Arkadaşımın kocası

Ne olursa olsun eşinize yalan söylemeyin. Eşinize yalan söyleyeceğinize başkalarına ayıp olsun. Şoka giriyorum bazen ya ben eşime niye yalan atayım ya da saklıyım

Art niyetle değil sağolsunlar seviyorlar değer veriyorlar geliyorlar demek ki bu yüzden de söylemekte cekindim
Soylemeyince de böyle ömür boyu kocama karşı mahçup olacağım bilmesede kendimi o kadar kötü hissediyorum ki suan kaç saat bizimle oturdu adam kocam arasaydi ne yapacaktım bir kere daha yalan söylemek istemiyorum Allahtan aramadi ama kendimi bir daha böyle bir strese sokmayacagim ve söyleyeceğim geçen eşim duydu kahvaltiyi çok bozuldu diyeceğim ben yokken xx neden sizinleydi ne işi varmış o esnada annem babam gelse ne derlerdi dedi diyeceğim

Karısıyla ağacına da gider bu adam bak demedi demeyin

Doğru

Oda gitsin ben gondereyim artık diyo eşi gidince açıklama yapıyor bi görüp gideyim dedi diyor

Benim esimde arkadaşim varsa bizle oturmak istemez hiçbi arkadasimda bu duruma bozulmaz ama anlamadım bunları işte

Ben olsam arkadaşıma direkt söylerdim bunu.Hiç kendimi strese sokamam.Niye kırılacak diye korkuyorsun ki? Kırılacaksa senin kocana kırılacak,istemeyen o sonuçta sen değilsin.Arkadaşım kusura bakma ama durum bu,eşim rahatsız oluyor,sen tek başına gel bundan sonra de.Ay ne değişik insanlar var şu hayatta,eşime yalvarsam yine gelmez benle kadınların olduğu yere,ne yapacağım kadınların içinde der.Sizle oturunca ne oluyor ki?Seninde eşin olsa tamam o zaman 4 kişi oturulurda 2 kadının arasında tek erkek bana itici gelir istemezdim yani.Hadi belki adamın canı sıkıldı,düşünemedi geldi diyelim,ee arkadaşında mı hiç demiyor yahu ne işin var senin bizim yanımızda kadın kadına konuşacağız diye?

canım bence söle arkadasına eşinin gelmesı benım eşimi gerıyo de guzel bı dılle sole bunu.oda farkında nasılsa rahatsız oldugunun.hem ne dıe eşini getırıyo kı onunkıde garipmiş yanı.senın ne ısın war bız kadın kadına oturcaz dıyemıomus mu arkadasında yanı

Sakayla karisik sen niye geliyorsun biz rahat rahat dedikodu yapamiyoruz kaynana cekistiremiyoruz de...
Diyorum gitte biraz ozlesin seni karın diyorum
Çokmu yüz vermişim anlamadım ki yine geliyorlar bunu garipsemiyorlar normal bir şey onlar için

Diyor tamam hadi sen git markete git kahveye git diyor öyle gidiyor adam
Baştan söylemiyor heralde . Bazen açıklama yapıyor bana sen git dedim geldi diyor

Diyor tamam hadi sen git markete git kahveye git diyor öyle gidiyor adam
Baştan söylemiyor heralde . Bazen açıklama yapıyor bana sen git dedim geldi diyor
Ay hayret edilesi bir şey yani.İlk defa duydum böyle bir olay.Tamam arada bir gelir normal karşılanırda her seferinde gelmesi çok saçma ya.Ya da mesela eşini almaya geldiyse gel sende bir kahve iç dersin,bir soluklanır oturur yarım saat bu normal ama sürekli sizinle oturması çok saçma.

Diyorum gitte biraz ozlesin seni karın diyorum
Çokmu yüz vermişim anlamadım ki yine geliyorlar bunu garipsemiyorlar normal bir şey onlar için

Ay ne ayip yaa insan utanir biraz .... yazik benim babam eve misafir gelince kahveden gelmez kadinlar rahat otursun diye... kocaniz rahatsiz olmakta hakli hala gelmeye devam ettigini ogrenirse boş yere huzurunuz kacacak bence sizin aile huzurunuzdan daha onemli degil arkadasinizin krilip kirilmamasi... biran once konusun valla... korkarim dedikoducu bi komsu yarin oburgun etrafa lafta yapar her turlu sakincali durumdasin...

direkt arkadaşına söyle çünkü eşmi önemli arkadaşınmı. aynı durumda sen olsan emin ol sana söyler. kırılacaksada kırılsın demekki senin huzuruna önem vermiyor. sen aileni düşün.

Bi kere adam iyi niyetli olsa düşünceli olur sen emziriyorum diyorsun bi de ne ayıp yani. Üstelik eşin yolda görse görmezden geliyor adam hala yüzsüz gibi eve girmek peşinde seni arıyor falan olacak iş mi yani. Bir de eşiniz bu kadar sevmiyorsa emin olun bi şey görmüş duymuştur ki sevse de eşin yokken evinde işi yok yani. Anladığım kadarıyla siz mesafeyi koruyamamışsınız ki yüzsüzlü ele almışlar geldi diyelim niye kahve yapıyorsunuz ki gitmesini beklediğinizi açıkça belli edin yani. Bence ya açıkça konuşun yada irtibatı kesin.

Durumu çok yadırgadım.Acaba karısının başka bayan arkadaşlarına da gidiyor mu adam? Tam dedikoduluk olay dikkat edin bence

Iyy çok itici bi erkek .
Eskiden bizde de vardı öyle bi tip . Her zaman gelmiyolardı ayda yılda bi kere .
Annemin arkadaşıydı .
Ne zaman gelse o itici kocası da yanındaydı .
Karısını aşırı kıskanıyomuş adam çok şüpheci biriymiş , ne muhabbet ettiklerini bile bilmek istiyomuş .
Kadın anneme anlatmış .
Bence o adamda öyle biri .
Yıllardır gelmiyolar neyse ki ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…