Arkadaşımın Seçimleri.

benzer bir şeyi ben de yaşadım. kendimi ortaya attım engel olmaya çalıştım ama keşke geri dursaydım. çünkü şimdi ben kötü oldum. arkadaşım o kişiyle evlendi ve benimle artık görüşmüyor. daha doğrusu ikimiz de görüşmek istemiyoruz yaşananlardan dolayı. ona göre ben onun mutluluğunu istemiyor ve onu kıskanıyordum. halbuki sadece yanlış bi evlilik yapmasını engellemek istemiştim. şimdi ne yapıyor bilmiyorum görüşmüyoruz . boşuna kendimi yıprattım kötü oldum arkadaşım bu kadar değeri haketmiyormuş. şimdiki aklım olsa hiç uğraşmazdım. canım inşallah sen zarar görmeden atlatırsın bu durumu . ben çok yıprandım bu konu yüzünden

Canım çok sağol cevabın için. Sabahtan beri garip gelecek belki ama gözümde yaş kalmadı nerdeyse. Çok üzgünüm fazlasıyla. Ben de aramızın bozulmasından korkuyorum çünkü bugün karşısında ağladım arkadaşımın yanlış yapıyorsun dedim ve hiç ilgilenmedi. İçim böyle olunca çok daha fazla acıyor. Ama arkadaşımın uçuruma gitmesine izin vermek ne kadar etik bilmiyorum.. :43:

canım bende çok ağladım zamanında. çok değer veiyordum arkadaşıma . eşimin ailesi beni istemeye gömeye geldiğinde sözde nişanda hep çağırdım her şeyimi onunla paylaştım ama o bana hiç değer vermemiş. nişanlandığını facebook tan öğrendim yani o mutlu gününde beni yanında istemedi. ondan sonra da görüşmedik zaten. . ortaokulda ve üniversitede beraber okuduk aynı okulda görev yaptık yaşadığı her kötü olayda yanında oldum ama o koca bulunca beni attı kenara resmen. aşık olmadığı biriyle evlendi. bence bırak kendi görsün doğruyu yanlışı. sonuçta her şeyden koruyamayız onları. sen de benim gibi biraz anaçsın galiba . senin arkadaşını bilemem ama benimki haketmiyormuş hiç bir şeyi. işine gelince benim fikirlerime önem verirdi işime gelmeyince de hayatındaki gelişmeleri anlatmazdı bile. kötü gününde koşarak gelirdi iyi gününde yüzüme bakmazdı sonradan anladım kullanmış beni

Canım ne kadar teşekkür etsem az biraz olsun yüreğimdeki sızı azaldı. Sanırım karışmasam en iyisi olacak. Umarım benim arkadaşlığımda talihsiz bir şekilde sonuçlanmaz

canım lafı bile olmaz yardımcı olduysam mutlu olurum. valla insanlar nankör oluyor. biraz daha uyarırsan "sana ne benim hayatım " der kalbini kırar. karışmamak en güzeli. sen uyarını yapmışsın kocaman insan düşünsün kararını versin. senden günah gitmiş için rahat olsun

bence kesinlikle karışma ne zaman gelirde fikir isterse o zaman karışırsın şimdi gerek yok bana kalırsa...

Zaten benden fikir istedi , yani bundan 1 hafta kadar önce ben önce nasıl istiyorsan öyle yap dedim sonra yanlış yapma iyi düşün dedim ve bugün gördüğüm o fotoğraf beni çok sarstı açıkçası. Arkadaşımı istemediği halde kucağına alıyor sonuçta. İçimden bir ses karışmamam gerektiğini söylüyor ama vicdanımda el vermiyor..

Back
X