Arkadaşımın kocası

Her gelmesinde muhakkak eşide uğruyor bazen bi kahve içip gidiyor bazen 1 saat oturuyor birgün eşim de öğrenecek sırf bu sebep yüzünden vicdanim sizliyor
Bence böyle bir arkadaş için kocanla aranı bozma. Ben kal desem kalmaz eşim kadınların arasında ne işim var diye. Bir de çocuk emziriyorsun. Alınırsa alınsın hatta küsecekse küssün açık açık söyle istemediğini. Eşim rahatsız oluyor falan de arkadaşın da tuhaf herhalde. Bir olur iki olur sürekli sürekli bu ne ya

Açık açık söyle bence küserse de küssün. Kocandan önemli mi?

Gercekten cok irite edici bir durum.sen zaten rahatsız oluyorsun ama esine soylememekle hata yapıyosun yarın oburgun ogrense yalancı konumuna duseceksin.o adam kadar arkadasın da cok dusuncesizmiş seninde bir esin var rahatsız olacagını dusunmeliler..
Ya zaten bu milletin basına ne geliyorsa susmaktan geliyor.
Acık acık kusura bakma arkadaşım esim evde olmadıgında senin esinin bize gelmesinden rahatsız oluyor de.
Eger arkadaslıgınız bu konu yuzunden bitecekse bitsin.yoksa gercekten size zarar verecek

NE GARİP.
ASLA İSTEMEZDİM. BENİM YAKIN BI ARKADASIM OLSUN ERKEK, BASIMIN USTUNDE YERI VAR AMA ARKADASIMIN PESINDE KUYRUK GIBI GELEN KOCASI.. İTİCİ.. GÜNLERE DE GİTSİN BARİİ :))

Yok artık yaa adama bak,nasıl bir saçmalık, utanmıyo mu yahu.
Hadi o şaşırmış.. Karısına ne demeli.

Erkek çocuklar bile belli bi yaştan sonra annesi ile gezmiyo, sıkılıyo.

Değişik...

Eşinizle bir an evvel paylaşın..
Arkadaşınıza da söyleyin rahatsızlığınızı, çekmek zorunda değilsiniz

Gayet gyzel yorumlar gelmiş
Derlryıp toplayıp mesaj atın madem yuzyuze dıyemıyorsujuz

Çok ayıp yaptıkları .seninde esıne yaptığın ayıp
Senin ıstemedıgın kadını eve alsa eşin. Dünyayı dar edersin adama hepimiz yaparız yani

Ne düsüncesiz bir arkadaş ve adam...

Ben böyle insanlarla arkadaşlık etmezdim. Ne demek evin erkeği yokken gidip iki kadının yanında yayılmak! Çok itici...

Davet ederken "eşin yoksa gelsene bize "diye söyle, yada adam kapıda iken "xxx abi gir diyeceğim ama eşim de evde yok sen sıkılma biz kadın kadına sohbet ederiz biraz " de, yada " xxx abi gir diyeceğim ama biraz özel sıkıntım var eşinle dertleşiriz diye düşünmüştüm " de.
Daha olmazsa adamın yanında suratını as çay kahve ikram etme, kadına giderken eşin yoksa geleyim de, hiçbiri çözüm değilse görüşme olsun bitsin...
Eşim kessem gelmez benle kadın gezmesine

Valla ben de hemen yapıp veriyorum ki icsin gitsin

Evet buda bir yol bunu baştan yapmaliydim

Arkadaşının akıl etmesi lazım. Eşin evde olsa eşiyle gelsin de eşin yokken ne işi var ki. Bi de eşinden saklaman büyük hata öğrenince kötü olur.

Benim esimde arkadaşim varsa bizle oturmak istemez hiçbi arkadasimda bu duruma bozulmaz ama anlamadım bunları işte

Yanii benim esimde o arkadasimi taniyorsa iki dakika gelir hal hatir sorar beelki bukadarda fazlasi yok zaten olamazda dogru degil.
bende esimin arkadaslarinin yanina gidip oturmuyom

karsıdakıler anlamıyorsa ve esım rahatsz oluyorsa kesnlıkle kadına acık acık soylerdımm gerekrse kadnlada gorsmezdm.. esmden onemlımı... ben bı kadnn ewıme gelmesnı ıstemesemde esımbndn gzlı getrse delrrdım heralde o yuzdn bnde aynısını esıme yapmammm

Ay ne tuhaf insanlar var...eşim ablam ve yeğenlerimle kızkıza otururken bile oturmaz yanımızda...kadınların arasında ne konuşucam ben deyip gider...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…