- 5 Temmuz 2014
- 1.322
- 1.026
- 333
Art niyetle değil sağolsunlar seviyorlar değer veriyorlar geliyorlar demek ki bu yüzden de söylemekte cekindimsanırım samimiyetten ötürü bu şekilde davranıyorlar karı koca.. art niyet olduğunu sanmıyorum .. ama yine de hiç hoş bir durum değil insan düşünür yani ne işim var benim kadınların arasında diye.. kırk yılda bir olsa neyse dersinde her seferinde olmaz yani..
eşiniz öğrenmeden bu durumu engelleyin.. eşim rahatsız oluyor kusura bakma ben yokken evde erkek misafirden falan diyin..
Karısıyla ağacına da gider bu adam bak demedi demeyinEvet adamın gidecek yeri yok işte sağda solda biz otururken oyalaniyor
Arkadasimda heralde bu yüzden çok birsey demiyor :/ ama olan bana oluyor bu sefer bazen diyorum yorma kocanı taksiye bin binsin ki adam gelmesin ama yok bırakır mi totosundan ayrilmiyor
Ağdaci diyecektim..Karısıyla ağacına da gider bu adam bak demedi demeyin
DoğruOkuyorum okuyorum her yazdığınıza şaşırıyorum.Ne kadar rahat insanlar var.Hiç bizim toplumumuzda,kültürümüzde,geleneklerimizde böyle birşey olabilir mi?
Ne rahat bi insanmış o adam,ne anlayışsız bir bayanmış arkadaşınız.
Ne kadar mantıklıymış eşiniz.
Oda gitsin ben gondereyim artık diyo eşi gidince açıklama yapıyor bi görüp gideyim dedi diyorBdv'de bazi konuları okuyunca hayret ediyorum...adam hangi mantikla senin eşinin olmadigi anda karisiyla sana oturmaya geliyor çok sinir bozucu bir durum.kadinin bu durumdan rahatsiz olduğuna emin misin?eşine senin ne isin var demez mi?kesinlikle sen bu rahatsziligini acik bi dille dile getirmelisin,başka turlu anlamiyorlarmis baksana...
Benim esimde arkadaşim varsa bizle oturmak istemez hiçbi arkadasimda bu duruma bozulmaz ama anlamadım bunları işteBence arkadasiniz siz onu sevdiginiz kadar sizi sevmiyor yoksa esine dogru düzgün söylerdi. Bence cok ayip ve cok itici. Benim arkadaslarim evime gelse bile esim yanimizda oturmaz gider baska odaya yada evde olmaz cok ayip takindiklari tarz. Bide emziriyorsunuz filan insanda biraz düsünce olsa anlar rahatsiz olacaginizi
Diyorum gitte biraz ozlesin seni karın diyorumSakayla karisik sen niye geliyorsun biz rahat rahat dedikodu yapamiyoruz kaynana cekistiremiyoruz de...
Diyor tamam hadi sen git markete git kahveye git diyor öyle gidiyor adamBen olsam arkadaşıma direkt söylerdim bunu.Hiç kendimi strese sokamam.Niye kırılacak diye korkuyorsun ki? Kırılacaksa senin kocana kırılacak,istemeyen o sonuçta sen değilsin.Arkadaşım kusura bakma ama durum bu,eşim rahatsız oluyor,sen tek başına gel bundan sonra de.Ay ne değişik insanlar var şu hayatta,eşime yalvarsam yine gelmez benle kadınların olduğu yere,ne yapacağım kadınların içinde der.Sizle oturunca ne oluyor ki?Seninde eşin olsa tamam o zaman 4 kişi oturulurda 2 kadının arasında tek erkek bana itici gelir istemezdim yani.Hadi belki adamın canı sıkıldı,düşünemedi geldi diyelim,ee arkadaşında mı hiç demiyor yahu ne işin var senin bizim yanımızda kadın kadına konuşacağız diye?
Ay hayret edilesi bir şey yani.İlk defa duydum böyle bir olay.Tamam arada bir gelir normal karşılanırda her seferinde gelmesi çok saçma ya.Ya da mesela eşini almaya geldiyse gel sende bir kahve iç dersin,bir soluklanır oturur yarım saat bu normal ama sürekli sizinle oturması çok saçma.Diyor tamam hadi sen git markete git kahveye git diyor öyle gidiyor adam
Baştan söylemiyor heralde . Bazen açıklama yapıyor bana sen git dedim geldi diyor
Kızlar benim yine bir problemim var
Sevdiğim bir arkadaşım var eskiden komsuyduk böylelikle tanıştık
Birbirimize gider gelirdik yardimci olurduk 1.5 sene komsulugumuz sürdü
Sonra o sonra ben tasindik yine görüşüyoruz ayda bir muhakkak birbirimize ugrariz
Eskiden ben onun altında otururdum inerdi bana arada eşide uğradı eşi gece çalışıyor. Eşim eşinden hoşlanmıyor tasindikdan sonra hiç gorusmedi bir gün eşiyle bana geldiler eşim evde yoktu gündüz oturmasina. Eşimde öğrenince rahatsız oldu kadınla görüş ama eşinin girip çıkmasını istemiyorum dedi. Zaten bende istemiyorum ama kocasida geliyor 1 saat oturuyor gidiyor akşam eşi kalkarken alıp gidiyor. Arkadaşımı çok seviyorum bu konu dışında hiçbir problem yok. Bazen oda farkediyor rahatsız olduğumu gondermeye çalışıyor kocasını çünkü ben XXX gitsin rahat rahat otururuz falan diye hafiften söylüyorum ama getirme o niye geliyor diyemiyorum ona gideceğim zaman özellikle söylüyorum XXX yokken çağır kocan varken ne işim var diyorum genelde de o geliyor. Eşim iki kere uyardı söyle getitmesin kocasını ama denir mi bu? Bende artık kocası gelince eşime gelmedi diyorum ama çok geriliyorum. Bugün kahvaltıya geldiler 10.30 da 12.30 da işi varmış 12 e kadar bizimle oturdu stresten başıma ağrı girdi eşim ya ararsa ya gelirse diye artık arkadaşımı aramiyorum bile kocası gelecek diye stres olmamak için ve birde bende bebek var emziriyorum hep odalara kaçıyorum emzirmek için eğilip kalkarken sürekli orami burami topla rahat edemiyorum zaten kocasida kötü niyetli biri değil ama hoşlanmiyorum artık ne yapacağım bu sebepten arkadaslikta bitmez ima ediyorum ama açıkça soyleyemedim de bu konuyu ayıp olur diye düşünüyorum oda eşini kırmak istemiyor anladigim kadarıyla..
Geçenlerde annem bende arkadaşın eşi yine geldi kadın hiç rahat edemedi sonra arkadaşım eşine dedi sen git biz kadın kadına oturalim eşide bu soğuk havada kovdunuz beni falan dedi şakasına gitti annem şok oldu hep boylemi oluyor diye soruyor arada geliyor dedim bende oda yadirgadi
Diyorum gitte biraz ozlesin seni karın diyorum
Çokmu yüz vermişim anlamadım ki yine geliyorlar bunu garipsemiyorlar normal bir şey onlar için
direkt arkadaşına söyle çünkü eşmi önemli arkadaşınmı. aynı durumda sen olsan emin ol sana söyler. kırılacaksada kırılsın demekki senin huzuruna önem vermiyor. sen aileni düşün.Yani işte o yüzden ne yapacağımı anlamadım. Normal de hiç bencillikte etmez dusuncelidir ama bu konuda neden böyle bilmiyorum
Ne diyeceğim eşim kocanın gelmesine kızıyor desem ne bileyim sanki ben ayıp ediyorum gibi ama onlar ediyor
komşu olayları...http://pazuzu25.blogcu.com/katil-okanin-abisi-gokhan-ile-neriman-hanim-yuzlesti/4902254
Yaa ben yanlş yazmışım sadrce komsusunu değil. Komsusunun 3 cocugunu da öldürmüş adam
Ama sizde böyle bişey değil gereksiz laubalilik var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?