Beni burada trip atmakla suçluyorlar ama yemin ederim ki trip vs atmadım. Hatta emojili vs konuşuyorduk. Gayet normaldi her şey. Yemin ederim ki ağzımdan kötü bir şey çıkmadı ona karşı.Hastane konusunda arkadaşınızın hiç suçu yok. Ne bilsin doktor tomografi mi çekecek, başka bir şey mi yapacak? Affedecek bir şey yok yani ortada.
Bu konuya dahil etmenizi anlayamadım o yüzden.
Diğer türlü de arkadaşlığı devaö ettirmek istememiş bir şeyler bahane olmuş gibi geldi bana.
Ben neden bu sitede önünüze geleni linc ediyorsunuz anlamıyorum. Tamam ben suçluyum. Ben kötüyüm. Şimdi tatmin oldunuz mu?Çocuk gibi küsüp her yoruma beğenmedim atıyor,kızın bir suçu yok diye kudurdu, kafasında neler kurmuş ya cidden sıkıntılı birisi
Konuda sanki suçlamışsınız gibi anlaşılıyor o yüzden öyle düşünülmüştür.Beni burada trip atmakla suçluyorlar ama yemin ederim ki trip vs atmadım. Hatta emojili vs konuşuyorduk. Gayet normaldi her şey. Yemin ederim ki ağzımdan kötü bir şey çıkmadı ona karşı.
Bunu diyen insan doktora kendisi anlatamıyor şikayetini jddjdjdAnnesi buluşmamıza izin vermiyormus. 25 yaşında koskocaman kıza annesi izin vermiyor.
Kızın affedilecek bir hatası yok bizi çıldırtmak mı istiyorsunBen neden bu sitede önünüze geleni linc ediyorsunuz anlamıyorum. Tamam ben suçluyum. Ben kötüyüm. Şimdi tatmin oldunuz mu?
O zaman önce suçlamadan konu anlatmayı öğreneceksin. Burda kimse durduk yere kimseyi eleştirmiyor. Bir de karşı tarafı dinleyelim bakalım ne diyecek? Senin yazdığından normal davranmadığın anlaşılıyor. Bunca insan aynı şeyi düşünüyorsa senin durup kendine bakman lazım.Ben neden bu sitede önünüze geleni linc ediyorsunuz anlamıyorum. Tamam ben suçluyum. Ben kötüyüm. Şimdi tatmin oldunuz mu?
Kızın affedilecek bir hatası yok bizi çıldırtmak mı istiyorsun
Doktor olayı sizin hatanız , burada haksız olduğunu söyleyen herkesle dalaşacağınıza doktora istemediğinizi belirtseydiniz
Böyle saçma sapan davrandığınız için kız da kendini kurtarmış,bu olayın beni tatmin edecek bir tarafı yok,önüne gelen değil haksız olana haksızsın deniliyor hala anlamak yerine devam ettiriyorsunuz ,doktorun tomografi istemesiyle ARKADAŞINIZIN bir ilgisi yok yardımcı bile olup götürmüş daha napsın ya yaranılmıyor arkadaş bazılarına
Saçma sapan davrandigin için diyorsunuz ama vallahi benim ona karşı kirici bir sözüm vs olmadı. Gayet duzgun konusuyorduk. Ben buluşmayı kabul ettim. Kendisi iptal etti. Bir daha buluşmak istediğinde gerçekten işim vardi. Onu üzecek kıracak bir şey asla yapmadım.O zaman önce suçlamadan konu anlatmayı öğreneceksin. Burda kimse durduk yere kimseyi eleştirmiyor. Bir de karşı tarafı dinleyelim bakalım ne diyecek? Senin yazdığından normal davranmadığın anlaşılıyor. Bunca insan aynı şeyi düşünüyorsa senin durup kendine bakman lazım.
Canından bezdirecek bir şey yapmadım yemin ederim. Gayet normal bir şekilde devam ediyordu arkadaşlığımızKiz canindan bezmis bence, nereden bilecek atilacak adimlari tedaviyi ?
Tomografi ile ne alakasi var onun nerden bilecek Size soyleyecek besbelli bahane bulmus siyrilmis
Goz kurulugu icin romatolojiye de gidin bir hastalik ile iliskili olabilir
Yemin edip durmayın rica ederim. Yanlış davranmış olabilirsiniz ki siz canından bezdirecek bir şey yapmadım diyorsunuz, diyelim ki hastane konusuna biraz garip davrandınız, olabilir yani, sonuçta bir suç işlememişsiniz. Yıllardır dostluk kurduğunuz biri de değil bu kişi arkasından üzüleceksiniz. Boşverin.Canından bezdirecek bir şey yapmadım yemin ederim. Gayet normal bir şekilde devam ediyordu arkadaşlığımız
Yemin ederim ki demedim. İnandığım tüm kutsal değerler üzerine yemin ediyorum. Şimdi inandınız mi?
Haklısınız doktor konusunda ben de hatalıyım onu kabul ediyorum. Gayet guzel konuşurken arkadaşlığımız devam ederken bunu yaptığı için kızdım ona. Yani hemen silmesini gerektirecek kötü bir şey yapmadım. İkimizin de müsait oldugu bir gün bulusabilirdikTamam öyle diyorsanız öyledir.
Ama böyle şeylere takılan bir insanın ilişkilerdeki genel tavrı da sıkıntılıdır diye düşünüyorum. Kızın sizi bir anda silmesi saçma olmuş ama birikmiş bir şeyler olabilir.
Sonuç olarak artık hayatınızda değil. Çok da güçlü bir arkadaşlık değilmiş demek ki. Üzerine çok düşünmeye gerek yok.
Teşekkür ederim. Burada beni suçluyorlar ama ben ona kötü söz vs söylemedim. Canından bezdirecek bir şey de yapmadım. Kalp kırmayı asla sevmem. Müsait olduğumuz bir gün buluşabilirdik.Doktor konusunda arkadaşının hiç bir kabahati yok hatta sana mesajları bile göndermiş. Diğer konularda haklısın bence bir daha iletişim kurma. Kafaya takmaya da değmez
Talebiniz üzerine konunuz yorumlara kapatılmıştır.Mune lütfen konumu kapatabilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?