• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın evli aşkı :(

Yasiniz kucuk ama cok mantikli konusmussunuz.yuzde yuz katiliyorum size.ben yemek yapmadam kocam ac kaldi diye vicdan azabi cekiyirum vallahi.bu kadinlar nekadar vicdansiz olabiliyor anlamiyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

valla öyle. Sevgi değil saygı olsa birbirlerine karşı. Düşünmüyorlar günün gün etme derdindeler. :35:

valla öyle. Sevgi değil saygı olsa birbirlerine karşı. Düşünmüyorlar günün gün etme derdindeler. :35:

Ne o kiz ne adam nede karisi hicbiri mutlu olamicaklar...hepsi bir ask,izdirap cemberinde yasayacaklar ne aci.bi adamin hatasi 3kisinin hayatina, mutsuzluguna sebep.ne kotu

Ne o kiz ne adam nede karisi hicbiri mutlu olamicaklar...hepsi bir ask,izdirap cemberinde yasayacaklar ne aci.bi adamin hatasi 3kisinin hayatina, mutsuzluguna sebep.ne kotu

birde çocuklar ama olan kadınla,çocuklarına olucak. Gerisi tınlamadıkları için birşeyleri muylu olur onlar yada öyle sanırlar :45:

Arkadaşlar,yorumlarınızı bekliyorum çünkü sanırım yeterli gelemedim arkadaşıma sizin de yorumlarınızı okutucam...arkadaşım 38 yaşında oldukça güzel ve yaşını göstermeyen bir bayan..daha önce başından mutsuz bir evlilik geçti ve zor bela boşandı..tek başına hayatla mücadele etti..hep bir peri masalı yaşamayı hayal ettiğini söylerdi ve o nu mutlu edecek kimse çıkmamıştı karşısına taa kii peri masalınınn başrol erkeğini buluncaya dek..ama hiçbirşey dört dörtlük olmuyor derler ya,prens evli :(. Aslında bitmiş bir evlilikmiş onunkisi adam sırf çocukları ve aşiret ailesi yüzünden boşanamıyormuş..ailesine söylemiş başımı yaktınız ben ayrılmak istiyorum diye...ailesi ve karısı da boşanma olmamak şartıyla istediği hayatı yaşayabileceğini söylemişler...gerçekten de adamın evlilikle hiç alakası yok hergün bizim kızla birlikte..evine kırk yılda bir belki de çocuklarını görmek için gidiyor..bizim kız hayatımın aşkını yaşıyorum ve çok mutluyum diyor..bir yandan da adamın bu durumundan dolayı çok rahatsızlık hissediyor...eee yaşı da geçiyor tabi çocuk sahibi de olmak istiyor..peri masalını bulmuşken yaşamak istiyorum bu durumu diyor,belki ilerde boşanır..ama o nun boşanmasını bekliyecek kadar zamanı yok bence çünkü anne de olmak istiyor..ne olur sizce bu hikayenin sonu???i

Peri masalıymış..
pehh..
kazık kadar kadın hala masal peşinde..
daha nekadar dinlicez acaba bu ucuz kadın hikayelerini....

mılletı aptal yerıne koymaktan vazgecsen ıyı olur.burdakıler yemez bunu..arkadasımmıs falan fılan.kess!!!!

sorunun cvabına gelınce; Yedeklerde kalmaya devam.çok beklersın anne olmayı sen...:47: yazıklar olsun kazık kadar kadınsın..

adam akıllı.
baştan şartlarını koymuş. aşiretim, karımı boşamam.
sıkılınca arkadaşınızı bırakır, kendine daha genç bir hatun bulur. sizin kızda beklediği ile kalır.

Son düzenleme:
arkadaşına deki
masal hikaye boş işler
38 yaşına gelmiş masaldan bahsediyor
arkadaşın önce büyüsün
sonra evli adamlardan uzak dursun
masalı falan boşversin
bekarların suyu çıktı heralde

maşallah, siz de arkadaşınız da yolun yarısını çoktan geçmiş hatunlar olarak, tutturmuş bir peri masalı gidiyorsunuz.
unutmadan peri masallarında cadılar da olurdu dimi.

Arkadaşlar,yorumlarınızı bekliyorum çünkü sanırım yeterli gelemedim arkadaşıma sizin de yorumlarınızı okutucam...arkadaşım 38 yaşında oldukça güzel ve yaşını göstermeyen bir bayan..daha önce başından mutsuz bir evlilik geçti ve zor bela boşandı..tek başına hayatla mücadele etti..hep bir peri masalı yaşamayı hayal ettiğini söylerdi ve o nu mutlu edecek kimse çıkmamıştı karşısına taa kii peri masalınınn başrol erkeğini buluncaya dek..ama hiçbirşey dört dörtlük olmuyor derler ya,prens evli :(. Aslında bitmiş bir evlilikmiş onunkisi adam sırf çocukları ve aşiret ailesi yüzünden boşanamıyormuş..ailesine söylemiş başımı yaktınız ben ayrılmak istiyorum diye...ailesi ve karısı da boşanma olmamak şartıyla istediği hayatı yaşayabileceğini söylemişler...gerçekten de adamın evlilikle hiç alakası yok hergün bizim kızla birlikte..evine kırk yılda bir belki de çocuklarını görmek için gidiyor..bizim kız hayatımın aşkını yaşıyorum ve çok mutluyum diyor..bir yandan da adamın bu durumundan dolayı çok rahatsızlık hissediyor...eee yaşı da geçiyor tabi çocuk sahibi de olmak istiyor..peri masalını bulmuşken yaşamak istiyorum bu durumu diyor,belki ilerde boşanır..ama o nun boşanmasını bekliyecek kadar zamanı yok bence çünkü anne de olmak istiyor..ne olur sizce bu hikayenin sonu???

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

O kadar mutsuzsa ve evlilik bitmişse zaten boşanması gerekir. Hala boşanmamışsa daha da boşanmayacak demektir. Aşiretler de aile içinde gelin alınıyor yani kuvvetle ihtimal akrabasının kızı yani onu boşayamaz. BOŞAYAMAZ. BOŞAYAMAZ. Umarım anlatabilmişimdir.

peri masali degil afedersiniz b.k yoluna girmis arkadasiniz.. Adam ne kadarda bitti de dese arkadasiniz gidip ondan cocuk bile yapsa yarin obur gun kanuni acidan hic bi hak talep edemez bence bu iste bisey var

bu işin sonu ne olur ????? hemen cevap vereyim...olan arkadasınıza olur...ne kadar severse sevsin..herkes seviyor herkes birine aşık..ama bi yerde mantık duyguların üstüne çıkmalı....ayrıca çocuklarına ayırmadığı zamanı arkadaşınıza ayrıyor...mutlaka ah olarak dönecektir ikitarafada....

büyükte söylemek istemiyorum ama cidden bu ve benzeri konuları okuyunca bazı kadınlar ya çok zayıflar yada kendilerini oldukça değersiz görüyorlar....
bırakın böyle adamları ya....
bazı duyguları içinizde yaşayıp bitirmeyi öğrenin.....
birde bu aşiret maşiret ailelerin 2.3.4....kadın durumu oluyor....öylede olabilir 2. es olarak düşünüyordur...
Allah korusun.:(((

Son düzenleme:
Arkadaşlar,yorumlarınızı bekliyorum çünkü sanırım yeterli gelemedim arkadaşıma sizin de yorumlarınızı okutucam...arkadaşım 38 yaşında oldukça güzel ve yaşını göstermeyen bir bayan..daha önce başından mutsuz bir evlilik geçti ve zor bela boşandı..tek başına hayatla mücadele etti..hep bir peri masalı yaşamayı hayal ettiğini söylerdi ve o nu mutlu edecek kimse çıkmamıştı karşısına taa kii peri masalınınn başrol erkeğini buluncaya dek..ama hiçbirşey dört dörtlük olmuyor derler ya,prens evli :(. Aslında bitmiş bir evlilikmiş onunkisi adam sırf çocukları ve aşiret ailesi yüzünden boşanamıyormuş..ailesine söylemiş başımı yaktınız ben ayrılmak istiyorum diye...ailesi ve karısı da boşanma olmamak şartıyla istediği hayatı yaşayabileceğini söylemişler...gerçekten de adamın evlilikle hiç alakası yok hergün bizim kızla birlikte..evine kırk yılda bir belki de çocuklarını görmek için gidiyor..bizim kız hayatımın aşkını yaşıyorum ve çok mutluyum diyor..bir yandan da adamın bu durumundan dolayı çok rahatsızlık hissediyor...eee yaşı da geçiyor tabi çocuk sahibi de olmak istiyor..peri masalını bulmuşken yaşamak istiyorum bu durumu diyor,belki ilerde boşanır..ama o nun boşanmasını bekliyecek kadar zamanı yok bence çünkü anne de olmak istiyor..ne olur sizce bu hikayenin sonu???

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Peri masalından kasıt para sanıyorum. Yoksa evli bir adamla birliktelik peri masalı olmaz olamaz.Bu mübarek ayda sizi sayıyla mı veriyorlar. Allah böyle insanları hepimizden uzak tutsun.

buna benzer bir durumu ben yaşadım malesef mardinli çok zengin bir iş adamı bana yaşım 30 dedi konuşmak istedi (ben 25 yaşındayım) arada sırada yazıyordum sürekli ilgileniyordu arıyordu falan hiç buluşmadık.bigün bana seninle ciddi şeyler düşünüyorum ama bi durum var artık paylaşmak istiyorum dedi
ben evliydim ama boşandım dedi ben bunu duyunca direk engelledim sürekli farklı numaralardan aradı sonra evliyim ama ayrı yaşıyoruz şuanda boşanmamıza az kaldı dedi ve eni sonunda çocukları olduğunu öğrendim aklınca beni 2. eşi yapacak aptal herif madem kabul etmiyosun evliliği nolursun arkadaşım olarak kal ne ihtiyacın olursa karşılarım diyo bana utanmadan parasıyla kandıracak gerizekalı.. artık dayanamadım eğer birdaha rahatsız edersen beni bu durumu babamlara iletirim iş çok kötü sonuçlara varır dedim bir iki ısrar etti sonradan pes etti...
şimdi ben isteseydim o adamı parmağımda oynatırdım ama yapmadım! neden! çocukları karısı var ya ben neden kendi kendimi kullandırtayım elalemin adamına!
arkadaşınızı uyarın lütfen ve eğer onun gerçekten iyiliğini istiyorsanız bu kötü ilişkiyi sonlandırması için elinizden geleni yapın

Son düzenleme:
Aşiretse arkadaşını kuma alabilir bi sakinca yok tam peri masalı olur filmlerdeki gibi bide çocuk ta doğurur oooooooo kuması bile el üstünde tutar tam prenses hayatı valla.

maşallah, siz de arkadaşınız da yolun yarısını çoktan geçmiş hatunlar olarak, tutturmuş bir peri masalı gidiyorsunuz.
unutmadan peri masallarında cadılar da olurdu dimi.

Aynen katiliyorum size ayrica bu konunun samimiyetinede hic inanmadim doğrusu kimseyi umursamayan bir bayani burda yazilanlarmi ikna edecek bu konu basindan beri yanlış tabii bu benim düşüncem

Yahu kendi hikayem olsa neden böyle bir konu açıp ben de eleştiri de bulunup sizlerden de yorum isteyeyim?? Yaşar giderim,neden kaşınayım...daha önce de samimiyetimle ifade ettim arkadaşım yaşıyor bu durumu diye...neden bu kadar güvensizsiniz..ben bir konu açtım evet,arkadaşımın evli aşkı diye..böyle bir hikaye var karşımızda.. Bu durumda arkadaşım birisini çok seviyor,ruh eşim diyor ve evli olduğunu bildiği için de çok acı çekiyor.adam da arkadaşımı çok sevdiğini söylüyor yanından bir dk bile ayrılmıyor,boşanmayı çok istediğini eşine de defalarca bunu söylediğini söylüyor.diğer tarafta da eş boşanmak istemediğini boşanırsa da eğer çocukları alıp köyüne yerleşeceğini söylüyor.ve eşi günlerce eve gitmese dahi bir kere bile aramıyor...böyle bir durum var ve bu durumda kim daha çok mağdur diye sizlerin de yorumlarınızı öğrenmek istedim ben..çünkü böyle bir konuyu ancak iki arkadaş konuşabilir ben zinciri genişletmek istedim sadece..sonuçta geniş bir platform burası her kesimden her görüşten insanların yorumu olacaktır,saygı duyuyorum...

Pardon adam eve zaten ugramiyor, koye yerlesseler ne fark edecek ? Cocuklarini umursamadigi onlarin rizkini elin kadiniyla yemesinden, evine ugramamasindan belli. Eve zaten gitmeyen adam koye yerlesirlerse diye bosanamiyor ha ? Bu hikayeye inanan kadinin zekasindan suphe ederim valla. Kusura bakmayin arkadasiniz baya mide bulandirici bir sey yasiyor.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X