arkadaşımın laf sokmasından bıktım .evlilik istemiyorum .

dinime küfreden müslüman olsa ilahi çok güldüm . dikkat etmemiştim ben w ya

Her evlenen kilo almiyor evlendikten sonra onu soyleyeyim de. Evlenip hem kendisi hem kocasi manken gibi olan insanlar var.
Konuya gelirsek, ben fikrini sormadan fikrini zikreden insanlari hic sevmem. Yani sen evleneyim mi, evlilik bana gore mi sence, diye sormadigin surece onun akil vermesi yanlis. Kilit kelime `sence`... Sen bunu kullanmamissin gorunuse gore. Bu da o arkadasinin dusuncesizligini gosteriyor. Bi daha ayni sey olursa kirmadan onun fikrini sormadigini soyleyebilirsin. O da olmazsa gorusme bosver.

Yani arkine bsy diyemediysende o an smdi sayms sayistrmssn resmn

Skiliyosan kendnden kes muhabbeti olsn bitsn

e tamam birşey mi dedik ?
yaşatsınlar banane ne ki .
manken gibiyim şu bile evlendi demiyorum ki ben .

yavrum derken çok basit bir üslubun var. kilolu kısmına alınmadım valla hiç, hani o öve öve bitiremediğin manken tipli sarışın yeşil gözlü arkadaşın var ya, ha tam olarak benim tipimi tarif ettin işte evlilik meraklısı değilsen bu kadar gocunma o zaman. sanane arkadaşının iş yerinde dedikodu vs yapıyor oluşundan? dediğim gibi rahatsız olduğunuz yerde sen de manken arkadaşın da uyarıyı yapar ağzını kapatırdınız. ayrıca görüşmeniz için kimse silah dayamıyor kafanıza. liseden arkadaşım severdim dediğin biri hakkında bile böyle atıp tutuyor tipiyle dalga geçiyorsan vay senin arkadaşlık anlayışına.

sy allahaşkına ben her evlenen kilo mu alıyor dedim ?gerçi türk kadını alıyor bu gerçek ama bakımlı olanlarda az değil tabi . kilo olayına herkes takıldı ya .

eminim öylesindir
her sakallı dedem değil ama .pardon arkadaşım sen miydin yoksa ?
her yeşil göz sarı saç 178 boy güzel değildir bunua altını çizerim .

sy allahaşkına ben her evlenen kilo mu alıyor dedim ?gerçi türk kadını alıyor bu gerçek ama bakımlı olanlarda az değil tabi . kilo olayına herkes takıldı ya .
Sana laf sokmak icin veya polemik amacli yazmadim.
Sadece soylemek istedim o kadar.
Genellemiyorsan sorun yok.

Walla biraz avukatı gibi olmuşsun...
Beni bu derece takip ettiğinizi bilmiyordum

Burada anlattigin arkadasin degil sensin sorunlu.. Sen iyi bir arkadas degilsin.. Hep kotu yanlarini siraladin hicmi iyi tarafi yok bu kisinin? Sana hakaret etmiyorki yuva kurmani istiyor kufur ediyormus gibi anlattin.. Hem seninde manken gibi olduguna etrafinda adamalrin kostuguna inanmiyorum.. Evde kaldigin icin bozuluyorsun benimde 29 yasinda bekar arkadasim var valla gorsen fistik gibi hatun.. Bizde ona evlen artik teyze olalim diyoruz hemde her gorustugumuzde.. İnsallah canim diyip geciyor ben evdemi kaldim ne diye gulusuyoruz.. Gidip beni birilerine sikayet ettigini hic dusunmuyorum :) bende biraz topluyum ama kisa deilim.bunuda belirttim dedim

eminim öylesindir
her sakallı dedem değil ama .pardon arkadaşım sen miydin yoksa ?
her yeşil göz sarı saç 178 boy güzel değildir bunua altını çizerim .

her kendini öven de güzel değildir, hatta çoook yüksek ihtimalle güzel bile değildir. o sıradan şişman arkadaşını ve evliliğini kıskanan kompleks sahibi biridir =)

her kendini öven de güzel değildir, hatta çoook yüksek ihtimalle güzel bile değildir. o sıradan şişman arkadaşını ve evliliğini kıskanan kompleks sahibi biridir =)
bazılarıda aldatıldığı halde inanmak istemiyorumm diyen biriridr .
türkiye ortlamasına göre güzel bir kadınım çok şükür . kıskananlar çatlasın .
hayır evlenmişte ne olmuş yani kate ler helgalar ooo süper bir evlilik cidden gözlerim yaşardı yeşil gözlü manken

Walla biraz avukatı gibi olmuşsun...
Beni bu derece takip ettiğinizi bilmiyordum
Ben seni neden akip edeyim sapık miyim hahahaha :) ikimizde konulara yorum yapıyoruz oradan görüyorum.hatta gözüme çok batıyordu.

Sana w harfi ile mutluluklar :)

bazılarıda aldatıldığı halde inanmak istemiyorumm diyen biriridr .
türkiye ortlamasına göre güzel bir kadınım çok şükür . kıskananlar çatlasın .

çok inandırıcısın valla canım o konuyu kendi aramızda çözdük çok merak ediyorsan, eşime olan sonsuz güvenimi sana izah edecek değilim =) seni kompleksli seni...

aramıyor canım ya merak etme sorun yok ayrıca bana laf yetiştireceim diye helak olup konumu aratman da komedi olmuş
aramıyor canım ya merak etme sorun yok ayrıca bana laf yetiştireceim diye helak olup konumu aratman da komedi olmuş
aramış zaten arayacağı kadar . başkasına geçmiştir kate gider başkası gelir .olur öyle arada .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…