• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasimin ozel hayati yordu

Pisman34

Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2021
348
140
18
Benim yakin bi arkadasim var. Kiz sevgilisi onu aldatsa da hakaret etsede geri donuyor. Bir degil iki degil artik kendisine olan saygisizligini dinlemek istemiyorum. Baslarda cok Karsi ciktim barisma etme diye ama dinlemeyince ondanda vazgectim. Banane kendi hayati tamam ama yani ne olumlu ne olumsuz yorum yapabiliyorum ne de yakinimdaki insanin kendisine saygisizligina katlanabiliyorum. Ne yapmaliyim?

Benim yakin bi arkadasim var. Kiz sevgilisi onu aldatsa da hakaret etsede geri donuyor. Bir degil iki degil artik kendisine olan saygisizligini dinlemek istemiyorum. Baslarda cok Karsi ciktim barisma etme diye ama dinlemeyince ondanda vazgectim. Banane kendi hayati tamam ama yani ne olumlu ne olumsuz yorum yapabiliyorum ne de yakinimdaki insanin kendisine saygisizligina katlanabiliyorum. Ne yapmaliyim?
Arkadasinizi yeterince sevmediginizi dusunuyorum. Hepimizin etrafinda toksik iliski/evlilik yasayan insanlar var, sirtimizi donup gitmiyoruz kimseye

Açıkça dinlemek istemediğini ve paylaşımlarınızın sevgilisinden ibaret olmasının sıkıcı olduğunu söylemelisin.
Bunu anlamıyorsa da hoşçakal demelisin. Ben benzer durumda öyle yaptım.

Arkadasinizi yeterince sevmediginizi dusunuyorum. Hepimizin etrafinda toksik iliski/evlilik yasayan insanlar var, sirtimizi donup gitmiyoruz kimseye
Sirtimi donmek istemiyorum zaten. Ne desem vazgecer bu sevdadan veya bana anlattigi zaman ne demeliyim kendisine verdiği zarardan illallah geldi sevdigim İcin uzuluyorum

Yaptığınız şey eleştirmek. Arkadaşınız kendi özel hayatında istediği şeyi yapabilir. Ama siz ona arkadaşım diyorsanız eleştirmeden kucak açmalısınız. Bunu yapamıyorsanız da ilişkinizi bitirmek en doğrusu olacaktır.
Arkadasim kendine manevi zarar verirken onu desteklemem ne kadar arkadaslik olabilirki

Bir süre sonra ne senin ona ne de onun sana saygısı kalmayacak. Emin ol. Tecrübeyle sabitledim bunu. Kendisine saygısı olmayan, hele ki bu durumu dillendirmekten utanmayan biriyle arkadaşlık etmek sizin de kendinize olan saygınızı bitirir. Bence kökten bu arkadaşlığı bitirmelisiniz.

Benim arkadaşım da aynısını yaptı. Görüşmeyi kestim. Adamla tamamen kopunca o beni aradı ama unutmadım sözlerimi yok saydığını.
Annesi bile yalvarmıştı bu adamdan kurtarın diye

Yaptığınız şey eleştirmek. Arkadaşınız kendi özel hayatında istediği şeyi yapabilir. Ama siz ona arkadaşım diyorsanız eleştirmeden kucak açmalısınız. Bunu yapamıyorsanız da ilişkinizi bitirmek en doğrusu olacaktır.
Arkadaşlık dediğimiz şeyde övme de yerme de olur. Ben yanlış bir şey yaptığında arkadaşlarımı eleştiririm onlardan da eleştiri beklerim. Yanlışını söyleyemeyeceksek neden arkadaşız ki?

konuya gelince, aynı seninki gibi bir arkadaşım var. Başlarda çok laf söyledim sonra saldım. Zaten evlendiler. Her şeyine harika de geç. Hiç kafa yorma zaten bildiğini okuyacak.

Bir süre sonra ne senin ona ne de onun sana saygısı kalmayacak. Emin ol. Tecrübeyle sabitledim bunu. Kendisine saygısı olmayan, hele ki bu durumu dillendirmekten utanmayan biriyle arkadaşlık etmek sizin de kendinize olan saygınızı bitirir. Bence kökten bu arkadaşlığı bitirmelisiniz.
On yillik arkadasim birden bitirememki... Ve evet surekli anlatiyo diyorum e ne olacak bitti bu sefer diyo bikac gun sonra cattt biz baristik. Dil dokmek istemiyorum artik

Arkadaşlık dediğimiz şey de övme de yerme de olur. Ben yanlış bir şey yaptığında arkadaşlarımı eleştiririm onlardan da eleştiri beklerim. Yanlışını söyleyemeyeceksek neden arkadaşız ki?

konuya gelince, aynı seninki gibi bir arkadaşım var. Başlarda çok laf söyledim sonra saldım. Zaten evlendiler. Her şeyine harika de geç. Hiç kafa yorma zaten bildiğini okuyacak.
Yanlışı söylemek başka bak doğru olan bu, bunu yapmalısın yapmazsan haksızsın demek başka. Konu sahibi kendisinin dinlenmemesinden rahatsız. Rahatsızsa bitirsin işte zorla kafasına sokacak değil.

Ona söyledin mi artık katlanamadığını bence söyle en azından x kişisi hakkında seninle bir paylaşımda bulunmasin ama isterse 100 kere ayrılır barışır bu seni ilgilendirmez bi yerden sonra

Arkadaşlık dediğimiz şey de övme de yerme de olur. Ben yanlış bir şey yaptığında arkadaşlarımı eleştiririm onlardan da eleştiri beklerim. Yanlışını söyleyemeyeceksek neden arkadaşız ki?

Ne dememi istiyorsa onu diyeyim o zaman. Bir sure sonra anlar o da neden boyle oldugumu umarım

Benim arkadaşım da aynısını yaptı. Görüşmeyi kestim. Adamla tamamen kopunca o beni aradı ama unutmadım sözlerimi yok saydığını.
Annesi bile yalvarmıştı bu adamdan kurtarın diye
Heh iste olay aslinda bu. Sozlerimi yok sayiyor. Madem dediklerimin degeri yok benden akil bekleme yani

On yillik arkadasim birden bitirememki... Ve evet surekli anlatiyo diyorum e ne olacak bitti bu sefer diyo bikac gun sonra cattt biz baristik. Dil dokmek istemiyorum artik
Benim 7 yıllık arkadaşımdı. O saygı bitince cidden artık katlanamıyorum ona. O da bana. Çünkü verdiğim tavsiyeler boşa gidiyordu. Ayrıca yaşadığım hiç bir güzel gelişmeyi kendisiyle paylaşamıyordum çünkü sürekli bir yaş halindeydi. Paylaştığımda da sürekli bir kulp bulup beni üzüyordu. Onun gibi mutsuz olmamı istiyordu bir süre sonra. Dayanamadım ve kökten bitirdim. Hiç pişman değilim. Keşke çok önceden yapsaydım da psikolojime bu kadar zarar vermeseydim.

Back
X