- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Ne desek sizin kimsenin haberi olmayan 2 saat ayırdım muhabbetiniz devam edecek belli ki.
Siz haklısınız aynen.
Ben sorunlu muyum diye konu açıp evet sorun sende denilince triplere girmek…
Ben öyle seviyorum, ben böyle seviyorum, ben yoğunum vs vs. "Geyik yapmak zorunda mıyım aynı insanla" cümlesi de itici mesela. Bu kişiyi arkadaş olarak bile görmüyorsunuz kadını da uğraştırmayın bari.Ne alaka ya haftaici cok yogun calisiyorum eve gidip yemek yemek dinlenmek ve kafa dinlemek istiyorum.
Haftasonu da kendime vakit ayiriyorum dil kursum var yogaya gidiyorum. Oturup 4-5 saat geyik yapmak zorunda miyim ayni insanla. Asil ben size gicik oldum.
Ben öyle seviyorum, ben böyle seviyorum, ben yoğunum vs vs. "Geyik yapmak zorunda mıyım aynı insanla" cümlesi de itici mesela. Bu kişiyi arkadaş olarak bile görmüyorsunuz kadını da uğraştırmayın bari.
13.45'de başka işiniz varsa nasıl 2 saat ayırmış oluyorsunuz ki? Başka yere ışınlanamayacağınıza göre en az 15 dk erken kalkmanız gerek. Max 1.30 saat ayırmış oluyorsunuz.Yanlis anladiniz bence yedek plan olmak pek umrumda degil kompleks yapacagim en son sey bu olur
onun yazdigi gun bana uymadi, benim istedigim gun de onun plani vardi iptal olup olmayacagi belli olmayan, sonucta ne olursa olsun son dk yapilmis ayak ustu bir yuruyus plani
Mesela bir hafta onceden soz verilmis ustune dusunulmus bi plan degil
2’deki planimi Soylememekte hatali olabilirim ama neden yorum yapan herkes 1 saate sikistirdin yaziyo anlayabilmis degilim. 1 degil 2 saat ayirdim. 2 saatin neresi yetersiz
1.45’te yanindan ayrilacagimi yazdim isim 2’deydi.13.45'de başka işiniz varsa nasıl 2 saat ayırmış oluyorsunuz ki? Başka yere ışınlanamayacağınıza göre en az 15 dk erken kalkmanız gerek. Max 1.30 saat ayırmış oluyorsunuz.
buraya koyduğunuz ssleri gördüm. onlara göre hesap soruyor iletişim dili garip diyorsanız bence yanılıyorsunuz. kız hesap sormamış. iletişiminde bir sorun yok. ama size bu diyalog garip geliyorsa bence siz baya baya mesafilisiniz ve sorun bende mi diye sorduğunuz için söylüyorum evet sorun sizde. mesele 1 saat 2 saat ayırmak değil. mesela ben de en fazla 2 saat ayırıyorum genelde. ama böyle olacaksa söylüyorum 1-2 saat buluşalım diye. benim de sizin gibi bir tanıdığım var bu diyalogu o da hadsiz bulabilir böyle şeylere takılır. açıkçası arkadaşlık ilişkilerinde iyi de değildir. genelde sonunda yalnız kalır. çünkü genele göre çok normal olan samimi konuşmalar kendisine normal gelmez. ben onun tavırlarını garip bulurum. buluttan nem kapıyor gibi oluyor. bence sizdeki durum da bu.Kızın iletişim dilinin bir garip olduğunu düşünüyorum, hesap sorar gibi. Çok yakın değiliz, 27 yaşında insanlarız, ve ben genelde çok uysal sakin bir insanım arkadaş ilişkilerimde. Mesafeliyimdir de. Bana “o planı ne ara yaptın, dün söylemedin” demek yakın olmadığım bir arkadaşım için hadsizce geliyor. Ben sana günümün saat saat detayını mı vermeliyim yani
Ya da ben mi almanlık yapıyorum acaba? Ben mi arızayım?
buraya koyduğunuz ssleri gördüm. onlara göre hesap soruyor iletişim dili garip diyorsanız bence yanılıyorsunuz. kız hesap sormamış. iletişiminde bir sorun yok. ama size bu diyalog garip geliyorsa bence siz baya baya mesafilisiniz ve sorun bende mi diye sorduğunuz için söylüyorum evet sorun sizde. mesele 1 saat 2 saat ayırmak değil. mesela ben de en fazla 2 saat ayırıyorum genelde. ama böyle olacaksa söylüyorum 1-2 saat buluşalım diye. benim de sizin gibi bir tanıdığım var bu diyalogu o da hadsiz bulabilir böyle şeylere takılır. açıkçası arkadaşlık ilişkilerinde iyi de değildir. genelde sonunda yalnız kalır. çünkü genele göre çok normal olan samimi konuşmalar kendisine normal gelmez. ben onun tavırlarını garip bulurum. buluttan nem kapıyor gibi oluyor. bence sizdeki durum da bu.
Burada ki arkadaş hesap sormamış amaBizim yazşıkta da buna benzer biri vardı. Arkadsşım bile değil koskaca kadın. Böyle hesap sorar gibi konuşuyodu. Bir iki bişey demedim sonra tersledim. O da anladı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?