• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasimin ozel hayati yordu

Yanlışı söylemek başka bak doğru olan bu, bunu yapmalısın yapmazsan haksızsın demek başka. Konu sahibi kendisinin dinlenmemesinden rahatsız. Rahatsızsa bitirsin işte zorla kafasına sokacak değil.
Bir insan size sürekli dertlerini anlatıp tavsiye istiyor ancak sonra söylediklerinizi hiç kale almayıp bildiğini okuyorsa insan ayar oluyor. Ya anlatmayacak ya da dikkate alıcak

herkes her şeyi bilinçli yapıyor. arkadaşınızın annesi değilsiniz. zaten üstünüze düşeni yapıp akıl vermiş, fikir söylemişsiniz. bazı insanlar böyle. anlamıyor, anlamak istemiyor. o halde bu da onun seçimi, seçimi ile devam etmek istiyorsa etsin. siz kendisinden sıkıldıysanız iletişiminizi en aza indirin ya da açık açık söyleyin. o saygı duymama olayını ben de çok sevdiğim bir arkadaşıma karşı yaşamıştım. kendini paçavra ediyordu ve farklı şehirdeydi zaten benim sözle akıl vermem dışında yapacak bir şeyim yoktu. söylediğimde haklısın deyip aynı hataları tekrarlayan ve sonrasında bana anlatan ve çözüm isteyen birine neyin saygısını duyacağım? son zamanlarda benimle yeniden iletişim kurmaya çalışıyor. ayrılmış gitmiş ondan mesela. aslında bayağı da toparladı kendisini, meslek sahibi falan oldu ben de takdir ettim mutlu oldum onun adına. ama saygım bitti işte.

Ona söyledin mi artık katlanamadığını bence söyle en azından x kişisi hakkında seninle bir paylaşımda bulunmasin ama isterse 100 kere ayrılır barışır bu seni ilgilendirmez bi yerden sonra
Hayir soyleyemedim. Nasil denir ki sirf bunun İcin arkadasligimiz zarar gorsun istemedim

Benim 7 yıllık arkadaşımdı. O saygı bitince cidden artık katlanamıyorum ona. O da bana. Çünkü verdiğim tavsiyeler boşa gidiyordu. Ayrıca yaşadığım hiç bir güzel gelişmeyi kendisiyle paylaşamıyordum çünkü sürekli bir yaş halindeydi. Paylaştığımda da sürekli bir kulp bulup beni üzüyordu. Onun gibi mutsuz olmamı istiyordu bir süre sonra. Dayanamadım ve kökten bitirdim. Hiç pişman değilim. Keşke çok önceden yapsaydım da psikolojime bu kadar zarar vermeseydim.
+1
ben de çok sevdiğim bir dostumdan bu yüzden soğudum mesela zamanında.
ilişkisi sorunlu, ailesiyle sorunlu, arkadaşlarıyla sorunlu, işe güce adapte olamıyordu vs.
ne kaldı ki elde?
tam sabah kalkıp süslenmişim, işe gidiyorum pat bundan bi mesaj. yok dün gece şöyle oldu böyle oldu sokakta kaldım, annemle kavga ettim arkadaşım üstüme geldi bilmem ne.
şöyle yap diyorum, cık.
böyle yap o zaman diyorum, yine cık.
baktım kızın sorunları beni çok bayıyor artık, fazla geliyor kaldıramıyorum.
modum düşüyor vs
elimden geleni yapıyorum ama değişmiyor.
kestim irtibatı, napayım.
hafifledim.

Benim 7 yıllık arkadaşımdı. O saygı bitince cidden artık katlanamıyorum ona. O da bana. Çünkü verdiğim tavsiyeler boşa gidiyordu. Ayrıca yaşadığım hiç bir güzel gelişmeyi kendisiyle paylaşamıyordum çünkü sürekli bir yaş halindeydi. Paylaştığımda da sürekli bir kulp bulup beni üzüyordu. Onun gibi mutsuz olmamı istiyordu bir süre sonra. Dayanamadım ve kökten bitirdim. Hiç pişman değilim. Keşke çok önceden yapsaydım da psikolojime bu kadar zarar vermeseydim.
Of gercekten anlamiyorum bir insan kendine neden bunu yapar? Sevgilinizin size saygisi yok iste neyin zorlaması bu. Cok iyi yapmışsınız baktim bana da sıçrıyor toksiklikleri bende oyle yapacagim

+1
ben de çok sevdiğim bir dostumdan bu yüzden soğudum mesela zamanında.
ilişkisi sorunlu, ailesiyle sorunlu, arkadaşlarıyla sorunlu, işe güce adapte olamıyordu vs.
ne kaldı ki elde?
tam sabah kalkıp süslenmişim, işe gidiyorum pat bundan bi mesaj. yok dün gece şöyle oldu böyle oldu sokakta kaldım, annemle kavga ettim arkadaşım üstüme geldi bilmem ne.
şöyle yap diyorum, cık.
böyle yap o zaman diyorum, yine cık.
baktım kızın sorunları beni çok bayıyor artık, fazla geliyor kaldıramıyorum.
modum düşüyor vs
elimden geleni yapıyorum ama değişmiyor.
kestim irtibatı, napayım.
hafifledim.
Aynen benim arkadaşım da böyleydi. Ağzından tek bir iyi laf duymadım. Pozitif bir şey duymadım. Çünkü hayata baktığı penceresi karanlıktı. Beni de oraya çekiyordu artık.

herkes her şeyi bilinçli yapıyor. arkadaşınızın annesi değilsiniz. zaten üstünüze düşeni yapıp akıl vermiş, fikir söylemişsiniz. bazı insanlar böyle. anlamıyor, anlamak istemiyor. o halde bu da onun seçimi, seçimi ile devam etmek istiyorsa etsin. siz kendisinden sıkıldıysanız iletişiminizi en aza indirin ya da açık açık söyleyin. o saygı duymama olayını ben de çok sevdiğim bir arkadaşıma karşı yaşamıştım. kendini paçavra ediyordu ve farklı şehirdeydi zaten benim sözle akıl vermem dışında yapacak bir şeyim yoktu. söylediğimde haklısın deyip aynı hataları tekrarlayan ve sonrasında bana anlatan ve çözüm isteyen birine neyin saygısını duyacağım? son zamanlarda benimle yeniden iletişim kurmaya çalışıyor. ayrılmış gitmiş ondan mesela. aslında bayağı da toparladı kendisini, meslek sahibi falan oldu ben de takdir ettim mutlu oldum onun adına. ama saygım bitti işte.
Ayni dediklerinizi yasadik. Arkadasiyim yaninda olmaliyim diye diye kiza bakis acim degisti. Birde bu garip ikisinin adini ask koyuyorlar ya. Deli oluyorum

Of gercekten anlamiyorum bir insan kendine neden bunu yapar? Sevgilinizin size saygisi yok iste neyin zorlaması bu. Cok iyi yapmışsınız baktim bana da sıçrıyor toksiklikleri bende oyle yapacagim
Bir de şöyle bir durum vardı. Sanki yaşadığı her şeyi herkes yaşıyor gibi doğal karşılıyordu ve sürekli sevgilisinin takıldığı kızlara ateş püskürüyor, ağza alınmayacak küfürler ediyordu. O böyle konuştukça da kan beynime sıçrıyor sürekli dilimi ısırarak alttan alta sevgilin suçlu demeye çalışıyordum. Düşünün ki sevgilinde suç, sevgilin şe…siz diyemiyordum bile. Çünkü bu sefer bütün öfkesi bana dönüyordu.

Hayir soyleyemedim. Nasil denir ki sirf bunun İcin arkadasligimiz zarar gorsun istemedim
Eğer art niyetli değilse cok da guzel anlar hatta belki bulunduğu durumu vs daha iyi bile kavrar,çünkü insanız ve bir yerlere saplanıp kalabiliriz zaman zaman
'Kendine yaptığın haksızlığı görmeye daha fazla tahammülüm yok x ile ilgili gelip bana birsey paylaşmanı istemiyorum çünkü seni hak etmiyor ve üzülüyorum' diyeceksin
gercek arkadasliklar böyle seyleri tolere eder

Eğer art niyetli değilse cok da guzel anlar hatta belki bulunduğu durumu vs daha iyi bile kavrar,çünkü insanız ve bir yerlere saplanıp kalabiliriz zaman zaman
'Kendine yaptığın haksızlığı görmeye daha fazla tahammülüm yok x ile ilgili gelip bana birsey paylaşmanı istemiyorum çünkü seni hak etmiyor ve üzülüyorum' diyeceksin
gercek arkadasliklar böyle seyleri tolere eder
Bu tarz insanlar bu konuşmaya evet haklısın der ama konuşma arasına yine de o sevimsiz ilişkilerinde yaşadığı şeyleri sıkıştırıp, yaptığı şeye hak vermeni bekler.

Bu tarz insanlar bu konuşmaya evet haklısın der ama konuşma arasına yine de o sevimsiz ilişkilerinde yaşadığı şeyleri sıkıştırıp, yaptığı şeye hak vermeni bekler.
Ya 1 2 sıkışırsın
full time dert dinlemekten iyidir
yada ayda 1 kez dert gecesi yapsınlar 😄
Yeter ki konu sahibi bu mevzuda her an musait olmasın...

Ya 1 2 sıkışırsın
full time dert dinlemekten iyidir
yada ayda 1 kez dert gecesi yapsınlar 😄
Yeter ki konu sahibi bu mevzuda her an musait olmasın...
Keşke dediğiniz gibi olsa 😊 ama benim yaşadığım tecrübede bu her konuşmada yaşanıyordu. Ki bu her gün 1-2 saatimi almaya başlamıştı. Çok tuhaf ama gerçek 🤷‍♀️

Benim yakin bi arkadasim var. Kiz sevgilisi onu aldatsa da hakaret etsede geri donuyor. Bir degil iki degil artik kendisine olan saygisizligini dinlemek istemiyorum. Baslarda cok Karsi ciktim barisma etme diye ama dinlemeyince ondanda vazgectim. Banane kendi hayati tamam ama yani ne olumlu ne olumsuz yorum yapabiliyorum ne de yakinimdaki insanin kendisine saygisizligina katlanabiliyorum. Ne yapmaliyim?
Öle insanlara bişey yapamazsın.Benımde bı arkadasım vardı .Çocuk bunu aldatıodu .Aldattıgını bılıyordu ama yınede gozuyle gormek ıstedı .Gozuyle gormedı ıcın elımden gelenı yaptım .Oblarla ilişkiye giriyor beni sevıyor neden ayrılayımkı dedı .Şimdi çocugu da var o kısıyle evlendı .Yavas yavas mesafeyı koydum .Yılda 1 kez bıle gorusmuoruz .Yani gerek yok .

Sirtimi donmek istemiyorum zaten. Ne desem vazgecer bu sevdadan veya bana anlattigi zaman ne demeliyim kendisine verdiği zarardan illallah geldi sevdigim İcin uzuluyorum
Sadece dinleyin ve ne olursa olsun yaninda oldugunuzu soyleyin

Seninki yüzsüz olanındanmış...ne yaptın sonra devam ediyor mu arkadaşlık?
Hayır bitirdim. Bitirince de böyle omuzlarımdan kocaman bir yük kalktı. 7 sene kendime eziyet etmişim. Bir daha da kimsenin psikoloğu, dert duvarı olma gibi bir hataya düşmeyeceğim. Bana kocaman bir ders oldu.

Ne söylerse sen bilirsin senin hayatın falan deyin belki farklı şeylerden de bahseder.

Back
X