)bir kadının kocasına ,nasıl sahip çıkıyorsunuz anlayamıyorum.
Bildiğim tek sey bir insan bir insanı sevmiyorsa tiksinir aynı yatağa bile giremez(çocuk yapmaz),bırakın aynı yatağı aynı ortamda bile durmaz neden soyadını sevmediği birinde tasitsin ki ve eğer sizi sevmis olsaydı ne olursa olsun bosanirdiiiiiiiii,ne yani aşiret adamı oldurecekmi boşandı diye,baştan niye evlendiki evlenirken gormedimi kadını?Cevreniz ve ailenizin gözünde ne durumdasınız suan farkindamisiniz?Tanıdığınız insanlar size vah vah x bir adamı seviyor adamda onu seviyor ama kavusamiyorlarmi diyor sizce?
Illaki istiyorsanız başka şeyler sahiplenin ama Lutfen başkasının kocasını kendi kocaniz gibi sahiplenmeyin!!!
Arkadasina okutursan sevinirim..
Adamı 20 li yaşlarında evlendirmişler.çocuklarından biri 15 diğeri de 8 yaşında.kolej birincisiymiş oğlu ve adam ist eğitimlerine devam etmelerini istiyormuş..sahiplenme konusunda yaptığınız yorumu da çok haklı buluyorum.sahiplenme konusunda anlatım tarzınız çok güzel olmuş,gerçekci ve yalınbu cümlelerle anlatmaya çalışıcam ben de...
Çok yakın bir komşumun evli olduğu halde kendisinden iki yaş küçük bekar bir adamla ilişkisi olduğunu duyduğumda kafama balyoz yemiş gibi olmuştum hadi adamlara alıştık da aldatan ve bu yüzden çocuklarını eşine bırakıp boşanmayı sonrada sevdiği o adamla evlenmeyi düşündüğünü söyleyen ve bu sevgiye de kutsal gözüyle bakan bir insana karşı ne cevap vereceğimi bilemedim nutkum tutuldu. Maalesef aile kavramı evlilik kurumu diye birşey bırakmadılar bizde toplum olarak uçtuk gidiyoruz lütfen burada kendisine yapılan hakaretlerden bahsetmeyin arkadaşınıza yaptığı hatayı basitleştirmeyin bir hatadır olmuş ısrarcı olmamasını bir yuvayı yıkmadan bu hatadan vazgeçmesini savunun sonuna kadar. Ben ve burada yorum yapan bütün arkadaşlarım kefil olabiliriz yuva yıkanın yuvası olmayacağına...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ist eğitimine devam etmesi için boşanma şansı hiç yok ozaman, lise unv vs derken bitecek arkadaki büyüyüp yetisecek, yada çocuk daha küçükken bosanabilirdi, düşünsene on beş yıldır ayrılmak istediğini mi söylüyor simdi adam.
Olmaz bu iş olmaz![]()
Yok valla arkadaşım :) benim allaha şükür oğlum var![]()
bizlerdende hiç kaçmıyorBaska bır konudakı yorumunuz
Beni etkileyen beni o kadar güzel sevdi ki,kendimi peri masalında prenses gibi hissettirdi.ama dışarıdan baktığım zaman yapısı öyle zaten,her gittiği ortamda kendini sevdiriyor,9 köyle barışık...karşısındakini şımartmayı seviyor,kimin ne derdi varsa gece,gündüz demeden koşuyor..ben bana kahvaltı hazırlıyor,yemek yapıyor bebek gibi bakıyor diye düşünürken geçenlerde eşi işteyken çocuğun yanına gidiyor onların evine ve mutfağa girip yemek yapıyor...tabi kadın da işten gelince yiyor...ne varmış ki bunda...haaa çocuğun odasını boyamasını tv tamiri için bunu çağırmalarını saymıyorum bile...evet mavi boncuk dağıtmayı seviyor galiba...herkesle iyi olsun herkes bunu sevsin..birşey deyincede ben senin kuruntun olsun..bir ara 6 ay ayrıldım çünkü görmüştüm belki de..6 ay boyunca hergün hiç pes etmedi,neler yaptı beni kazanmak için...kapılarımda yattı diyebilirim tabi o dönem bu eş hiç yüz vermiyordu,araları iyi değildi..şimdi ise kendine güveni geldi ve ben beni anlamya başlamak isteyene kadar ara verelim dediğim zaman sen de kuruntularından kurtulduğun zamana kadar diye cevap veriyor..yok yere huzurumuzu kaçırıyormuşum..bence de ilerleyen zamanlarda ben aradan çekilince karşımıza birlikte çıkıcakşar..hep söylüyorum mutlu olacaksan çocuk var arada ben çekilirim diyorum ama inkar ediyordu hep..seyredip görücem bakalım...
Bence bır an önce hayatınıza çekıduzen verıp kendınıze gelın
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bizlerdende hiç kaçmıyor![]()
teşekkürlerTebrik ederimmkeşke konunun tamamını okumuş olsaydınız bence gözünüzden kaçan çok şey var
o konuda bahsedilen ...... Neyse bence okuyun derimm,gözünüzden kaçmış
![]()
bizlerdende hiç kaçmıyor![]()
1.o mesajı oraya kopyalayan ben değilim.Hiçbirşey dışarıdan bakıldığı gibi gözükmüyor ve bizler önyargıda bulunmayı ne kadar çok seviyoruz öyle değil mi..ve samimice söylenilen şeylere inanmak istemeyip hep bir açık bulma çabasındayız..ben bu siteye yeni üye oldum ve hemcinslerime güvenerek iki konu açtım.hepimizin birbirimize destek olabileceği,yorum yapabileceği,farklı görüşlerin olabileceğini düşünerek...ama inanın hiç aklıma bahsedilen konunun dışında açık bulmaya çalışma çabalarının olabileceği gelmemişti..ilk konum kendimle ilgiliydi,evet bir oğlum var ve 4 senelik bir ilşkim var.sevgilikten ziyade daha çok dostane bir ilşki,birbirimize iyi geldiğimiz..ama 4 senelik ilşkimin 2 tane eski eşi ve 3 tane çocuğu var.benimle tanıştığı zamanlar 2. Eşi konuşmuyordu bile çocuğu sadece kapıdan alıp kapıdan veriyordu..konu dağılmasın bizim 4. Senemizde eski eş devreye girip iyice rahatsızlık vermeye başladı..bahsettiğim konuda ki eşte bu eski eş işte..çünkü konuyu yazdığım zaman birlikte yemeye çıkmışlardı,sizlerle paylaştım..daha konuyu okumadan heheee açığını yakaladık bu konuda ki sensin zaten yalan söylüyorsun durumunu mizacıma hiç yakıştıramadım..gerçekten bu duruma düşürülmeye çalışmak beni üzdü..bugün de arkadaşıma yardımcı olmak adına sizinle paylaşımda bulunmak istedim...sanırım bu benim ikinci ve son konum olacak![]()
ha bir ek. peri masalındaki prenses gibi hissettirmek.1.o mesajı oraya kopyalayan ben değilim.
2.o açığı bulmaya çalışanda.
mesajı gördüm ve taşlar oturdu diye düşündüm.3.
4. sonuna kadar okumak zorumda değilim. mesela 30 sf ise konuyu okuyamam. konu başlığı yeter bana.
eski eş demediğiniz için böyle anlaşılması gayet doğal. 5.