dinime küfreden müslüman olsa ilahi çok güldüm . dikkat etmemiştim ben w yaBir şey demek istiyorum konu sahibinin avukatı değilim hatta kk da bana sert gelen uyelerden birisidir ancak onun yazım yanlısini bulup gülümseyen birisinin hiç yanlış yapmaması lazım. Ya da bariz yanlışlar yapmaması lazım.
Mesela bizde w diye bir harf yok ama ben senin bir çok msjinda bu harfi görüyorum. Ya da degince yazılmaz mesela.
Konuya gelirsek konu sahibi eğer bu kişi seni sinirlendirip enerjini alıyor ise görüşmezsin olur biter.
e tamam birşey mi dedik ?Bazı insanlar sıradan görünüme sahiptir, bi erkek çıkar karşısına, o manken gibi olan Kızın yaşamayacağı duygular yaşatır. Her şey manken gibi olmak değildir. Bazen bi gülüş, bazen bi bakış, bazen bi duruş 1000 tane mankenin önüne geçirir o sıradan kızıo Yüzden manken gibiyim ama şuna bak ya o bile evlendi dememek Lazım bence.
canım kilolu kısmına alınacağınız aklıma gelseydi yazmazdım
evlilik meraklısı olsaydım bu tiple bu kültürle çoktaann bir öküzcan bulurdum kendime sen dert etme yavrum benim .
aşağılık kompleski olanlar kendini belli ediyor zaten . ben kimsenin hayatına burnumu sokmuyorum . milletin hayatına burun sokanlarda var bir sıkıntı işte . evlenmiş ama kimle evlenmiş önemli olan evlendiği kişi bana göre .
sy allahaşkına ben her evlenen kilo mu alıyor dedim ?gerçi türk kadını alıyor bu gerçek ama bakımlı olanlarda az değil tabi . kilo olayına herkes takıldı ya .Her evlenen kilo almiyor evlendikten sonra onu soyleyeyim de. Evlenip hem kendisi hem kocasi manken gibi olan insanlar var.
Konuya gelirsek, ben fikrini sormadan fikrini zikreden insanlari hic sevmem. Yani sen evleneyim mi, evlilik bana gore mi sence, diye sormadigin surece onun akil vermesi yanlis. Kilit kelime sence... Sen bunu kullanmamissin gorunuse gore. Bu da o arkadasinin dusuncesizligini gosteriyor. Bi daha ayni sey olursa kirmadan onun fikrini sormadigini soyleyebilirsin. O da olmazsa gorusme bosver.
eminim öylesindiryavrum derkençok basit bir üslubun var. kilolu kısmına alınmadım valla hiç, hani o öve öve bitiremediğin manken tipli sarışın yeşil gözlü arkadaşın var ya, ha tam olarak benim tipimi tarif ettin işte evlilik meraklısı değilsen bu kadar gocunma o zaman. sanane arkadaşının iş yerinde dedikodu vs yapıyor oluşundan? dediğim gibi rahatsız olduğunuz yerde sen de manken arkadaşın da uyarıyı yapar ağzını kapatırdınız. ayrıca görüşmeniz için kimse silah dayamıyor kafanıza. liseden arkadaşım severdim dediğim biri hakkında bile böyle atıp tutuyor tipiyle dalga geçiyorsan vay senin arkadaşlık anlayışına.
Sana laf sokmak icin veya polemik amacli yazmadim.sy allahaşkına ben her evlenen kilo mu alıyor dedim ?gerçi türk kadını alıyor bu gerçek ama bakımlı olanlarda az değil tabi . kilo olayına herkes takıldı ya .
eminim öylesindir
her sakallı dedem değil ama .
e tamam birşey mi dedik ?
yaşatsınlar banane ne ki .
manken gibiyim şu bile evlendi demiyorum ki ben .
Walla biraz avukatı gibi olmuşsun...Bir şey demek istiyorum konu sahibinin avukatı değilim hatta kk da bana sert gelen uyelerden birisidir ancak onun yazım yanlısini bulup gülümseyen birisinin hiç yanlış yapmaması lazım. Ya da bariz yanlışlar yapmaması lazım.
Mesela bizde w diye bir harf yok ama ben senin bir çok msjinda bu harfi görüyorum. Ya da degince yazılmaz mesela.
Konuya gelirsek konu sahibi eğer bu kişi seni sinirlendirip enerjini alıyor ise görüşmezsin olur biter.
arkadaşını sevdiğin her cümlenden o kadar belli ki;
**evlenene kadar adamı nasıl ayarttığı, bin türlü başına bela olup zorla evlendiği..
** kısa boylu, şiman olduğu...
**bakımsız olduğu..
** dedikoducu olduğu..
** çalıştığı yerin iş yeri dışında her şeye benzediği..
Hakketten baya sevdiğin o kadar belli ki..
eminim öylesindir
her sakallı dedem değil ama .pardon arkadaşım sen miydin yoksa ?
her yeşil göz sarı saç 178 boy güzel değildir bunua altını çizerim .
sen eşine bbak kate aramasın sonraöyleyim canım seni üzeceğim ama
sen de eminim boylu poslu manken gibi kızsındır
bazılarıda aldatıldığı halde inanmak istemiyorumm diyen biriridr .her kendini öven de güzel değildir, hatta çoook yüksek ihtimalle güzel bile değildir. o sıradan şişman arkadaşını ve evliliğini kıskanan kompleks sahibi biridir =)
sen eşine bbak kate aramasın sonra
Ben seni neden akip edeyim sapık miyim hahahaha :) ikimizde konulara yorum yapıyoruz oradan görüyorum.hatta gözüme çok batıyordu.Walla biraz avukatı gibi olmuşsun...
Beni bu derece takip ettiğinizi bilmiyordum
bazılarıda aldatıldığı halde inanmak istemiyorumm diyen biriridr .
türkiye ortlamasına göre güzel bir kadınım çok şükür . kıskananlar çatlasın .
aramıyor canım ya merak etme sorun yokayrıca bana laf yetiştireceim diye helak olup konumu aratman da komedi olmuş
aramış zaten arayacağı kadar . başkasına geçmiştir kate gider başkası gelir .olur öyle arada .aramıyor canım ya merak etme sorun yokayrıca bana laf yetiştireceim diye helak olup konumu aratman da komedi olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?