Arkadaşımın kafası karışık

10 gun dıyorsunuz 2 kere yuz yuze gorusme
allah askına...
eger ıcınde varsa dunyanın neresınde yasamıs olursa olsun vardır ılk sıralar herkes cok ıyıdır ılk sıralar hersey cok guzeldır zaten 2 kere yuz yuze gorusmede 10 gunluk konusmada nasıl sorun yasanabılır kı ?
hele bır ters dussunler sorunları nasıl cozumluyorlar sinirlenınce ne tepkı verıyor gorsun bır tanısın zaman tanısınlar bırbırlerıne devlet yıkılmadı beledıye hala var ıstedıklerı zaman nıkah olur yıne korkmasın.

Ben de arkadaşıma söyledim en azından iki üç ay zaman ver dedim. Arkadaşıma göre işkolik olmasının dışında hiç bir eksi yönü yok.

10 günde adamimi tanimista eksi yönlerini bilecek?

Adamin 10 günde hemen aileleri tanistirmak istemesi bile eksi yöndür. Adamin derdi arkadasin bile degil. Adam yogun çalisiyor. Istiyor ki biri evde olsun, evin temizligini yapsin, ütüsünü, çamasirini yapsin. Gece cani istediginde seks olsun. Sonracigima instada bir iki cocukla foto olsun ama hepsini kadin hal etsin.

Arkadasin evlilik degil, hizmetçilik oynamak istiyorsa, buyursun.

Ko
Ben de arkadaşıma söyledim en azından iki üç ay zaman ver dedim. Arkadaşıma göre işkolik olmasının dışında hiç bir eksi yönü yok.
Kocası işkolik olan biri olarak söylüyorum bu evlilik de çok zor yani yalnız kalıyorsun yanında hayatını paylaştığın biri olmuyor haftanın 1 günü ile idare ediyorsun psikolojik olarak çok zor Bi durum eşimin yazın işleri çok yogun oldugundan 12 1 e kadar çalışır ve ben bu durumdan çok rahatsız oluyorum ama neyseki kışın falan normale dönüyor benimki her zaman öyle olsa ben dayanamazdım Bi anlamı olmazdı evli olmanın yalnız kaldıktan sonra bekarken de öylesin hiç degilse o zaman sadece kendi derdini çekiyorsun evlilikte bide kocanın derdi var geçinmek anlaşmak zor yani yalnız kalacaksan adam çok işkolikse evlenme sakın bide 10 günde evlenme kararı almak hiç saglıklı degil

Ee bu son sans kaciyomu. Bugun oldu oldu olmadi kabak mi oluyo anlamadim ki acelesi ne.

Ha bu acele adamdansa acik soyleyeyim bu kadar cabuk yangindan mal kacirir gibi evlenmek isteyen adamda illa ki sikinti vardir.
Evet acele eden adam. Arkadaşım da bundan etkileniyor. Kariyeri de etkiledi

adam uyuşturucu kullanıyorsa, kumar oynuyorsa, gece hayatına kadına düşkünse, cimriyse, temiz değilse vs. akrabalar nereden bilecek acaba?
Kötü alışkanlıkları yokmuş. Cimrilik konusunda da farklı şehirdeler. Arkadaşımla görüşmeye arabasıyla gelmiş. Baya gezmişler. Uzak mesafeden evine bırakıp sonra geri dönmüş aynı yolu filan yani bunlar hoşuna gitmiş arkadaşımın cimri değil diyor

10 senesir hayatımızda olanı tanıyıp emin olamazken tebrik ediyorum deli cesareti ayrıca kimse benim de şu huyum kötü demez nedir bu kadınların evde kalcam korkusu ve maddiyat takıntısı onuda anlamış değilim

Dörde kadar çocuk isterim demiş. Kalabalık aile olmak istiyor adam

On gundur tanisip iki kez gorustukten sonra evlenmeyı dusunecek kadar aklını alma allahım kimsenin. Amin.

Insan hayatı bu kadar degersız degıl, sapkın mı takıntılı mi, pis mı, paronayak mi nedir necıdır bilmeden etmeden bodoslama evlenmek istemek......

Aynen bunları söyledim hep. Benim eşimde yoğun çalışıyor. Bazen sekizde dokuzda gelir eve. Ama bizim öncesinde iki senelik beraberliğimiz oldu. İyi huyu kötü huyu neyi neden yapar az buçuk biliyorum. Arkadaşım bodoslama atlayacak bu işe

Vaaay arabasi ile arabami sürüyormus? Ne alçak gönüllü, eli açik biriymis!

Arkadasin iyimi? Kadin simdiden bile instada, face'den koyacagi fotolarin hayallerini kuruyor belli ki. Keske evlenmenin ne kadar agir bir sorumluluk oldugunu, zor bir kurum oldugunu bilse. Evlilik sadece foto atmak, gelinlik giymek degildir. Adam zengin olabilir, ama arkadasini mutlu etmez.

Etrafındaki herkesin evlenmesi ve bu pandemi süreci olumsuz etkiledi onu. Evlenmek istiyor ama acele etmesin benim derdim bu

yahu onlar örnek o yoktur başka bişey vardır, kuş ötmüyordur, ayağı kokuyordur vs. Hem nereden bilecek numara yapmadığını ya da yalan söylemediğini? 10 gün çok kolay olmadığın bir insan gibi davranabilirsin.

Son şansı olması için dünyada ki tek bekar erkeğin bu Adam olması gerekir.Bildiğim kadarıyla öyle bir durum yok.10 gün çok çok az.En az 6 ay tanıma süreci geçmesi lazım hatta o bile bence yeterli değil ama arkadaşınızın acelesi varmış ondan 6 ay dedim.

Umarım dediğiniz gibi olmaz. Kariyeri ve eğitimine takılmış durumda. Sende eğitimlisin ve çalışıyorsun diyorum ama yok dinlemiyor

Etrafındaki herkesin evlenmesi ve bu pandemi süreci olumsuz etkiledi onu. Evlenmek istiyor ama acele etmesin benim derdim bu
Etrafımdakı herkes evlı hatta cocukları bana teyze diyor. Pandemıde maddi zarara ugradım. Hala ugrasıyorum.
Aklıma bir kere bile erkek veya evlenmek gelmedi, evet herkes ben olmak zorunda degıl ya da ben dogru olan degılım ama etrafa gore hayatına yon vermek istemek kendını onemsememenın kacıncı levelı aklım almıyor

Evlensinler, evlendikten sonra da gelip konu acarsaniz haberdar ederseniz bızı sevinirim kendı adıma.

Aynen bunları söylüyorum ben de . Yanında rahatmısın. Elini filan tutmamış daha. Zaten iki görüşmede ne tutması ama karşıdan karşıya geçerken fotoğraf filan çekilirken yakınlaşmışlar. Olumsuz etkilenmedim diyor. Evlilikteki yakınlık öyle olmuyor diyorum gülüyor.

Adam gay ise ve paravan evlilik yapmayı amaçlıyorsa mesela anne baba baskısından dolayı? Yıllarca o yüzden yurtdışında yaşamışsa. Bu kadar acele etmesi bana kesin altından bir şey çıkacak gibi hissettiriyor.

Kadının başını yakası var belli ki. Yaşasın görsün ne diyek.

Altı ay da az ama on günden iyidir yine. Adam acele ediyor. Bu da arkadaşıma iyi bir şeymiş gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…