Arkadaşımın yaramaz çocuğu

KKda herkes konularını bi amaç için mi açıyo yoksa sadece benmiyim sıkıldığım ve belki anlatarak sinirimi atarım diye yazan
yani kimi zaman öle yorumlar yazıyosunuz ki sırf yazmak için

Son düzenleme:

madamiks dediğiniz arkadaş bu yorumunuzu okuyunca da seviye uyarısı yapıcakmı acaba

komiksiniz gerçekten neyi neden yazdığımı okusanız anlayabilirsiniz çünkü sık karşılaştığım üyesiniz ve böyle yorum yapmazsınız diye düşünüyorum

Yok, baştaki yorumlarınızı okudum, konu başlığınızı gördüğümde ısırma huyu olan bir çocukdan bahsediliyor diye düşündüm okudum, çünkü kuduz deyince akla ısırık geliyor

Evet çocuğun evinize yaptıkları çok kötü, ama o bir çocuk günahsız bir sabi ve tek suçlu da rahat davranan annesi, yaramaz çocuktan daha kötü demişsiniz de yaramaz çocuklar kontrol edilmezse inanın daha da beterlerini yapabilir, çünkü hayal dünyaları daha da geniştir. Çocuğa sınır koyacak ebeveynidir. Madamiks gayet uygun bir şekilde değiştirmiş başlığı tepki vermişsiniz ona şaşırdım, çok sinirlendiğiniz için öyle yazdığınızı düşünmüştüm ilk başta. Sonuçta bir çocuktan bahsediyoruz kendisini kontrol edebilen bir yetişkinden değil, tek suçlu da annesi siz zaten sert bir şekilde uyarmış evden yollamışsınız sorun da kalmamış.

Son düzenleme:
Çocuklu misafir ağırlamaktan çok korkuyorum çooook...bence başlık gayet güzeldi bu arada mecazi anlamda kullanılan bir başlıktı bu kadar abartıp dallandırıp budaklandırmayın.Müstehcenlik yok,küfür yok ...çocuklar fazla yaramazlık yaptığında YİNE KUDURDU BUNLAR deriz ne varmış ki? başlık değil konu yaraya dokunmuş olabilir belki !

KKda herkes konularını bi amaç için mi açıyo yoksa sadece benmiyim sıkıldığım ve belki anlatarak sinirimi atarım diye yazan

Önce biraz sakin olun lütfen.
Gerçekten merak ettiğim için sormuştum.
Bir kinaye, iğneleme yoktu.
Belli ki artık ön yargıyla yaklaşıyorsunuz yorumlara.
Ancak üslubunuzdan fena halde rahatsız oldum.
Ben ne evinizde yaramazlık yapan çocuğum, ne de onun annesi...
Ve evet konular ekseriyetle tavsiye almak için açılıyor.

"kudurdu bunlar" la kuduzu nasil ayni kefeye koyuyorsunuz...

ya hic anlamiyorum bu forumu,tamam anne hatali ama baslik hos degil diyorsunuz insan bir kisi rahatsiz bile olsa ya öyle mi

o an öyle actim ya da ne bileyim ama direk saldirma modunda..yani annesine desin diyecegini aklina malik olmayan bir cocuktan

bu sekilde bahsedilmesi neden,arkadas en sonunda annesine demis degil mi nasil bakmiyorsun falan diye

cocuga dese anlamazdi kuduz hos degil yine bana göre,bilmiyorum annemisiniz ama arkadasinizin size kizmasi ayridir ama cocugunuza kuduz gibi konusamsini rahatsiz etmz mi? belkide sorun burada beni ederdi o yüzden,sizi belki etmezdi o yüzden farkli pencerelerden bakiyoruz..ayrica baslik degil ama konu yaraya dokundu demissiniz ya mesela ilk ben yazmisitm

ama cocugum yok evli bile degilim,fakat yinede olsaydi cocuguma bu yakistirmayi istemezdim...

Son düzenleme:
kızlar başlık da değişti artık neyi tartışıyoruz. konu sahibi sinirle açmış konuyu sonra da zaten ben çocuğa değil annesinin tavrına sinirlendim dedi.

daha yeni evli sayılır ve koltuklarında çikolata izleri kalmış. yatak odasının halini zaten anlattı. bardak olayını hiç yazmaya gerek yok.
sinirlenmiştir yazmıştır. konu sahibinin uslubu çok hoş değil ama ne yapalım o da sinirlenmiş haklı da...

bizim eve gelen 10 yaşında aklı her şeye eren çocuk da anneannemden yadigar kalan bibloları kırmıştı. annem bibloları yatak odasında saklardı gizlice girmiş kırmış. annemin o halini görünce dayanamadım çocuğa bağırdım çağırdım. annesi babası da amaaan ne olcaak dedi. çocuk da marifetmiş gibi sırıtmaya başladı. o an nevrim döndü. allah affetsin bir tane patlattım çocuğa. çocuk okulunda engelli bir çocuğu dövmüş en son duyduğuma göre.

konu sahibini az çok anlıyorum

Konu sahibi arkadasim, her konuya dahil olur "konu begenmeyen" tayfasindan uyeler. O yuzden bosa kendini yorma. 3-5 kisi gelir konuyu begenmez, gider. Bosa tartisma, her konuda oluyor boyle. Sen konunu bozma.

Arkadaslar, bir derdim var bolumunde ille de tavsiye almak icin konu acilmiyor. Insanlar icini bosaltsin, icinden geleni yazsin diye de konu aciliyor. Bu, bu bolumun aciklamasinda da mevcut zaten. Arkadasin da cok hakli bir sebebi var konu acmak icin, cok sinirlenmis. O yuzden neden actin konuyu gibi parazit ve konu disi yorumlar yaparak konuyu mesgul etmeyelim lutfen.
Konu sahibi arkakasim, konu disi yorum yapan, konunu dagitan olursa kotu icerik'e basabilirsin.

Konu sahibi bi an sinirle yazmış,belliki çok dolmuş ki bende sinirlenirdim çocuğun yaptıklarına ve annesinin tutumuna
Bizim ağzımızdan hiç mi böyle sözler çıkmıyo,biraz gerçekçi olmak lazım

Son düzenleme:

Bakın amacım huzursuzluk çıkartmak değil.
Ben gerçekten iyi niyetle sordum.
Kendimi bir tayfadan görmüyorum.
Genelde tavsiye almak için konu açıldığından sordum.
Zira ilk mesajımda da belirttim kaçırdığım bir nokta mı var diye.
Elbette rahatlamak için de açmış olabilir.
Ama rahatlamak üyeler üzerinden olmamalı.
Açıkçası bu kadar tepki hak ettiğimi düşünmüyorum.

Bana konu sahibi asiri tepki veriyormus gibi gelmedi. Ne var kuduz kelimesinde, hepimiz duymuyor muyuz dedi, hakli da. Tabii ki bir tayfada degilsin, ben seni ozellikle suclamadim. Seni kirmak ya da kizdirmak degil niyetim, oyle birsey varsa affola.
Sen samimi olarak konu amacini sormus olabilirsin tabii. Ama bu forumda koca konu icinden 1 kelime cikarip olay yaratmaya calisan, ya da direk konuya konu sahibini dovmeye giren o kadar cok uye var ki arkadasim... Ben konu sahibine, bu tur seylere kanma, konunu dagitma, sonra banlanma diye uyari vermek istedim.

Son düzenleme:

evet canım aynen kırmızı cümlede yazıldığı gibi olabilir ,kuduz la kuduruk arasında ne kadar büyük bi fark olabilir onuda anlamadım hadi yanlış oldu diyelim onun haricinde yazılarımda kötü bi üslup olduğunuda düşünmüyorum bukadar katı düşüncede bi insan olsam daha bardağı fırlattığı anda çocuğa büyük bi tepkim olurdu ki çoğu insana göre aksi yorum yapanlar dahil fazla sabırlı olduğumu düşünüyorum niye konuları bukadar saptırıyolar anlamıyorum

sağol canım uyarın için yapıcam bunu biraz empati kursalar böyle yorum yazamazlar yani

Konu sahibi bi an sinirle yazmış,belliki çok dolmuş ki bende sinirlenirdim çocuğun yaptıklarına ve annesinin tutumuna
Bizim ağzımızdan hiç mi böyle sözler çıkmıyo,biraz gerçekçi olmak lazım

yok canım bunar dediğim gibi ya pariste yaşıyolar yada soyları kraliyete dayanıyo

üyelere karşı bi sataşmam olmadı ki aksine konu dışı yorumlar olunca tepkimi verdim normal olarak
neyse bence daha fazla uzamasın yanlış anlaşılma olmuş ozaman

kudurmuş diye kuduz olana derler.Yani şu kelimeden nerelere gelindi valla üstüne basa basa söylüyorum kimseyide tınlamam bunlar deyimdir,mecazi anlamlardır BAZI ÇOCUKLAR KUDUZ GİBİ SALDIRGAN OLUYOR ÇÜNKÜ ANNELERİ TERBİYE VERMEMEKLE KUDUZ EDİYORLAR.Deyim bu deyim herkes pek bir hanımefendi rolünde anlamadım yani birinin birgün damarına basılınca nasıl tepki verecekler merak içerisindeyim.Türkçede bazı şeyler benzetmerle anlatılır farzı misal gibi...gibi gibii...

Ha bu arada anneyim,teyzeyim,halayım ve terbiyeli terbiyesiz yetişen dolu çocuk gördüm görüyorumda...yorumlamak içinde anne olup olmamak çok önemli değil bence gözlem yapmak yorum yapmak için illede o şeyi yaşamak gerekmez.Adil davranmak için Hakim veya Savcımı olmak lazım.

Ortamı yumuşatıyım biraz.

Son düzenleme:
Bazen gerçekten merak ediyorum, bazı üyeler gerçek hayatta da burada yazdıkları gibi kusursuz mu konuşup davranıyolarr? Ağızlarından tek bir kötü laf çıkmıyor mu?

Cidden merak ediyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…