Arkadaşımın nişanlısı eve bir kız getirdi...

evet söylemen lazım çünkü eğer evlenirlerse bundan sonra sık sık o adamla yüzyüze geliceksin ve o bayanla da..hem vicdan azabı hem mide bulantısı çekersin..

içimden nişamlısıdır inşallah diye geçiyo yani belki o kızdır siz farketmemeiş olabilir misiniz acaba

ben olsam kapılarını çalar " ışığı açık gördüm,sahura mı geldiniz? gelin bizde yapalım" falan derdim..ayyy adam ne rahatsız olurdu ama!

evet söylemen lazım çünkü eğer evlenirlerse bundan sonra sık sık o adamla yüzyüze geliceksin ve o bayanla da..hem vicdan azabı hem mide bulantısı çekersin..

söyleyeceğim zaten o konuda kararlıyım olayı gördüğüm saniyeden beri; ama işte hemen mi yoksa yarın mı ona karar verememiştim. elimde hem fotoğraf hem de video kaydı var şimdi.

evdeki adamın evlenecek olan adam olduğundan emin misin yani bir arkadaşı ve onun sevgilisi falan olmasın?
ya da kızın evlenecek kız olmadığından? belki düğünden önce bir kaçamak yapmışlardır?
yani eminsen kesinlikle söyle bunu bilmeli adam 15 gün kala yapıyorsa evlilikte çok çektirir kızcağıza.ve bence sıcağı sıcağına söyle imkanı varsa kendi görsün oğlan sonradan yalanlayabilir arkadaşımdı rica etmişti falan diyebilir ne bileyim kandırabilir kızı fotolar da net değilse

canım hani perdenin açık olduğunu unutmuşlar dedin ya o kız, nişanlısı olan kıza benziyor muydu

adım kadar eminim. 2 haftadır görüyorum kızı. gayet aşinayım. yanılmam mümkün değil. şu an evde bulunan kadınla hiçbir fiziksel benzerlikleri yok.

ayy delirecem yaaa (( bu ne saçmalıktır böyle!!! benim bile midem ağrıdı burda sinirden!!! bende düşündüm bir an acaba kız nişanlısımı falan diye ama demek ki değilmiş (

bir de annenlere ya da evliysen eşine falan da göster ki vay efendim yalan dediğinde al işte başkaları da gördü dersin şahidin olur..

off off çok kötü Allah ım bu mübarek günlerde insanları aldatıp kaçak iş yapanların elbet işleri açığa çıkar...

cektiginiz goruntuler net mi. ayan beyan nisanlisi oldugu belli oluyor mu. eger olmuyorsa cagirin kendi gorsun. yoksa adam iftira atiyor diyebilir.

ayy inanmıyorum ya bu nasıl bişey rezillik yaa zaten 15 gün sonra beğendiğin sevdiğin kadınla evleneceksin ne diye aileni üzerinde kuracağın yuvayı kirletiyosun ki pislikk yaa allah bilir kız ne yapıyodur şimdi adama bakk pislikk..

böyle bişeye şahit olmak da ne kötü ya..suç ortağı gibi hisseder insan kendini vicdan yapar dertsiz başına dert alır..evlendikten sonra o evde karısının gözlerinin içine nasıl gülecek acaba..

lafın sözün tükendiği yermi dersin birton söz söylenir ama nasıl söylenmesi gerekirmi dersin nasıl bi durumdur ya

kızcağız belkide düğününün hayalini kuruyodur bencede söylemelisiniz keşke şimdi söyleyebilseniz gider kendi görürdü

ben sizin yerinizde olsam önce resimleri videoyu çekip sonrada kalkar o eve giderdim bi bahaneyle yada nişanlısını arayıp çağırırdım..

böyle bişeye şahit olmak da ne kötü ya..suç ortağı gibi hisseder insan kendini vicdan yapar dertsiz başına dert alır..evlendikten sonra o evde karısının gözlerinin içine nasıl gülecek acaba..

buna tanık olacağıma daha kötü bir şey yaşasaydım keşke
kızın hevesini heyecanını gördüm. hayalkırıklığını da ben göreceğim.

bence görüntüler net deilse kızı ara derim sonra kötü olan sen olursun canım yaa adam kabullenecek deil kesin diretir ben deildim diye oydu buydu şuydu der ama kabul etmez onun için kız kendi gözleriyle görsün bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…