- 31 Temmuz 2008
- 580
- 24
- 643
- Konu Sahibi kumralimkumral
-
peki siz kendi iç dünyanızda arkadaşınızını bu kadar suçlarken, yüzüne karşı bu suçlamaları ifade etmeyince, bir nevi yalan söylemiş gibi olmuyor musunuz?
görüşlerinizi açıkça söyleyin ona
ben iç dünyamda seni suçluyorum
senin suç ortağın gibi hissediyorum kendimi
senin nişanlına söylediğin yalan, benim vicdanımı rahatsız ediyor deyin
en mahrem sırlarını bildiğiniz birine dürüst olun ki onu gönül dünyanızdaki konumunuzu bilsin
dost dediğin dürüst olur, değil mi?
anlamıyorum işte maksat ne,niye mesaj doldurulmaya çalışılıyor onu da anlamıyorum
Bu arada düzelteyım arkadaşım operasyon değil bu yaptığı,yapay kızlık zarı diye bir şey miş, ilişki öncesınde koyuyormuş falan fılan of içim daraldı.Ama şu konuda haklısın evet ilişkiye girip mecbur bıraktı malesef.Az önce ebru72 arkadaşımız söylemıştı sanırım arkadaşımı tanıyamıyorum onu,bir et parcası için neler yapıyor insanlar.Çok üzülüyorum
bence ortada kaldım diye onunla evlenmiyor, sevdiği için onunla evleniyor çünkü kyapay kızlık zarrı kullanıp herhangi bir erkekle evlenebilir sonuçta, çömüzü var yani.
hani bakire olmasaydı ve yapay kızlık zarrı temin edemeseydi, önüne gelen saf bi insanla sevmediği halde evlenmek zorunda kalırdı
farklı şeyler bunlar
Aynen öyle arkadaşım sindiremıyorum,keşke bılmeseydım bu ağırlığı ondan cok ben taşıyorum sanı,suçortağı gibiyim
neden ki?
sonuçta sen olay yerinde bulunmadın ki suç ortağı olasın
neden ki?
sonuçta sen olay yerinde bulunmadın ki suç ortağı olasın
bende kızlarımızın yaptığı hataları günahları birilerine anlatmalarını saçma buluyorum.ne anlatıyorsun arkladaşına sırrını.bak o sırda bu forumda ayyuka çıkıp ayıplanıyor
kesinlikle evlilik öncesi ilişkiye karşıyım sonuçları acı oluyor.gerçi sabahki konudan sonra erkeklerin kandırılması gerektiini anladım,gerçek onlar için daha zor oluyor
Her doğru söylenmez(cüppeli hoca) sana ne?sen kendi hayatına bak senin hayatın 4 dörtlük mü?
Ama kızın nasıl kandırdığını biliyor. Suçu biliyor ama bunu o kişiye söyleyemiyor.
söylemek zorunda mı?
Tartışılır.
Ama çok büyük bir yük bu bildikleri bence.
ne konusuymuş o sabahki konu?
merak ettim şimdi :26:
kendisi 30 tane kızla birlikte olup ondan sonra bakire kız arayan türk erkeğine az bile bunlar
sanki arkadaşının sevgilisi bakirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?