Arkadaşımın psikolojik sorunları var..

Kadercik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
29
0
86
Diğer
Benim bir arkadasim var, kizi bes yasinda. Bir kizi var. Arkadasim bugunlerde cok buyuk sikintilar yasiyor. Tabii insaallah bosa cikar bu sikintisi. Bir ara kendi kocasinin bes yasindaki kizi kulotla odasinda durup giyinirken kocasinin kizini dikkatle suzdugunu ve orda kiza hem oyle dolasma ve hem kizi suzdugunu soyledi. Daha sonrasinda kizi oynarken arkadasim koltukta yorgun olunca uyuyakalmis, ve kocasi kizla oynarken gel seviselim kiz demis bes yasindaki kiza. Arkadasim bunu duymasiyla beraber yerinden firlamis ve esine ne bicim laf bu demis. Esi kizmis ve onun delirdigini soylemis. O benim kizim canim herseyim, nasil boyle birsey dusunursun diyerek kapatmis konuyu. Ve arkadasim cok korkuyor bu durumlardan. Ayrilip kurtulcam ama belkide ben paranoia yapiyorum diyerek buyutmek istemiyor olayi. Daha fazla herangi supheli birsey yok ama bunlar yeterli diyor bazen. Cok bunalima girmis ve uzuluyor. Insaallah cinsel istismar dedigimiz pislik bizim ailede yoktur diyerek hergun dualar ediyor. Arkadaslar sizce ne demeli boyle bir duruma. Ben sasirdim kaldim. Kendimde anneyim. Ya basimiza böyle birsey gelirse. Allah korusun! Dua edin arkadasima.

Canım benım ya onda bısey yok bence daha neler..benım babannem rahmetlı de benım yıgenlerıme kucucukken bıde bana derdı gel sevıselım eskıler cok kullanalım sevıyım öpiyim yanı koklıyım anlamında.bunda yadırgancak ne varkı saçmalamayın.eşini sevmemıs daha baştan galiba arkadasın yada esının arkadasınla cınsel sorunları olabılır esınede ıtıcıgelmıstır bu yanı esıyle baska problemlerı vardırda buda ıtıcı gelen bı durum olmus arkadasın ıcın .

bu kişi arkadaşınızın eşi..eğer bu yapıda biri ise onunn şimdiye kadar anlaması tanıması ille gerekirdi..
eğer eşine güvenmiyorsa..bu yapıda ve bir insansa çok acı bir durum...
çok dikkatli olmalı...
ya da abartıyordur...ben bile bazen kızıma hadi sevişelim özledim seni felan derim..seveyim seni derim..bu gibi bir durum da olabilir...

Senin arkadaşın kızı varken boşanıp başka biriyle mi evleniyo?Evlendiği adam da kızına mı böyle davranıyo?
Mesaj çok anlaşılır değil.Ama eğer öyle bi konuşma olmuşsa gizli kamerayla işi çözebilirsiniz belki

canım çok kötü bi durum inşanlah düşündüğünüz gibi değildir benime kızım ve oğlum var ikinci evlilik yapmaktan korkuyorum

Konuyu tam anlayamadım, adamın başka bir evliliğinden mi 5 yaşında kızı var? İnşallah şüpheleriniz doğru değildir, inşallah siz abartıyorsunuzdur.

benim anlamadığım arkadaşının kocası ikinci evliliği ve bu kız ilk evliliğinden mi yani kan bağları yok mu onu anlamadım?
ikinciside eğer kandi babasıysa kızın gel sevişelim der yani sevme anlamında demiştir koklaşmak kızını sevme anlmaında kendi kızına böyle bişi düünücek değil ya Allah korusun ama üvey kızıysa adamın byle şeyler düşünebilir tabi

Son düzenleme:
hımm sonradan gördüm mesajı kusura bakmayınn.. günümüzde sevişelim kelimesi eskiye göre kullanılmıyor bence takip etsin bir süre arkadaşınız belki yanlış anlıyor hemen ayrılmak fikri nereden geliyor sonuçta bu adamın kızı sevme şekli de o olabilir ama normal gelmedi öyle süzmeler faalan

Bilmiyorum ama arkadasimin hosuna hic gitmiyor du durum. Evin her odasin gizli kamera yerlesterecigini soyluyor. Insaallah dusundugu gibi olmaz. Eger oyle birsey cikarsa bosamam oldurcem diyor. Bosayipta bu pisligi baskalarina bela etmem diyor. Ay korkuyor insan.

ben bu konuyu burala sınırlamamanız taraftarıyım.. bence gızlıden de olsa bı uzmanla gorusmelısınız.. boylelıkle elınızdekı bulguların paranoya olup olmadıgı da bı sekılde yuzdelenmıs olur.. kafanızı bu sekılde yorup da sureklı bıseyler yazmaktansa, gıdın bır doktora bunu anlatın.. bu cıddıye alınması gereken bır konu.. eften puften bır ıddıa degıl cunku..

ben edirne ipsalalıyım doğuma büyüme birbuçuk yıl öndesine kadar orda yaşıyordum ve olayı yakından biliyorum haberlerede çıktı
kesinlike gerçek
lütfen arkadaşın dikkat etsin
eğer böyle bir yapıda bir adamsa ya da sonradan olduysa
kadın bunu çok rahat anlar sohbetlerinden bakışlarından
ve gerçekten uzak dursun

Yine rahat durmadı !Bu kez de öz kızına tecavüz etti..
Öz ablasını tacizden hapis yatan kişi bu kez de öz kızına tecavüz etti..
Edirne İpsala'da yaşayan evli
bir çocuk babası 39 yaşındaki M.G
5 yıl önce öz
ablasına tacizde bulunduğu gerekçesiyle polis tarafından gözaltına alındı.
İpsala Cumhuriyet Savcılığı tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen
tacizci
bir süre önce tahliye
oldu.

KÜÇÜK KIZ KARAKOLA GELEREK ŞİKAYETÇİ OLDU

Önceki Gün
İpsala polis merkezine gelen 15 yaşındaki G.G
öz babası M.G.'nin
evde yalnız kaldığı sırada kendisini oral sekse zorladığını ve zorla tecavüz
ettiğini söyledi. Küçük kızın iddiaları karşısında şaşkına dönen polis
M.G'yi gözaltına
alarak polis merkezine getirdi. Daha önce öz ablasına tacizde bulunduğu için
cezaevine giren M.G. polis merkezinde verdiği ifadede suçunu itiraf
etti.

YETİŞTİRME YURDUNA GÖNDERİLDİ

Polis tarafından İpsala
Cumhuriyet Savcılığı'na götürülen baba M.G
mahkeme tarafından
tutuklanarak İpsala Cezaevine gönderildi. Anne F.G. polis merkezinde verdiği
ifadesinde kızının durumundan haberi olmadığını söyledi. Psikolojisi bozulan
küçük kız ise Çoçuk Esirgeme Kurumu tarafından ailenin elinden alındı.

alıntıdır.....

Son düzenleme:
bence böyle bir sifati yakistirmak icin elindeki delilleri cok yetersiz arkadasinizin
baska hic bir sebebi yokmuki böyle düsünmesinin
aralarinda yasanmis baska seyler var belki size anlatmiyor
ben zaten babalarin kizlarini ciplak görmesine karsiyim
her ne kadar cocuk bebekde olsalar gereksiz
ne biliyim yani dikkat ederdim buna kizim olsaydi sahsen

Umarım bu konu fake falandır...

Öyle değil ise, halen daha arkadaşınız neyi düşünüyor/neyi bekliyor anlayabilmiş değilim...

Ne bileyim ben, oylece konustuk bende burda paylasip dusuncelerinizi almak istedim. Ama arkadasim birsey bekledigi yok sadece esinin boyle birsey yapmasina pek ihtimal vermiyor ama supheyide ortadan kaldiramiyor olabilmesi. Anlamadimki!

belkide boş boş bakmıştır öyle ne biliyim süzmek amaçlı değildir.yani şok oldum iyi düşünmek istiyorum

boğuşalım anlamında demiştir belki.

oluyor böyle olaylar ama bunu diyebilmek için bu deliller yeterli değil çok ağır bi iftira olur aksi taktirde.

Ne bileyim ben, oylece konustuk bende burda paylasip dusuncelerinizi almak istedim. Ama arkadasim birsey bekledigi yok sadece esinin boyle birsey yapmasina pek ihtimal vermiyor ama supheyide ortadan kaldiramiyor olabilmesi. Anlamadimki!

cnm arkadaşınla eşinin arası nasıl samimimi seviolarmı birbirlerini çok mu iyi anlaşıolar
yoksa öööyle evlilik olsun die mi devam ediolar
yani ben eşimle o kadar samimiyim ki onun içini dışını biliyorum böyle birşeye ihtimalin ihtimalini bile vermem
ama arkadşın eşi ile böyle düşünüosa vardır arkadşının eşinin bir açıkları demekki

Esi bir dedigini iki etmez karisinin. Kiymaz evine ve cocuklarina ama nedense arkadasim bazi taraflarini sevmiyor esinin. Bende anlamadim. Of ya karisik bir durum. Cok tartisiyorlar bazen yok yere. Ne bileyim. Ama arkadasim kizina biraz ustu kapali sormus birseyler ama kiz babam beni yanagimdan optu. Bana sarildi. Baba beni kucakladi. Normal seyler soylemis. Hani olsa birseyler kiz soyler diyor. Cunku defalarca sormus kizina.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…