Arkadasımın laf sokması ...ve soğuk davranışları...

Sakin ol ya
Bu ne hırs
Ne oluyoruz?
Etmesin evde kalayım off yani
Saldırganlığa bak

Evet yerine göre güzel bir şey olabilir?
Neden tukaka yapıyorsunuz ki konunun başından beri :)

Evlilik kadar ayrılmak da doğal.
Güzel ya da çirkinlik yok ki iki durumda da.
İnsanların başına hersey gelir
Ben boşanmayı kötü birşey demiyorum
Ama imreniceğim birşey değil olamaz da
Çünkü bir travma
Herseyi paylaştığım bir insanın tutup beni bu konuma sokması saçmaydı neyse ya ben anladım anlayacağımı

İşte ama bir konuma sokmamış ki, boşuna takılmayın.
Ben mesela üçüncü kişi olarak orada olsam o an, sizi herhangi bir konumda algılamam.
Kalben söylüyorum bunu.
Bileylenmeyin kadına da.

Aynen bunda utanılacak bisey yok ..ama şimdi öyle dememek lazım yani maazallah kezban gibi görünür filan aboov nerde o asil kız filan hem ilerde beş cayinda anlatacak " ayy kızlar biliyor musunuz hiç aklımda yoktu bi anda çıkardı tek taşı..cok romantik tiii...ayyyy"

İşte ama bir konuma sokmamış ki, boşuna takılmayın.
Ben mesela üçüncü kişi olarak orada olsam o an, sizi herhangi bir konumda algılamam.
Kalben söylüyorum bunu.
Bileylenmeyin kadına da.
Bilendiğüm yok
Kendi soğuk bana
Kendi bilir.
Umrumda değil artık
Dertlerini başkasına anlatır
Enayi gibi hissediyorum kendimi

Ayyy güzelim ya kezbanlık falan deyince alındın tabi gelip konuma yorum yapmışsın
Ayy çok güldüm

Kadın birşey dememiş ki. Sevgilisi olan ve gelinlik muhabbeti yapan herkese sorulabilecek bir soru. Sen bu konuda neden bu kadar kirilgansin onu düşün bence. Burdan bakınca evlilik gündeminde olmayan biri gibi değil de evlilik teklifi almamıs olmak hassas noktası olan biri gibi görünüyorsun.

Bilendiğüm yok
Kendi soğuk bana
Kendi bilir.
Umrumda değil artık
Dertlerini başkasına anlatır
Enayi gibi hissediyorum kendimi

Ama dertleşme aşamasına gelinen biri bu kadar kolay silinir mi?
Ben hiç anlayamadım şimdi.
Neden bu kadar fevrilik? Gerek yok ki

Hayır o şekilde demedi işte
Öyle dese kızmam
Hoş kızmadım da sadece niye böyle yaptı dedim içimden
İmalı bir şekilde söyledi
O ortamda olsaydın anlardın
Bit kaç defa daha farklı konularda yaptı bunu

Ama dertleşme aşamasına gelinen biri bu kadar kolay silinir mi?
Ben hiç anlayamadım şimdi.
Neden bu kadar fevrilik? Gerek yok ki
Sıkıldım belki de
Sırf bu neden de değil
Dengesiz
Birgğn çok iyi bir gün soğuk
Çekemicem

Buna mı takıldınız? Gelinlik muhabbeti geçti, demek ki evlilik teklifi aldı da bana söylemedi diye bozulmuş bile olabilir

Arkadaslar ben asla evlenmek istemem demedim ki
Sevgilimi seviyorum şimdilik bir kaç problemimiz var karar vermedim zaten iş durumları vs de var
Ben şu an dedim istemiyoruz
Yani öyle bir konuşuyorsunuz ki kapıda kaldım sanki
Bazılarıda başka konularda ayar yediği için gelip kin kusmuş bana her zamanki gibi
Gerçekten hayat kısa bu kadar önemsemeyin burayı konu gelir konuşur geçeriz

Olabilir tabi ama yazı diliyle bakınca kötü niyetli değilmiş gibi duruyor. Bir de hep yalnız kaliyor diye üzülüyorum gibi birşey yazmışsın. Ben de şimdiye kadar 2 kişiyle öyle yalnız kaliyor diye arkadaşlık yaptım ama ikisinde de sonunda pişman oldum. Her zaman geçerli değil ama bazen bazı insanlar yalnız kalmayı hakediyor sanırım.

Ayyy güzelim ya kezbanlık falan deyince alındın tabi gelip konuma yorum yapmışsın
Ayy çok güldüm
Sen insanlari kezban diye siniflandiriyorsun ya hani bide baktim böyle bi konu acmissin burda daha da bi belli etmissin kendini.. şunu tüm samimiyetimle söylüyorum ki o lafa alinmadim çünkü ben kendimi biliyorum ve halimden memnunum ben sadece bazı insanlarin birgün bi avuç toprak olacaklarini bilmezmis gibi kibirli olmalarina aciyorum benim için her insan aynı degerdedir ..kendini bilenin gocunacagini biseyi olmaz canim

Evet evet belli

Kibirli değilim
Sadece bazı çok bilmişlere birşeyler yazıyorum o kadar
Sen o kıza seni kullanıyor derken insanlığın nerde karsında 22 yaşında genç bir kız var
Sen meleksin ben şeytanım öyle mi

Evet belkide
Beni herkes uyardı ama ben kafamın dikine gittim
Zaten milletle anlaşamadsının sebebi budur belki
Neyse ya umursamıyorum

Birincisi insanlığın nerde denilecek kadar ortada vahim bi durum yok ..o kızın kendisi bile ciddi değil gönül eğlendiriyor cinsel hayatlarida var baktı adam başka hesaplarla iletişime geçmiş kiskandi yada ego yapti bende ciddiye alıp tavsiye veriyorum bak şunu yap tepkisini ölç neymiş kezban gibi onu yapamazmis Allah aşkına sevgili olan bi insanin birlikte çekildiği fotoyu profil yapmasinin neresi kezbanlik ..adamin tepkisini gordukten sonra vazgeçtim desin koymasın...bitti. bu kadarrr..bide kibirli değilim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…