arkadasınıza soyleyın akıl yaşta degıl bastadır erkeklerın aılemı karıstırmam surda egıtım gordum bunu yaptım demesıyle hersey ıyı guzel olsaydı kadınlar kulubunde bır derdım var dıye bır bolum mahkemelerde bosanma dıye bır dosya olmazdıArkadaşlar konuyu arkadaşım adına açıyorum. Onun üyeliği yok. Burdan okuyacak mesajları. Arkadaşım 36 yaşında memur. On gündür birisi ile görüşüyor. İki kere yüz yüze görüştüler ve evlenmeye karar verdi. Yaşı 38 adamın ve gayet kariyerli ve iyi bir maaşı olan işi var. Ben çok acele karar verdin dedim ama arkadaşım artık yaşının geldiğini ve bu kişinin şimdiye kadar karşısına çıkan en iyi aday olduğunu söylüyor. Ama düşününce kafası da karıştı. Adamın artıları şunlar; aynı memleketliler, eğitimi kariyeri ve maaşı ortalamanın üzerinde, arkadaşım gibi ilk evliliği olacak onunda , uzun yıllar yurtdışında eğitim ve çalışma hayatı olmuş. Bu özellikleri arkadaşımın okey demesine sebeb oldu. Adam konuşurken ben anne babamı hayatıma müdahale ettirmedim şimdiye kadar demiş yani arkadaşım çok anneci birisi değil diyor. Yurt dışında kalmasına karşı çıktığı halde ailesi on yıl kadar orada eğitim görmüş onları dinlememiş. Arkadaşımda diyor ki evliliğimize de kimseyi karıştırmaz. Burda benim soru işaretlerim var. Bir de sürekli arkadaşıma iş konusunda evleneceğim kişinin bana karışmasını istemem demiş. Çok yoğun çalıştığımda filan şikayet etme anlamında söylemiş galiba. Arkadaşımda buna takıldı. Evlenince ilgiyi keserse benden diye. On gündür gayet ilgili arıyor soruyor. Aileleri bir an önce tanıştırmak istiyor. Bana da mantıklı bir aday gibi geliyor ama bir yandan da acelesi ne diye düşünüyoruz. Sizin bu konuda fikirleriniz nedir?
Ben de arkadaşıma söyledim en azından iki üç ay zaman ver dedim. Arkadaşıma göre işkolik olmasının dışında hiç bir eksi yönü yok.e artıları söylemişsiniz peki eksileri nerede ?
On gündür birisi ile görüşüyor.
İki kere yüz yüze görüştüler ve evlenmeye karar verdi.
Kesinlikle. Artık kardeşleri evlendi hep ailede tek arkadaşım bekar ve bu kişinin son şansı olduğunu düşünüyor.Yillarca ayni evde yasadigim adamla evlenmrkte bile tereddutluydum. 10 gunde evlenmeye karar vermek. Vallahi bravo.
tek sorun işkolık olsa o sorun degıl aklı fıkrı işte gucte olan adamdan korkulmaz calısmaktan baska bır ugrası olmaz ama hıcbırsey bu kadar kolay degılBen de arkadaşıma söyledim en azından iki üç ay zaman ver dedim. Arkadaşıma göre işkolik olmasının dışında hiç bir eksi yönü yok.
Güvendiği nokta iki tarafı da akrabalar tanıştırdı. Aile büyükleri yani. O yüzden bi yanlışı yoktur diyor.10 gündür konuşuyormuş bence tanımıştır tam olarak çok uzatmadan evlensinler.
Yahu 10 günde evlilik düşünülür mü bir de tanıdığın bildiğin birisi değil. Tabii ki ilerde ilgisinin ne düzeyde olacağını bilemez, karakterinin nasıl olduğunu bilemez. Görücü usulünde bile aileler bildiği tanıdığı gençleri tanıştırıyor.
Önce bir gözlem yapsın karakterini huylarını tanısın, arkadaşlarıyla çevresiyle tanışsın, ailesini görsün sonra karar versin arkadaşınız.
Beraber tatile çıkmak da çok güzel bir karakter turnusolü bence.
Erkeklerin soyu tükenicek sanırımKesinlikle. Artık kardeşleri evlendi hep ailede tek arkadaşım bekar ve bu kişinin son şansı olduğunu düşünüyor.
Valla o evliligi akrabalar ,aile büyükleri yürütmeyecekki ! Bu güvenilecek bir kriter olamaz bence.Güvendiği nokta iki tarafı da akrabalar tanıştırdı. Aile büyükleri yani. O yüzden bi yanlışı yoktur diyor.
Çok kibar bir adam olduğunu söylüyor. Uzun yıllar yurtdışında kaldığı için klasik Türk erkekleri gibi değil dedi. Her konuda arkadaşımın fikrini alıyormuş ve ortak karar vereceklerini söylemiştek sorun işkolık olsa o sorun degıl aklı fıkrı işte gucte olan adamdan korkulmaz calısmaktan baska bır ugrası olmaz ama hıcbırsey bu kadar kolay degıl
hayat bu kadar 10 gunde 2 kere gorusmus adamın ben ıs kolıgım yogun olursam benı darlama lafına hemen ınanacagı kadar basıt degıl
10 gunde ınsan tanıyacak kadar basıt degıl evlılık
anlıyorum heveslı cok ıstıyor evlenmek ama evlenıp bın pısman olmak ortalara dökülmek kendısıne kazanc saglamaz
kaç kaç mı var ne acelesı bu konussun beklesın bır cıksınlar yemek yesınler bır gezsınler belkı adam burnunu kurcalıyor belkı adam gegıre geğire şapırdatarak yemek yıyor belkı kadınlara karsı ezıcı kucuk gorucu bazı fıkırlerı var, yogun olursam benı darlama demesınden de anlasılıyor bazı seyler
Ee bu son sans kaciyomu. Bugun oldu oldu olmadi kabak mi oluyo anlamadim ki acelesi ne.Kesinlikle. Artık kardeşleri evlendi hep ailede tek arkadaşım bekar ve bu kişinin son şansı olduğunu düşünüyor.
Güvendiği nokta iki tarafı da akrabalar tanıştırdı. Aile büyükleri yani. O yüzden bi yanlışı yoktur diyor.
Ben de aynı fikirdeyim. Maalesef arkadaşım bu yaşına kadar öyle gereksiz tiplerle tanıştı ki gerçekten bakınca bu adam değerlendirilebilir diyorum ama şuan tarih ayarlıyorlar resmen. Bu çok hızlı geliyor banadaValla o evliligi akrabalar ,aile büyükleri yürütmeyecekki ! Bu güvenilecek bir kriter olamaz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?