- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Ben de bir şey var zannedip açtım okudum mesajlarıKızlar selam
Daha önce defalarca kez bazı davranışlarına sinir olup açıkça sinir olduğumu ifade etmeme rağmen hala hesap sorar gibi konuşan bir arkadaşım var. Biliyorum konu inanılmaz basit ve çocukça ama buraya mesajlaşma sslerimizi ekliyorum lütfen okuyup objektif bir yorum yapar mısınız? Olay sadece bu konu değil. Sürekli hesap sorması. Mesela geçen otobüsteydim aradı, “YİNE kimle buluşacaksın nereye gidiyorsun” diyor. Abi sanane.
Kızın iletişim dilinin bir garip olduğunu düşünüyorum, hesap sorar gibi. Çok yakın değiliz, 27 yaşında insanlarız, ve ben genelde çok uysal sakin bir insanım arkadaş ilişkilerimde. Mesafeliyimdir de. Bana “o planı ne ara yaptın, dün söylemedin” demek yakın olmadığım bir arkadaşım için hadsizce geliyor. Ben sana günümün saat saat detayını mı vermeliyim yani
Ya da ben mi almanlık yapıyorum acaba? Ben mi arızayım? En son yetişebilirsem görüşürüz yazmış.
Lütfen görüşlerinizi paylaşır mısınız ona göre bi tutum almak istiyorum
Kızlar selam
Daha önce defalarca kez bazı davranışlarına sinir olup açıkça sinir olduğumu ifade etmeme rağmen hala hesap sorar gibi konuşan bir arkadaşım var. Biliyorum konu inanılmaz basit ve çocukça ama buraya mesajlaşma sslerimizi ekliyorum lütfen okuyup objektif bir yorum yapar mısınız? Olay sadece bu konu değil. Sürekli hesap sorması. Mesela geçen otobüsteydim aradı, “YİNE kimle buluşacaksın nereye gidiyorsun” diyor. Abi sanane.
Kızın iletişim dilinin bir garip olduğunu düşünüyorum, hesap sorar gibi. Çok yakın değiliz, 27 yaşında insanlarız, ve ben genelde çok uysal sakin bir insanım arkadaş ilişkilerimde. Mesafeliyimdir de. Bana “o planı ne ara yaptın, dün söylemedin” demek yakın olmadığım bir arkadaşım için hadsizce geliyor. Ben sana günümün saat saat detayını mı vermeliyim yani
Ya da ben mi almanlık yapıyorum acaba? Ben mi arızayım? En son yetişebilirsem görüşürüz yazmış.
Lütfen görüşlerinizi paylaşır mısınız ona göre bi tutum almak istiyorum
Çok da şey etmeyin ya. Çok samimi de değilmişsiniz. Bi de sanki kız haklı. Öğlen saatleri 12-3 arası gibi gelir bana da. Sonrası da öğleden sonra. Tam bilgi verseydiniz, 1.45’te işim var diye.
Ben de bir şey var zannedip açtım okudum mesajlarıkkda bi akışa bakın herhangi iki kişinin mesajı sizin mesajlardan daha gergin
Bence siz hatalısınız, yarın yapsak olmaz mı diyerek boş olduğunu ima etmişsiniz.
O da bir programı olduğunu ama iptal olabileceğini söylemiş ki sorunca gitmeyeceğini belirtmiş.
Yürüyüşten kasıt sizin için yürü ve dön olabilir, arkadaşınız için yürüyüş sonrası sohbet, bir kahve çay içme zaman geçirme, görüşmek için yürüyüş bahane olabilir.
Biri bana görüşelim dediğinde hayatında 45 dk 1 saat ayırsa aynı tepkiyle karşılaşır, görüşmem de zaten.
Abartttığın kadar yok ya gayet normal bi konuşma yani
Evet, olabilir.Ben cok uzun gorusmeleri sevmiyorum kendisi de bunu biliyor, vaktim de yok zaten
Ben 1-2 saatlik kisa catch uplari seviyorum
Arkadasim ise haftada en az 2-3 gun en az yarim gun gecirmek istiyor benimle
Sanirim birbirimize kafa olarak uymuyoruz pek
Niye siz paşa padişah mısınız:dBen cok uzun gorusmeleri sevmiyorum kendisi de bunu biliyor, vaktim de yok zaten
Ben 1-2 saatlik kisa catch uplari seviyorum
Arkadasim ise haftada en az 2-3 gun en az yarim gun gecirmek istiyor benimle
Sanirim birbirimize kafa olarak uymuyoruz pek
Ben de sandım ki kız size durduk yere hesap soruyor ne ara yaptın o planı derken. Siz birlikte plan yapmışsınız o yüzden öyle demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?