bence resimi videoyu boşverin
sonuçta daha yeni tanışmışsınız tepkisini bilemezsin
yarını beklersenizde planlı bişey gibi görünebilir kız eğer çok seviyorsa sizi bile suçlayabilir
bir arkadaş yazmış ilk sayfalarda şimdi arayıp sahura davet edin diye
öylesi en mantıklısı bence
sizi gördüm ışığınızda yanıyo diye aradım kusura bakmayın rahatsız ettiysem deyin
oruç tutacaksanız buyrun beraber sahur yapalım isterseniz falan deyin
kız zaten anlar durumu ve o anda en azından ailesi yanında olur
bence annen varsa annenle,eşin varsa eşinle de gör.onlar da görsün yani.yanılıp yanılmadığını anlarsın en azında.arkanda birileri de olur.ayrıca zaman kaybetme de gönder fotoğrafları.ya da kızı çağır yakındaysa..
video gayet net arkadaşlar. annemin telefonuyla çektim. benim şu an elimde eski model bir telefon var çünkü fotoğraflar net değildi ama video 10 numara.
ben kız rahatsızlanır diye olayın sıcaklığına çekemedim onu. kalbi bile durabilir. bir travma çünkü bu. ne olacağını kestiremem. ama ya bu gece ya da sabah derhal bildireceğim. şu an arayıp çağırmam konusunda hemfikir misiniz?
video gayet net arkadaşlar. annemin telefonuyla çektim. benim şu an elimde eski model bir telefon var çünkü fotoğraflar net değildi ama video 10 numara.
ben kız rahatsızlanır diye olayın sıcaklığına çekemedim onu. kalbi bile durabilir. bir travma çünkü bu. ne olacağını kestiremem. ama ya bu gece ya da sabah derhal bildireceğim. şu an arayıp çağırmam konusunda hemfikir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?