• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadasimin ozel hayati yordu

Benim yakin bi arkadasim var. Kiz sevgilisi onu aldatsa da hakaret etsede geri donuyor. Bir degil iki degil artik kendisine olan saygisizligini dinlemek istemiyorum. Baslarda cok Karsi ciktim barisma etme diye ama dinlemeyince ondanda vazgectim. Banane kendi hayati tamam ama yani ne olumlu ne olumsuz yorum yapabiliyorum ne de yakinimdaki insanin kendisine saygisizligina katlanabiliyorum. Ne yapmaliyim?
Bence hiç karışma daha az görüş madem veya artık sıkıldığın konuları dinleme.

Benim yakin bi arkadasim var. Kiz sevgilisi onu aldatsa da hakaret etsede geri donuyor. Bir degil iki degil artik kendisine olan saygisizligini dinlemek istemiyorum. Baslarda cok Karsi ciktim barisma etme diye ama dinlemeyince ondanda vazgectim. Banane kendi hayati tamam ama yani ne olumlu ne olumsuz yorum yapabiliyorum ne de yakinimdaki insanin kendisine saygisizligina katlanabiliyorum. Ne yapmaliyim?
Benim de böyle akıllanmayan bir arkadaşım var hem de en yakınım. Aldatılıp aldatılıp affeder. Yaptığım sert yorumlara "saygı duy" cevabını alınca, bir daha sevgilisiyle ilgili bana bir şey anlatmamasını söyledim. Şuan mutluyuz.

Bana anlatma diyeceksin..
Zaten bu konu hakkında fikirlerimi sana söylemiştim diyerek devam edeceksin.
Bir süre sonra hem aynı şeylerden yakinip hem de aynı şeyleri yapması boğuyor insanı .
Ben aynen bu cevabi vermiştim.
Gelip aklı aliyorsun,yine gidip aynısını yapıyorsun o halde beni neden yoruyorsun diye sorarlar adama .

Back
X