Arkadaşımın yaptığı

Konu sahibi soranlar olmuş ama cevap vermemişsiniz. Ben de merak ettim. Arkadaşınıza kırıldığınızı söylediğinizde ve sonrasında tepkisi tavrı nasıldı? Nasıl bir açıklama yaptı?
Damadın arkadaşı x olsun x için benim kalbimimi kırıyorsun zaten eşi damat x le kavga etti dedi yani kendinde yada damatta suç bulmadı gelmeyen arkadaşta suç buldular

Damadın arkadaşı x olsun x için benim kalbimimi kırıyorsun zaten eşi damat x le kavga etti dedi yani kendinde yada damatta suç bulmadı gelmeyen arkadaşta suç buldular
Bence mesafe koy gerçekten hala anlamamış senin neden kırıldığını bu kadar işte arkadaşlığınız dediğim gibi figüran görüyor seni. Yüzde yüz haklısın kendi hayatına bak

Herkese merhaba siz bu durumda olsanız ne yapardınız arkadaşım düğün günü beni kuaföre çağırdı gittim ikimizdik yıllardır bu arada çok yakın arkadaşız yediğimiz ictigimiz ayrı gitmez salona gidilirken beni damat arabaya sikisiyoruz diye almak istemedi. Arkadaşıda gelip beni almak istemedi bende sinirlenip siz gidin dedim taksi çağırıp Eve gittim. Arkadaşım bana msj attığında kırıldığını söyledim telefondada biraz ağladım çok zoruma gitti düğüne yinede gittim çünkü anne babasıni taniyorum ve çok seviyorum arkadaşımıda seviyorum ama yerimden hiç kalkmadim bu durum çok çok zoruma gitti şuan hala agliyorum ne yapmalıyım bundan sonra ?
Gelin damat bunu öncesinde konuşmaliydi evet götürmek zorunda olmayabilir ama haber verilmeli son ana birakilmamaliydi. Bizde genelde götürülecekse gelinin yanında biri iletişimi de sağlanır çünkü biz davet etmiş oluyoruz. Arabada yer yok ise de en azından söylenir böyle bı durum var bilgin olsun diye. Bundan sonra yapacak pek bişey yok gibi. Başka bi problem yoksa sırf bu sebepten arkadasliginizi kesmeyin..
Bu arada bizde dugunumde sıkışık gitmiştik ama dönüşte aynı yere donmeyecegimiz için goturdugum kişiye bilgi verip annemlerle geri göndermiştim.

En sevmediğim insan profili. İnsanların mutlu gününde rol çalıp hizmet beklemişsiniz. Az yiyin de araba alın madem taksiye binmek istemiyorsunuz.
Kız bir ton şeyle uğraşıyor o gün bir de sizin kaprisinizi çekmiş.
Ben olsam bir daha görüşmezdim.
Kız bi ton şeyle uğraşırken arkadaşı yardım ediyor destek oluyor , kızın elbisesi bile arabada kalmış sap gibi kalmış kuaförde

Kız bi ton şeyle uğraşırken arkadaşı yardım ediyor destek oluyor , kızın elbisesi bile arabada kalmış sap gibi kalmış kuaförde
E niye almamış kıyafetini arabadan? Ağzı dili yok mu? O an çöz meseleyi. Damada lafını yapıştır çok kızdıysan elbiseni al geç.

En sevmediğim insan profili. İnsanların mutlu gününde rol çalıp hizmet beklemişsiniz. Az yiyin de araba alın madem taksiye binmek istemiyorsunuz.
Vay be destek olup sonra paçavra gibi yoksayılmaya bozulmak kapris yapmak rol çalmak olmuş. Anladık demekki kadınların hakikaten büyük çoğunluğu evlenince kendini prenses oldum sanıyor.

Vay be destek olup sonra paçavra gibi yoksayılmaya bozulmak kapris yapmak rol çalmak olmuş. Anladık demekki kadınların hakikaten büyük çoğunluğu evlenince kendini prenses oldum sanıyor.

Hayır ne alakası var. Evlenirken kimseyi peşimden sürüklemedim. Ama nişanımda ve düğün günümde sürekli bir şeyden memnun olmayan insanlar çıktı. O an o kadar saçma şeyler oluyor ki. Zaten yorgunsun stresin var. Etrafındaki insanlar işini kolaylaştıracağına zorlaştırıyor. üzerimde gelinlikle fotoğraf çekimi yapılırken düğün mekanımızda kuzenim beni arıyor bize oda ayarlanabilir misin canım şimdi geldik de. Lan odanı resepsiyondan ayarla bir zahmet. Düğüne geldim de oda iste. Ben kendimi oraya koşarken bulmuştum. Kimse de bana dur sen ne gidiyon demiyor. Böyle mal şeyler oluyor. Düğün olacak otelde tüm lise arkadaşlarım var. Tam hazırlıklarımız başlayacak kızlar biz biraz etrafta gezelim diye yok oldu mesela. Biriniz kalın ihtiyacım var diyemedim. Öyle saçma şeyler oluyor. Keşke ben de bir arkadaşımı kuzenimi sürükleyebilseydim mesela.
Bu konu özelinde de damat bey kendisini arabaya alamayacaksa bir taksi çağırabilirdi. Gelin damada bir dk tamam gelmesin de nasıl gideceğini organize edelim diyebilirdi. Ama bütün gece ağlayıp gelini rahatsız edecek bir şey göremiyorum.

Öyle yapacaktım ama eve geldiğimde ağlarken beni aradılar şahit olundu duruma malesef
Katılıyorum bana bencil anlayışsız kıl gıcık falan neler neler yazmışlar gelinliğinden evine mutfağından en özel anına yanında olduğum bir insanın bana bunu yapmasi çok zoruma gitti benim özel bir ilgi beklediğim yoktu

Arkadaşım siz yaşadığınız anlara göre yorum yapıyorsunuz ki haklısınız. Ancak burada daha farklı olay var kız kapris yapmıyor aksine ona destek oluyor özel ilgi beklemiyor (aynı kelimeyi o da yazmış farkettim :) )

Arkadaşım siz yaşadığınız anlara göre yorum yapıyorsunuz ki haklısınız. Ancak burada daha farklı olay var kız kapris yapmıyor aksine ona destek oluyor özel ilgi beklemiyor (aynı kelimeyi o da yazmış farkettim :) )
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyorlar düşünün ki ben kesinlikle yinede sizlanmiyorum şikayet etmiyorum elbisemin altına korsemi giyemedim vakit bulup ayakkabımı giyemedim ayağımda conversle gezdim yani kendimle ilgilenmiyordum. Burda yazanlarda çok bencil yada başına gelenlerle durumu kiyasliyorlar. Arabayi başkası sürüyordu bir anda basıp gittiler kıyafetlerimi almaya firsatim olmadı o sebeble alamadım Bunuda yazayım görüp bana ağzın dilin yokmu diyende çok olmuş çünkü

Sanki sırtında taş taşıyor, ne abartmışsınız ama. Bu iş değil ki eğlence.

Konu sahibi arabaya kim eklendi de siz arabaya alınmadınız? arabada 4 kişilerse zaten başka kimse binemez ki? çok merak ettim cezanız kalkınca cevap verin lütfennn🥹🥹

Şimdi okuyunca bende güldüm ya ağlamayı bırakıp
Seninku gibi en yakin arkadasim dugun gunu evden cikarken beni arabada yeryok diye almadi ve benim unv arkadaslarim gelin damat baska kimseyide tanimiyorum baska sehirden gitmistim. Evden dugun salonuna konvoylar cikmaya basladi sokakta kaldim tek basima 😂 arabalara bosmusun diye diye 1 tanede bosluk bulup binip konvoyla dugun salonuna gittim. Gelinler zaten ogun stresli oluyor kalp kirmaya degmez yardimci olsaydiniz alincak birsey yok bence.

Biz de nikaha giderken kayınvalidemi unutmuştuk evde 🤭 Son anda birisi gelmiş çıkamamış bize de haber verememiş, herkes birbirinin arabasına bindi zannedip kadını bırakmışız. Ancak ben sizi anladım konu sahibi, yani her şeyinde yanında olduğunuz bir insanın sizi o şekilde sokakta bırakıp basıp gitmesi biraz kırıcı olmuş. Doğal olarak birini ısrar kıyamet bir yere davet ediyorsak, ulaşımını da düşünürüz. Düşünmemiz gerekiyor en azından. Baştan konuşulur, yer olmayacaksa bu söylenir vs. Dediğiniz gibi iyi ki çanta arabada değilmiş. Kalacakmışsınız orada resmen. Bu durumda ben ağlamazdım ama arkadaşlığımı gözden geçirme ihtiyacı duyardım.

Düğün stresi deyip duranlara da söyleyeyim, evet stresli bir süreç ama o kadar da değil hele ki her şey yolunda gidiyorsa. Ben önceki gece sabaha kadar tek başıma temizlik yapıp, 2 saatlik uykuyla tek başıma kuaföre gittim sabah ve kuaför dükkanı açmadı. Telefonlara bakmadı. Bildiğiniz beni öylece ortada bıraktı. Bir elimde gelinlik bir elimde ayakkabı kutusu kaldırıma oturup ağladım çünkü saçımı kendim yapmama vakit yoktu ama o gün yine de herkese özen gösterdim. Bilmiyorum fazla abartılıyor bu düğün işleri bence.

Back
X