Arkadaşımın nişanlısı eve bir kız getirdi...

bence annen varsa annenle,eşin varsa eşinle de gör.onlar da görsün yani.yanılıp yanılmadığını anlarsın en azında.arkanda birileri de olur.ayrıca zaman kaybetme de gönder fotoğrafları.ya da kızı çağır yakındaysa..

bence resimi videoyu boşverin
sonuçta daha yeni tanışmışsınız tepkisini bilemezsin
yarını beklersenizde planlı bişey gibi görünebilir kız eğer çok seviyorsa sizi bile suçlayabilir

bir arkadaş yazmış ilk sayfalarda şimdi arayıp sahura davet edin diye
öylesi en mantıklısı bence
sizi gördüm ışığınızda yanıyo diye aradım kusura bakmayın rahatsız ettiysem deyin
oruç tutacaksanız buyrun beraber sahur yapalım isterseniz falan deyin
kız zaten anlar durumu ve o anda en azından ailesi yanında olur

ölür müsün öldürür müsün durumu..yazık kıza ama görsün adamın ne mal olduğu..yanına kar kalmasın böyle bir pislik..adam sonuna kadar inkar edecektir eminim..
kızın da için de bi umut bi acaba kalmaması için gözüyle görmesi daha doğru olur diye düşünüyorum.. yoksa inanmak istemeyeceği için adam tarafından kandırılabilir..

bence bi bahaneyle o eve gidin ışığınızı gördüm deyin adam kapıyı açarsa nişanlını bi çağırır mısın bişey söylicem filan deyin bakalım ne olacak

ya bu erkekler varya altından girer üstünden çıkar yalan söyler kızı kandırır kızda seviyosa kendi duymak istediğini duyar siz anlatmak için kendinizi yırtsanızda o duymak istediğini duyar

eğer belli değilse onun olduğu iş üzerinize kalır ve komşu olursunuz fazlasıyla sorun çıkar..Bence kendi görsün görüntüler net değilse bellimi nişanlısı olduğu

ama fotoğraf video vs olmazsa inkar eder ve inandırır kızı o olmadığına..yalandan bol ne var arkadaş zor durumdaydı dışarda kalmasın diye verdim anahtarı bir gece için o p.ç de eve kız atmış gibi bir ifadeyle üste bile çıkabilir

video gayet net arkadaşlar. annemin telefonuyla çektim. benim şu an elimde eski model bir telefon var çünkü fotoğraflar net değildi ama video 10 numara.
ben kız rahatsızlanır diye olayın sıcaklığına çekemedim onu. kalbi bile durabilir. bir travma çünkü bu. ne olacağını kestiremem. ama ya bu gece ya da sabah derhal bildireceğim. şu an arayıp çağırmam konusunda hemfikir misiniz?

nasıl insanlar var ya.ayy çok sinrlendm ççok kızdm.
canım bence hemen çağır kızı durman hata. sonradan göstersen resmleri videoları adam öyleydi böyleydi der ikna eder sonuçta kız aşık sevdiği evelenceği adam o kalbi inanmak istiycek bide onca zamandr sevgilisi kötü olan sen olursun. hemen çağır vakit geçmeden bunu biilmek onun en doğal hakkı şmdi öğrensn ki evlendğnde daha kötü olmasn ...

evet ara ve çağır kendisi görsün..ben olsam bana söylenmesini isterdim dersin..

kesinlikle ara çağır canım elini de çabk tut bence...

bence de kendi gözüyle görsün.sonra nişanlısı bişekilde aklanır siz kötü olduğunuzla kalırsınız.

arkadaşlar yarın anlat yada kızı çağır diyenleri anlıyorumda
git kapısını çal diyorsunuz bakalım ne olacak diye
ne olabilirki
yarın nişanlısına ''ben eve kız attım o sırada komşu geldi''mi diyeck adam
böyle bi durumda kim olsa inkar eder
kapısına gitmek kesinlikle doğru bir çözüm değil diye düşünüyorum
hala git diyen varsa nedenini de yazsın çok merak ettim

kız çok seviyosa adama inanır canım sevgi aptallığıda beraberinde getirir adam onu ikna edecek sözler söylediğinde kızda sevdiği için inanır ben deildim arkadaştı akrabaydı der sen benzettin der sıyrılır işin içinden kız adama inanıp o adamla evlenirse ileride kızı yine aldatıcak olursa suçlusu sen olursun vicdanın sızlar keşke deseydim dersin yol yakınken dönerdi dersin bunları dememek için kızı ara de ki eve geldiniz heralde ışığınız yanıyo de arkadaşların dediği gibi sahura davet et ve gerçekleri kendi gözüyle görsün bi ömür boyu o pislik ile yaşamasın kızcağız

evet kız kalkıp gitcek belki ondan sonra nişanlısını çağırmanın pek bi anlamı kalmaz..burda görmen gereken şeyler var gibi bi imada bulunursan hemen gelir bence..

kesinlikle çağırmalısın dahada saat ilerlemeden giderler miderler.. çünki o pislik kızı kandırırr kızda sevdiği için inanır ay allahım yaa

cagir bacim görsün adamin ne mal oldugunu suc üstü yakalasin yoksa kimle evlendigini hayatini yaktigini bilemez hem ilerde daha pis sorunlar cikar sende komsusu olarak sahit oldukca vijdanin sizlamicakmi keske ozamanlar aciklasaydim simdi bu durumda olmazdi diye istesende istemesende sahit oldun bu duruma ve bunu en acil sekilde paylasmalisin sok olur tramva gecirir ama gercegi görür ilerde yikilmaktansa bir sarsintiyla ömürboyu olmak sarti ile kurtulur o sahistan elini vijdanina koy ve ara gelsin görsün atsin tekmeyi kolay deyil ama ilerde dahada zorluklara katlanmak durumunda kalabilir sen bilirsin ama gercegi vakit gec olmadan söyle allah dogrunun yanindadir kadin kadini savunmassa kim savunacak erkekmi??? nefret ediyorum erkegin kanciklarindan saygilarla

ayy yazıkk kızaaa ama gecenin bu saatinde söyleme bence uyuyodur zaten..yarın arayıp söyle uygun bi dille hatta ara çağır fln bi yere konuşmak için öyle göster önce nabzını yokla yazık kıza bişey olur yoksa şoka girer pat diye söylennmez canm yaa

Bencede vakit kaybetmeden çağır kendi görsün.

Erkek değil mi yaa kızın ağzından girer burnundan çıkar kandırır

beni aldattığını bi arkadaşım eşim dostum veyada tanıdığım biri görmüş olupta bana hemen bildirmesse ben o insanıda o ihanetin içine koyarım valla benim fikrim hemen ara kız gözleryle görsün şimdi üzülmesi evlenipte hergün üzülmesinden iyidir can çıkmadıkça huy çıkmaz bu adam böle gelmiş böle gidecekk 10000 gün üzüleceğine 10 gün üzülür biter gider ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…