Giderken sıkışılır ama dönüşte işin içine tarlatanli gelinlik, duvak falan girince sıkışamazsin.
taksiye binmeye uygun olmayan saç bas , bana göre sadece gelinliktir.
Abiyeyle , saçınız yapılı halde hiç taksiye binmediniz mi ? Gayet de binilir.
Zaten yakın arkadaşıysa kıyafete vs masraf yapmıştır,altın takmistir. Taksi masrafını da farzetsin ki bunca artan altın seksen lira daha artmış. Ortada yani saatlerce ağlanacak bir mesele var mı?
E ağzın yok mu, seni almayacaklarini farkedince diyemedin mi 'benim kıyafet poşetin arabada' diye.
Ve cidden suncacik şeye bir bütün gün artı gece nasıl ağladın ya? İnsanın arkadaşı ölse bu kadar uzun süre ağlamaz,ara ara dinlenir
Ya son anda aksilik olmuş işte. Dünya hali, insanın başına neler geliyor ya.
Benim öz ablam evlenecekken (ki ikiz gibi büyüdük,aramız da gayet iyidir) gelin arabasında arkadaşı vardı, annemle babam da kendi arabasına iki akraba almış (heralde ben ablamla gidecem diye düşündü,neden öyle düşündüyse)
Ben komşular için kalkan minibüs tutmuştuk, onlarla gittim mahalleden günlük kıyafetle sırf araba gelmiş diye giden bir sürü kadınla

üstelik bir saat falan da yol vardı.
E ne oldu yani? İncilerim dökülmedi ya.
Basit , tolere edilecek şeyleri memleket meselesi haline getiren insanlara kıl oluyorum. Hayatı zorlaştırmak dışında bir şey yapmıyorlar