Arkadaşımın yaptığı

Şimdi okuyunca bende güldüm ya ağlamayı bırakıp
Neyse şimdi konuya konsantre olabildim. 😂😂
Yani kuaför salona uzaksa seni oraya çağırıp orda bırakmaları yanlış olmuş. Ama ağlanacak, hele hele bu saatte hala ağlanacak bir şey yok ortada. Arkadaşının kocasından artık hazetmezsin olur biter.

Kesinlikle sen haklısın. Hem çağır kuaföre gel diye hemde ortada bırak. Bikere gelinin yanına arkadası oturur zaten düğün arabasında.ben kuzenimi oturtmuştum. Kendi basına iş cevirip gelin beni alın diye tutturmamışın resmen ortada bırakılmışın.

Sizi arabaya almayan arkadaşınız değil eşi, kızı niye arayıp ağlıyorsunuz? Ya bu gelin arabasına ben de binicem sevdası nedir? İstediği kadar sen de gel bin densin. Gelinin arkadaşı, damadın arkadaşı, arabayı sürecek kişi al sana dolmuş.

Keşke siz kendiniz reddetseydiniz. Çok erken daha, ben eve geçiyorum deseydiniz. O yetmiyor başkasını arıyorlar sizi gelip alsın diye ve siz de bekliyorsunuz. O aramayı hiç yaptırmamalıydınız, kendinizi bu duruma hiç sokmamalıydınız, ne gerek var ben kendim giderim gideceğim yere demeliydiniz.

Herkese merhaba siz bu durumda olsanız ne yapardınız arkadaşım düğün günü beni kuaföre çağırdı gittim ikimizdik yıllardır bu arada çok yakın arkadaşız yediğimiz ictigimiz ayrı gitmez salona gidilirken beni damat arabaya sikisiyoruz diye almak istemedi. Arkadaşıda gelip beni almak istemedi bende sinirlenip siz gidin dedim taksi çağırıp Eve gittim. Arkadaşım bana msj attığında kırıldığını söyledim telefondada biraz ağladım çok zoruma gitti düğüne yinede gittim çünkü anne babasıni taniyorum ve çok seviyorum arkadaşımıda seviyorum ama yerimden hiç kalkmadim bu durum çok çok zoruma gitti şuan hala agliyorum ne yapmalıyım bundan sonra ?

Gelini arayıp aglamanız yersiz olmuş düğün sonrası konuşabilirdiniz ama onun harici ben sizi hakli buldum gelinin yanında giden kişi gelin arabasına biner eğer almayacaksa sizin ulasiminizi ayarlaması lazımdı. O telaşla dusuncesizlik etmis olabilir

Herkese merhaba siz bu durumda olsanız ne yapardınız arkadaşım düğün günü beni kuaföre çağırdı gittim ikimizdik yıllardır bu arada çok yakın arkadaşız yediğimiz ictigimiz ayrı gitmez salona gidilirken beni damat arabaya sikisiyoruz diye almak istemedi. Arkadaşıda gelip beni almak istemedi bende sinirlenip siz gidin dedim taksi çağırıp Eve gittim. Arkadaşım bana msj attığında kırıldığını söyledim telefondada biraz ağladım çok zoruma gitti düğüne yinede gittim çünkü anne babasıni taniyorum ve çok seviyorum arkadaşımıda seviyorum ama yerimden hiç kalkmadim bu durum çok çok zoruma gitti şuan hala agliyorum ne yapmalıyım bundan sonra ?
Dugun gunu cok normal boyle seyler. Fazla tepki vermissiniz. Arkadasinizin ozel gununde de kendinizi dusundugunuzu gostermissiniz. Bpsuna uzulmayin bence. Hatali olan sizeiniz. Olabilir. Gelinlik buyuk. Sikismaya ne gerek var. bunun icin laf da yapmaya gerek yok.

Belki telaşlarından akıllarına gelmemiştir, özellikle de başka arkadaşları varsa. Benm arkadaşım düğünüme değil kınama gelebildi sadece kına düğüne göre daha sakin geçtğinden bizm eve gitmeden önce onu evine bırakmıştık.

Sizin orada ben taksiyle giderim demeniz lazımdı. En mutlu günlerinde sizin tribinizi mi çekecekler? Bir de bayıl istersen

s-cfb7734bef8c9e7fdaae304fa472c9cd72af94c5.gif

Çok abartıli bence..
Ağlamalar..
Telefonda ağlamalar..
Yahu o telaş içerisinde olmuş birşey.
Neden milletin seni almasını bekliyorsun ki ?
Damadin arabisinda sikismak yerine, Taksiyle eve gidecegine salona gitseydin sende.
Münferit gidince ne fark ediyor.
Gereksiz dramatize edilmiş.
Şakayla karışık,inceden dokundurulda salya sümük ağlamak fazla ablacım.
En azından bana göre.

Arabada niye 4 kisi var yav?
Hadi arabayi sadic kullaniyor
Arkada gelin damat oturur
Ön koltukta kim var? Oraya gelin almaya gelirken 2 kisi oldugunuzu biliyorlar
Damat cok ayip etmis
Ben gelin yerinde olsam kizi burda mi birakicaz yok artik evine birakalim daha erken zaten derdim
Ha boyle bsey benim basima gelse bende bozulurdum ama o gun arayip aglamazdim sahsen
Sonrasinda o gun cok kotu hissettigimi ayip edildigini soylerdim
Damat da artik arkadasim olmazdi
Dugun stresi panigi herkeste oluyor
Kabalik baska birsey

Ay ne münasebet.
Can ciğer kardeşim dediğim kişiye o gün bi olay olsa bile belli etmem yanında olurum. Bu bi olay bile değil. Ağlayıp rol mü çaldınız dikkat mi çekmek istediniz anlayamadım ama insanlar gergin ve stresli oluyor haliyle.
Aynen öyle rol çalmaca. Böyle tuhaf hareketleri özel günlerde çok görmüş ve deneyimlemiş biri olarak altından hiç safiyane duyguların çıkmadığını gördüm :)

Bence haklısınız ama böyle ağlamak falsn fazla bir tepki.
Bende çok kırılgan bir insanım bende bozulurdum.
Arabada yer mi yoktu acaba .
Ama ne olursa olsun seni yanında götürmek istemiş gelin araba da ayarlamalılardı.
Bu düğün telaşı falan denilip abartılıyor bazı durumlar .
Yakın arkadaşlarını kıran çok gelin gördüm.
Benim çok yakın arkadaşlarım evlenmediği için bilemiyorum tabi ne yapar ederler ama çok gördüm çevremde.
Yıllarını paylaştığın arkadasını kırmaya değer mi düğün telaşı.
Böyle bir arkadasımız vardı çevresindeki herkesi kırdı stresliyim telaşım var vs diyerek.
Yakın arkadaşlarına çok ayıp ettiği davranışları oldu kırılan arkadaslarına bide dönüp anlayışsız dedi.
Sonunda evlendi ama çevresinde kimse kalmadı şimdi yazıp duruyormuş kızlara kimse eskisi gibi davranmıyor ona sosyal arkadas gözüyle bakılıyor .
Çok yalnızım mutsuzum diye ağlanıyormuş.

Aynen öyle rol çalmaca. Böyle tuhaf hareketleri özel günlerde çok görmüş ve deneyimlemiş biri olarak altından hiç safiyane duyguların çıkmadığını gördüm :)
Şaşmaz hiç.
Canım ciğerim diyorsan en özel gününde nazını çekeceksin,stresini alacaksın gelin hanımın.Stres yüklemek bu.Sinir bozucu.

Back
X