İyyyyy
Bu ne ya
İnsanların en stresli gününde , bir anda yüz bin ayrı kişiyle uğraştıkları günde piremseslik yapıp ilgileri üzerine çekip bir de gelini üzmüşsün.
Arabada yer yoksa yoktur, gelinin kucağında mi gideceksin?
Tabii ki hoş değil, sana "kuaförde buluşalım" diyebilirlerdi. ama dusunememisler demek ki, akıl edememisler, belki son anda biri eklenmiş.
Alttan almak çok mu zor? Bak, taksiyi arayacak parmakların varmış. Neden taksiyi çağırıp kuaföre gitmedin?
Beni yakın arkadaşlarım şehir dışındaki düğünlerine çağırıyor, yer ayarlamalarıni falan beklemiyorum, kendi yerimi tutup gidiyorum. Hatta bir keresinde yazlık bir yerdeydi düğün. Oteller aşırı pahalıydı, ben de kamp kurmustum :) böyle günlerde insanların işini kolaylaştırmaya çalışmak yerine bir de gelini arayıp ağlamişsin - stres dolu gününde. Eee, senin ağlaman neye yaradi gelini üzmekten başka? Belki de o stresle koca adayına bağırdı, kavga ettiler. Bu yüzden düğün gününü keyifsiz hatırlayacak. Değer mi yani?
Ben yakın bir arkadaşımin düğünü için başka şehre gitmiştim. Kız 'erken gel kuaföre gideriz' dedi diye kendim için uygunsuz bir saate bilet aldim. Varmak üzereyken dedi ki, kuaföre pandemi kuralları gelmiş,gelin dışında kimseyi almıyormus (düğünlere yeni izin çıkmıştı,yer gök düğündü. Öyle bir dönem). Kız bunu bana vakitli söylese ben en azından geceden saçımı orerdim, ama düğüne abiye üstü kabarık sacla gitmek zorunda kaldım

bir de foto çekimine götürdüler, gelin arabasıyla. Eve çıktık , gelin çıkarma hengamesi oldu, bir baktım arkadaşım coktaaaaan gitmiş:) beni de kimseye emanet etmemiş 'sizin arabayla gitsin' diye:) ama tüm arabalar düğüne gidiyor nasılsa, rica ettim birine,bindim arka koltuğa:)
Yani insanlar böyle zamanlarda bazı şeyleri tolere etmeliler. Zaten stresli insanları daha da strese sokmamalilar.
Ben alınma, kırilma demiyorum . Yine kırıl ama keske kizin hep hatırlayacağı gününün içine böyle etmeseydin, kendince notunu verip daha sonra düğün kritiği yaptiginiz gün söyleseydin kırıldım diye.