Bence böyle bir arkadaş için kocanla aranı bozma. Ben kal desem kalmaz eşim kadınların arasında ne işim var diye. Bir de çocuk emziriyorsun. Alınırsa alınsın hatta küsecekse küssün açık açık söyle istemediğini. Eşim rahatsız oluyor falan de arkadaşın da tuhaf herhalde. Bir olur iki olur sürekli sürekli bu ne yaHer gelmesinde muhakkak eşide uğruyor bazen bi kahve içip gidiyor bazen 1 saat oturuyor birgün eşim de öğrenecek sırf bu sebep yüzünden vicdanim sizliyor
Valla ben de hemen yapıp veriyorum ki icsin gitsinBi kere adam iyi niyetli olsa düşünceli olur sen emziriyorum diyorsun bi de ne ayıp yani. Üstelik eşin yolda görse görmezden geliyor adam hala yüzsüz gibi eve girmek peşinde seni arıyor falan olacak iş mi yani. Bir de eşiniz bu kadar sevmiyorsa emin olun bi şey görmüş duymuştur ki sevse de eşin yokken evinde işi yok yani. Anladığım kadarıyla siz mesafeyi koruyamamışsınız ki yüzsüzlü ele almışlar geldi diyelim niye kahve yapıyorsunuz ki gitmesini beklediğinizi açıkça belli edin yani. Bence ya açıkça konuşun yada irtibatı kesin.
Evet buda bir yol bunu baştan yapmaliydimDavet ederken "eşin yoksa gelsene bize "diye söyle, yada adam kapıda iken "xxx abi gir diyeceğim ama eşim de evde yok sen sıkılma biz kadın kadına sohbet ederiz biraz " de, yada " xxx abi gir diyeceğim ama biraz özel sıkıntım var eşinle dertleşiriz diye düşünmüştüm " de.
Daha olmazsa adamın yanında suratını as çay kahve ikram etme, kadına giderken eşin yoksa geleyim de, hiçbiri çözüm değilse görüşme olsun bitsin...
Eşim kessem gelmez benle kadın gezmesine
Doğru. değilAçık açık söyle bence küserse de küssün. Kocandan önemli mi?
Zaten 2 arkadaşı var biri ben diğerine de gidiyor adam ama onunla aynı koyluymusDurumu çok yadırgadım.Acaba karısının başka bayan arkadaşlarına da gidiyor mu adam? Tam dedikoduluk olay dikkat edin bence
Aynı köylü olsa da tuhaf ne bileyim.eşinle ciddi bir problem yaşama riskine karşın arkadaşınla açık açık konuş tavrını koyZaten 2 arkadaşı var biri ben diğerine de gidiyor adam ama onunla aynı koyluymus
Benim esimde arkadaşim varsa bizle oturmak istemez hiçbi arkadasimda bu duruma bozulmaz ama anlamadım bunları işte
Doğru olan da oAy ne tuhaf insanlar var...eşim ablam ve yeğenlerimle kızkıza otururken bile oturmaz yanımızda...kadınların arasında ne konuşucam ben deyip gider...
Haklisin canınkarsıdakıler anlamıyorsa ve esım rahatsz oluyorsa kesnlıkle kadına acık acık soylerdımm gerekrse kadnlada gorsmezdm.. esmden onemlımı... ben bı kadnn ewıme gelmesnı ıstemesemde esımbndn gzlı getrse delrrdım heralde o yuzdn bnde aynısını esıme yapmammm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?