Arkadaşım en azından tomografi çekileceğini söyleseydi ben tamam derdim. Ama bana söylemedi. Bana göz kuruluğu için tedavi uygulayacak dedi. Ben bir şeyi abartmadım. Onun yüzüne karşı kırıcı bir şey vs de demedim. Gayet normal bir şekilde konuşuyorduk.Çok ilginç. Yani doktor bakarak tedavi test vs neyse yönlendirir. Arkadaşınız nerden bilecek ki ona söylüyorsunuz ne yapmak istediğinizi ve bu konuda neden kırılıyorsunuz?
Diğer türlü de siz böyle şeyleri abarttığınız için biran önce kurtulmak istemiştir diye düşünüyorum.
İyi de arkadaşınız nerden bilecek ? Doktor değil bir şey değil. Kendisi nereden bilebilir tomografiye ihtiyaç duyulduğunu? Çok ilginç geldiniz bana da..Arkadaşım en azından tomografi çekileceğini söyleseydi ben tamam derdim. Ama bana söylemedi. Bana göz kuruluğu için tedavi uygulayacak dedi. Ben bir şeyi abartmadım. Onun yüzüne karşı kırıcı bir şey vs de demedim. Gayet normal bir şekilde konuşuyorduk.
Hayır dedi göz kuruluğu için geleceğiz diye doktora SMS atmıştı. Hatta ekran görüntüsünü bana attı. Görüşmek istemeyenle ben de görüşmem.arkadaşınız doktora dememiştir genel kontrol diye doktor da lazer için gittiğinizi düşünmüştür
bence bu arkadaşınız pek görüşmek istemiyor sizinle ilk önce geçiştirmiş, sonra da gece yazmış ki kabul etmeyin diye
bunu da bahane edip silmiş işte heryerden
unuttum affettim falan :) unutmalık affetmelik mevzunuz yok
Allah aşkına şu cümleyi kendine bakmadan yazmışsın. Arkadaşın resmen elinden tutup doktora götürmüş seni annen gibi. Bir sağlık sorunun varsa kendin araştırıp, birkaç doktor bulup, birkaç farklı görüş alıp ona göre tedavine karar verseydin? Arkadaşın doktor mu ki senin tomografine karar versin? Referans olup doktora götürmüş, ne istediğini ne istemediğini sen söyleyeceksin. Ne kadar saçma bir konu bu böyle. Bir de affettim falan demişsin. Neyi affettin tam olarak?Annesi buluşmamıza izin vermiyormus. 25 yaşında koskocaman kıza annesi izin vermiyor.
Hayır bakın anlamıyorsunuz. Ben arkadaşıma defalarca kez dedim, göz kuruluğu için gideceğim diye. Hatta doktora da SMS attı. Bana da ekran görüntüsü de attı. Göz kuruluğu için gittik lazer muayenesi oldum. Ben buna tepkiliyimİyi de arkadaşınız nerden bilecek ? Doktor değil bir şey değil. Kendisi nereden bilebilir tomografiye ihtiyaç duyulduğunu? Çok ilginç geldiniz bana da..
Evet bir daha kesinlikle başkasının referans olduğu doktora gitmem. Doktorun adresini bildiği için beraber gittik. Sonra oturup çay içecektik yağmur yağdığı için iptal ettik. Ben ne istediğimi zaten söyledim. Göz kuruluğu diye gittik lazer muayenesi oldum. Ben buna tepkiliyimAllah aşkına şu cümleyi kendine bakmadan yazmışsın. Arkadaşın resmen elinden tutup doktora götürmüş seni annen gibi. Bir sağlık sorunun varsa kendin araştırıp, birkaç doktor bulup, birkaç farklı görüş alıp ona göre tedavine karar verseydin? Arkadaşın doktor mu ki senin tomografine karar versin? Referans olup doktora götürmüş, ne istediğini ne istemediğini sen söyleyeceksin. Ne kadar saçma bir konu bu böyle. Bir de affettim falan demişsin. Neyi affettin tam olarak?
Yahu ben bogmadim kendisi övdü gidelim dedi. Doktordan çıkınca da çay içecektik hava kötü diye iptal ettik. Bal gibi de biliyordu bana yalan söylediBoğmuşsunuz o da gitmiş.
Kız nereden bilsin dr tomografi mi isteyecek. Siz durmadan bir şeyleri affettim diyorsunuz da ortada affedilecek bir şey yok.
Ne doktormuş arkadaş. Kız bir halt etti kendi doktoruna götürdü ama siz beğenmediniz. Niye bu kadar uzatıyorsunuz?Yahu ben bogmadim kendisi övdü gidelim dedi. Doktordan çıkınca da çay içecektik hava kötü diye iptal ettik. Bal gibi de biliyordu bana yalan söyledi
Onu bilmiyorum da hem buluşalım diyor hem de iptal ediyor. Annesi izin vermiyormus. Başkalarıyla beraber pasta yerken hikaye atıyor ama.arkadaşınız, doktora getirdiği hasta üzerinden komisyon alıyor.
Tamam uzatmiyorum. Ben beni yanlış yonlendirdigi için tepkiliyim. Hadi onu unuttum. Buluşmayı iptal edip gece yarısı buluşmayı kabul etmedim diye beni siliyor.Ne doktormuş arkadaş. Kız bir halt etti kendi doktoruna götürdü ama siz beğenmediniz. Niye bu kadar uzatıyorsunuz?
Büyüyün lütfen ya.Onu bilmiyorum da hem buluşalım diyor hem de iptal ediyor. Annesi izin vermiyormus. Başkalarıyla beraber pasta yerken hikaye atıyor ama.
Annesi beni tanımıyor ki. Tamam vermesin aman aman.Büyüyün lütfen ya.
Herkes ne yaptığının hesabını size mi verecek?
Annesi sizinle görüşmesini onaylamaz ama diğer arkadaşlarını sever. Bunun kararını da siz vermeyin artık.
Siz sevgili filan mısınız?Tamam uzatmiyorum. Ben beni yanlış yonlendirdigi için tepkiliyim. Hadi onu unuttum. Buluşmayı iptal edip gece yarısı buluşmayı kabul etmedim diye beni siliyor.
Size ne benim tatavamdan?Siz sevgili filan mısınız?
Neyin tatavası bu?
Konu sahibesi kusura bakmayın ama sizde bir gariplik var.Annesi beni tanımıyor ki. Tamam vermesin aman aman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?