Ben konunuzun açılış amacını anlayamadım.
Zira sorun olarak gördüğünüz şeyi kendi yöntemlerinizle çözmüşsünüz zaten.
Buradan tavsiye almak istediğiniz başka noktalar vardı da ben mi kaçırdım acaba?
Valla bende anlamadım, Madamiks başlığı değiştirdi diye de tepki vermiş, beğenmemiş yeni başlığı,
Ne çocukmuş yahu, sanki çocuk her şeyi sırf konu sahibine gıcık olduğu için yapmış, şimdi evden göndermiş ya çocuk iyice kinlenmiştir, köşe başında sokak arasında konu sahibini kıstırıp ısırabilir aman dikkat
madamiks dediğiniz arkadaş bu yorumunuzu okuyunca da seviye uyarısı yapıcakmı acaba
komiksiniz gerçekten neyi neden yazdığımı okusanız anlayabilirsiniz çünkü sık karşılaştığım üyesiniz ve böyle yorum yapmazsınız diye düşünüyorum
KKda herkes konularını bi amaç için mi açıyo yoksa sadece benmiyim sıkıldığım ve belki anlatarak sinirimi atarım diye yazan
yani kimi zaman öle yorumlar yazıyosunuz ki sırf yazmak için
Çocuklu misafir ağırlamaktan çok korkuyorum çooook...bence başlık gayet güzeldi bu arada mecazi anlamda kullanılan bir başlıktı bu kadar abartıp dallandırıp budaklandırmayın.Müstehcenlik yok,küfür yok ...çocuklar fazla yaramazlık yaptığında YİNE KUDURDU BUNLAR deriz ne varmış ki? başlık değil konu yaraya dokunmuş olabilir belki !
KKda herkes konularını bi amaç için mi açıyo yoksa sadece benmiyim sıkıldığım ve belki anlatarak sinirimi atarım diye yazan
yani kimi zaman öle yorumlar yazıyosunuz ki sırf yazmak için
Konu sahibi arkadasim, her konuya dahil olur "konu begenmeyen" tayfasindan uyeler. O yuzden bosa kendini yorma. 3-5 kisi gelir konuyu begenmez, gider. Bosa tartisma, her konuda oluyor boyle. Sen konunu bozma.
Arkadaslar, bir derdim var bolumunde ille de tavsiye almak icin konu acilmiyor. Insanlar icini bosaltsin, icinden geleni yazsin diye de konu aciliyor. Bu, bu bolumun aciklamasinda da mevcut zaten. Arkadasin da cok hakli bir sebebi var konu acmak icin, cok sinirlenmis. O yuzden neden actin konuyu gibi parazit ve konu disi yorumlar yaparak konuyu mesgul etmeyelim lutfen.
Konu sahibi arkakasim, konu disi yorum yapan, konunu dagitan olursa kotu icerik'e basabilirsin.
Bakın amacım huzursuzluk çıkartmak değil.
Ben gerçekten iyi niyetle sordum.
Kendimi bir tayfadan görmüyorum.
Genelde tavsiye almak için konu açıldığından sordum.
Zira ilk mesajımda da belirttim kaçırdığım bir nokta mı var diye.
Elbette rahatlamak için de açmış olabilir.
Ama rahatlamak üyeler üzerinden olmamalı.
Açıkçası bu kadar tepki hak ettiğimi düşünmüyorum.
Çocuklu misafir ağırlamaktan çok korkuyorum çooook...bence başlık gayet güzeldi bu arada mecazi anlamda kullanılan bir başlıktı bu kadar abartıp dallandırıp budaklandırmayın.Müstehcenlik yok,küfür yok ...çocuklar fazla yaramazlık yaptığında YİNE KUDURDU BUNLAR deriz ne varmış ki? başlık değil konu yaraya dokunmuş olabilir belki !
Konu sahibi arkadasim, her konuya dahil olur "konu begenmeyen" tayfasindan uyeler. O yuzden bosa kendini yorma. 3-5 kisi gelir konuyu begenmez, gider. Bosa tartisma, her konuda oluyor boyle. Sen konunu bozma.
Arkadaslar, bir derdim var bolumunde ille de tavsiye almak icin konu acilmiyor. Insanlar icini bosaltsin, icinden geleni yazsin diye de konu aciliyor. Bu, bu bolumun aciklamasinda da mevcut zaten. Arkadasin da cok hakli bir sebebi var konu acmak icin, cok sinirlenmis. O yuzden neden actin konuyu gibi parazit ve konu disi yorumlar yaparak konuyu mesgul etmeyelim lutfen.
Konu sahibi arkakasim, konu disi yorum yapan, konunu dagitan olursa kotu icerik'e basabilirsin.
Konu sahibi bi an sinirle yazmış,belliki çok dolmuş ki bende sinirlenirdim çocuğun yaptıklarına ve annesinin tutumuna
Bizim ağzımızdan hiç mi böyle sözler çıkmıyo,biraz gerçekçi olmak lazım
Bakın amacım huzursuzluk çıkartmak değil.
Ben gerçekten iyi niyetle sordum.
Kendimi bir tayfadan görmüyorum.
Genelde tavsiye almak için konu açıldığından sordum.
Zira ilk mesajımda da belirttim kaçırdığım bir nokta mı var diye.
Elbette rahatlamak için de açmış olabilir.
Ama rahatlamak üyeler üzerinden olmamalı.
Açıkçası bu kadar tepki hak ettiğimi düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?