Arkadaşımın nişanlısı eve bir kız getirdi...

kadın aşırı tepki verebilir, versin tabi ama konu komşu derken rezalet bir durum ortaya çıkabilir...aileler işe karışabilir fln..sen foto çekmeye devam et..iyi kötü elinde daha çok foto olsun..evlenecek bayanı da ara söyle muhakkak ama ne zmn söylemelisin orasını bilemedim..... :26:

ben ilk mesajımda da söylemekte kararlıydım fakat zaman konusunda tereddütteyim. burada sinir krizi falan geçirirse kendimi affedemem. iyi tanısam ona göre davranacağım. soğukkanlı biri olduğunu bilsem saniye geçirmem.

kadın aşırı tepki verebilir, versin tabi ama konu komşu derken rezalet bir durum ortaya çıkabilir...aileler işe karışabilir fln..sen foto çekmeye devam et..iyi kötü elinde daha çok foto olsun..evlenecek bayanı da ara söyle muhakkak ama ne zmn söylemelisin orasını bilemedim..... :26:

ayy çok kötu bı durum evlenmeden gunumu gun edeyım demış şerefsız derhal ara görsun.zamanında bende evlı ınsanların karısını uyutup neler yaptıklarını bılıyordum susuyordum şimdiki aklım olsa susmazdım

bu gerçek değil mi!! hayır ben inanmak istemedim de ondan!!!!! içim kalktı bir an sinirlendim gerildim!!!

Siz olsanız böyle bir şeyi duymak mı isterdiniz yoksa sizden saklanılmasını mı? Bence bunu düşünün ve ona göre kararınızı verin.
Arkadaşınız adına da çok üzüldüm. Pislikk heriff..Allah böylelerinden korusun.

saklamak yok zaten. öyle bir şeyi aklımdan geçirmedim. sadece şimdi söylemek ya da yarın söylemek arasında gidip geliyorum. migrenim tuttu!

sen fotoları çek hatta video çek..elinde bir sürü kanıtın olsun..sabah erken vakitte ara söyle dicem ben :26:

Son düzenleme:
ben olsam hiççç karışmazdım bence sizde karışmayın sonuçta tam tanımıyorsunuz karşınızdaki insanı

böyle bir durumda kimse sakin kalamaz kimse. hem de beraber yaşayacakları evde yapıyor adam bunu. düğüne de az kalmış. isterseniz karşınıza alın sakince hem fotoları gösterip hem de anlatırsınız...

bence şimdi arama ya da bu saatte çok absürd bulabilir ama öylesine ara ya da mesaj çek yani ne bileyim ağız ara bence direk söyleme hem belki nişanlı değildir de nişanlısının başka arkadaşı ve sevgilisidir de evi kullanmak için grmişlerdir emin olmadan bence bişey deme

bu yüzden cesaret edemiyorum bende. rezaletini de geçtim, kanlı canlı görmeye katlanabilir mi ? rahatsızlanırsa ya da daha kötü şeylere maruz kalırsa diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…