Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu akşam çok yakın bir arkadaşım için rahatsız ediyorum sizi.
Arkadaşım, Beril yeni evli kayınvalidesine gitti eşiyle 3 günlüğüne uzak oturuyorlar.
Kv'si ile anne-kız gibiler, Beril de çok saygılıdır 1 senelik evliler hiç problem yaşamadılar şimdiye kadar. Bugün sabah döndüler.
Dün akşam eş, kv, Beril otururlarken eşiyle bir sürtüşmesi olmuş Beril'in biraz soğumuş ortam ama kv hiç karışmamış büyük bir durum da yokmuş zaten. Yarım saat sonra da yatmışlar. Yatak rahatsız olduğu için kolu ağrımış eşinin, kv de ayaktaymış eşi kalkmış annesinden ağrı kesici istemiş kv'de Beril için "öteki uyudu mu?" diye sormuş Beril'in eşine. Sonrasında sessizlik olmuş eşi de hemen yanına gelmiş.
Arkadaşım çok üzüldü, kendisinden öteki diye bahsedilmesine normalde "kızım napıyor,kızım geldi mi" şeklinde konuşurmuş.
Bana alınganlık yaptı gibi geldi, size soralım dedik bir de sizce alınganlık mı? Ve Beril eşine söylemeli mi, "öteki uyudu mu?" cümlesine kırıldım diye?
Eşine söylese ne olur ki ne değisicek o an yataktan kalkıp efendim annecim benden mi bahsediyorsunuz demeliydi şimdi ortamı bulandırmaya gerek yok artı küçük atışma bile olsa bir büyüğün yanında yansitilmamali diye düşünüyorum
Bence fazlaca alınganlık sonuçta hiçbir sorunları olmamış, tartıştıklarında da araya girmemiş bir söz söylememiş ha belki o esnada içten içe kızmış da olabilir belki o an ondan öyle demiştir ama çekiştirme olsa ve bunu duysa hak verirdim eşi de hemen yanına gelmiş zaten abartmaya gerek yok