Arkadaşımın kafası karışık

Çok yakın arkadaşları filan var tanıdık öyle bir durum yok gibi ama bilinmez ki bu. Benim tek bildiğim acele etmemesi

Bak siz bunu yazınca aklıma geldi adam aşırı kibarmış. Konuşması filan. Yani bu bir kıstas değil tabi ama ne bileyim. Yazdığınız herşey değerlendirmeye alıyorum

Altı ay da az ama on günden iyidir yine. Adam acele ediyor. Bu da arkadaşıma iyi bir şeymiş gibi geliyor.
Acele etmesinin bir sebebi olmalı bana gizlemeye çalıştığı bir şey varmış gibi geliyor.İnanın geç evlenmek,evlenip boşanmaktan iyidir.Bence arkadaşınız acele etmesin

10 günde tanıdığı biriyle evlenecek kadar mı düşmüş arkadaşınız? çok mu büyük bir çıkmazda? hayat memat mı şu noktada evlilik? yani ha 36'da evlenmiş ha 37, ne farkedermiş ki? şimdi 36 yaşına gelip de gerekli sorgulamaları yapmayan kişinin fikrini kim değiştirebilir ki, kendi hayatı, çok güzel görünüyorsa evlensin. müge anlı'ya katılırsa bir gün tekrar yazın gelişmeleri takip edelim.

Bak siz bunu yazınca aklıma geldi adam aşırı kibarmış. Konuşması filan. Yani bu bir kıstas değil tabi ama ne bileyim. Yazdığınız herşey değerlendirmeye alıyorum
Vardır gizlediği bir şey ortaya çıkmadan evlenme derdinde. Zührevi hastalık testi istesin bari, başına iş almasın.

Umarım dediğiniz gibi olmaz. Kariyeri ve eğitimine takılmış durumda. Sende eğitimlisin ve çalışıyorsun diyorum ama yok dinlemiyor

Adam arkadasin zaman istiyor diye, onu tanimak istiyor diye kaçacaksa, birak kaçsin. Demek ki adamin niyeti farkliydi.

Arkadasin mutlu bir evlilikmi istiyor? Yada zengin bir adam ile evliligi ile hava atmakmi istiyor? Ikisi çok farkli seyler. Ve arkadasin sanirim ikincisini istiyor. Durduramazsin. Artik baze seyleri evlendikten sonra anlar.

Adam maddeleri de hazırlamış, acele de ediyor. O kadar yoğun çalışma da 4 çocuk bile istiyormuş herşeyle arkadaşıniz ilgilenecek nasıl olsa.

Bu kadar kısa sürede yapılan evlilik yeter ki olsun diyedir iki taraf içinde. Ama kadınlar bu tarz evliliklerden daha fazla zarar görüyor. 2 görüşmeye evlilik isteyen insandan şüphe eder bu işte bir hinlik mi var diye düşünürüm.

Arkadaşınız yaşım geçiyor diye düşünmeyi yetisini kaybetmiş gibi duruyor. Aklı başına geldiğinde pişman olmaz umarım.

Ben de aynı şeyleri söylüyorum inanın. İyi düşüneyim iyi olsun diyor. İnşallah umduğu gibi olur

Mutlu bir evlilik öncelikle tabiki ama kariyer ve iş de çok önemli arkadaşım için

Ortak arkadaşlar tanıştırmış sanırım bu güven veriyor arkadaşınıza, belli bir yaşa gelip kariyer iş güç de oturmuşsa böyle hızlı karar veren arkadaşlarım var. Yıllar geçse bile insanları tanıyamayabiliyorsunuz, bazen ilk buluşmada o elektrik oluşur işte bu dersiniz. Belki arkadaşınızda ve sevgilisinde de öyle olmuştur.

Arkadasınıza soyleyın buraya uye olsun, bız ona ıyı dusununce ıyı olmadigini onun sadece bir masal oldugunu bizzat anlatalım.
Zaten burda biraz takılsa her şeye alternatif fikirlerle yaklaşmayı öğrenir. Hiç erkek arkadaşı filan olmadı hayatında hep böyle görücü usulü tanıştığı insanlar oldu

Benim arkadaşım 10 günde evlendi. Adam evli kadınlarla görüşüyormuş adını temize çıkartmak için ailesi başgöz etmek istemiş sonradan çıktı meydana bir sürü de borcu varmış son parasiyla da 1 araba alıp kizin gözünü boyamış. 10 günde evlenilmez. Hep arayıp mutlu olmadığını söylüyordu bana. 1 sene tanısınlar yangından mal mı kaçırıyorlar.

Evet öyle olmuş. Adam çok güzel bir enerji aldığını söylemiş. Arkadaşım da aynı fikir de

Erkekler genelde öyle der ama evlenince anneci olurlar dikkat etsin

hanımın aile baskısı mı var evlen evlen diye?

Hangi sevgili? Ortada sevgili yok ki? Kadını en iyi ihtimalle damızlık olarak kullanacak bir koca adayı var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…