- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.473
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Niye siz paşa padişah mısınız:d
Gıcık oldum.
Tamam da o da 1.45ten sonra başka bir işiniz olduğunu önceki konuşmada belirtmediğinize şaşırmış. Haklı bence.Birlikte plan yapmaktan ziyade ben onun ilk plani iptal olursa gorusecegi ikinci kisiydim
Bu yazışmaya göre karşı tarafta sorun yok problem sizde. Öğlen deyince 12-1 arasını anlayan sizden başka kimseyi bulamazsınız sanırım. Üstelik gün içinde başka bir planınız olduğundan da bahsetmemişsiniz kızcağıza. İletişim probleminiz var gibi.Kızlar selam
Daha önce defalarca kez bazı davranışlarına sinir olup açıkça sinir olduğumu ifade etmeme rağmen hala hesap sorar gibi konuşan bir arkadaşım var. Biliyorum konu inanılmaz basit ve çocukça ama buraya mesajlaşma sslerimizi ekliyorum lütfen okuyup objektif bir yorum yapar mısınız? Olay sadece bu konu değil. Sürekli hesap sorması. Mesela geçen otobüsteydim aradı, “YİNE kimle buluşacaksın nereye gidiyorsun” diyor. Abi sanane.
Kızın iletişim dilinin bir garip olduğunu düşünüyorum, hesap sorar gibi. Çok yakın değiliz, 27 yaşında insanlarız, ve ben genelde çok uysal sakin bir insanım arkadaş ilişkilerimde. Mesafeliyimdir de. Bana “o planı ne ara yaptın, dün söylemedin” demek yakın olmadığım bir arkadaşım için hadsizce geliyor. Ben sana günümün saat saat detayını mı vermeliyim yani
Ya da ben mi almanlık yapıyorum acaba? Ben mi arızayım? En son yetişebilirsem görüşürüz yazmış.
Lütfen görüşlerinizi paylaşır mısınız ona göre bi tutum almak istiyorum
Değilsiniz ama kimse de sizin bir saatlik çereziniz olmak zorunda değil. Baştan planlarınızı şu satte şu işim var sana şu kadar zaman ayırabilirim diye karşı tarafa belirtirseniz insanlar da sizinle görüşüp görüşmeyeceklerine karar verebilirler. Ben bir saat için evden çıkmam mesela.Oturup 4-5 saat geyik yapmak zorunda miyim ayni insanla.
Madem bu kadar yoğunsunuz ve kıymetli vaktiniz,ertesi gün ne yaptın diye sormasaydiniz. Kimse de sizinle 1 saat görüşmek icin gününü planlamak zorunda değil.Ne alaka ya haftaici cok yogun calisiyorum eve gidip yemek yemek dinlenmek ve kafa dinlemek istiyorum.
Haftasonu da kendime vakit ayiriyorum dil kursum var yogaya gidiyorum. Oturup 4-5 saat geyik yapmak zorunda miyim ayni insanla. Asil ben size gicik oldum.
Madem bu kadar yoğunsunuz ve kıymetli vaktiniz,ertesi gün ne yaptın diye sormasaydiniz. Kimse de sizinle 1 saat görüşmek icin gününü planlamak zorunda değil.
Saat belirtmemissiniz ki. Siz kafanızdan 2 saat ayirmissiniz, arkadaşınızın haberi yok bundan. Sonra da 13. 45 de isim var demişsiniz. İşiniz belliyken ertesi gün için ben bu saatten sonra doluyum diyecektiniz. Ilk başta buluşalım diye mesaj atanda arkadaşınız, işiniz olduğu ertesi güne atan sizsiniz. Yedek plan ne ayrıca basbayağı kompleks bu.Ne alaka arkadaşım, haber vermediği için sordum, yürüyüş yapmayacaksak evde takılıcam yapacaksak duş alıp hızlıca çıkıcam evden.
Ayrıca 1 saat değil 2 saatlik zaman ayırdım.
Ve kimse benimle gün planlasın demiyorum, asıl planı iptal olduğu için ben yedek plan olarak devreye girmiş oluyorum sadece.
Arkadaşınız da haklı iletişim sorunu yasamissiniz. Belki kız yürüyüş sonunda otururuz sohbet ederiz kahve içeriz diye düşündü. koştur koştur yürüyüp hemen ayrılacağınızı düşünmemiş. Arkadaşının tarzından sohbetinden hoslanmiyorsan görüşmeye bilirsinKızlar selam
Daha önce defalarca kez bazı davranışlarına sinir olup açıkça sinir olduğumu ifade etmeme rağmen hala hesap sorar gibi konuşan bir arkadaşım var. Biliyorum konu inanılmaz basit ve çocukça ama buraya mesajlaşma sslerimizi ekliyorum lütfen okuyup objektif bir yorum yapar mısınız? Olay sadece bu konu değil. Sürekli hesap sorması. Mesela geçen otobüsteydim aradı, “YİNE kimle buluşacaksın nereye gidiyorsun” diyor. Abi sanane.
Kızın iletişim dilinin bir garip olduğunu düşünüyorum, hesap sorar gibi. Çok yakın değiliz, 27 yaşında insanlarız, ve ben genelde çok uysal sakin bir insanım arkadaş ilişkilerimde. Mesafeliyimdir de. Bana “o planı ne ara yaptın, dün söylemedin” demek yakın olmadığım bir arkadaşım için hadsizce geliyor. Ben sana günümün saat saat detayını mı vermeliyim yani
Ya da ben mi almanlık yapıyorum acaba? Ben mi arızayım? En son yetişebilirsem görüşürüz yazmış.
Lütfen görüşlerinizi paylaşır mısınız ona göre bi tutum almak istiyorum
Ya ayrica yedek plan da olunur.Saat belirtmemissiniz ki. Siz kafanızdan 2 saat ayirmissiniz, arkadaşınızın haberi yok bundan. Sonra da 13. 45 de isim var demişsiniz. İşiniz belliyken ertesi gün için ben bu saatten sonra doluyum diyecektiniz. Ilk başta buluşalım diye mesaj atanda arkadaşınız, işiniz olduğu ertesi güne atan sizsiniz. Yedek plan ne ayrıca basbayağı kompleks bu.
Bende triplenmem ama konu sahibi ben yedek planim diye kompleks yapmış basbayağı.Ya ayrica yedek plan da olunur.
Haftasonu kisitli vakit varken herkesle gorusulemedigi icin birisiyle plan yapip iptal olursa baskasiyla da yapilir.
Arkadasim mesaj atip "lya yarin xle planim var ama olmazsa gel bisiler icek" dese yedek planim diye triplenmek aklima bile gelmez. Ingiliz kraliyet ailesinden degilsem zaar
Bu hikayedeki tek anormallik sizin arkadaşınız hakkında düşündükleriniz. Umarım gerçek yüzünüzü görüp, bir an önce arkadaşlığınızı bitirir
Ya ayrica yedek plan da olunur.
Haftasonu kisitli vakit varken herkesle gorusulemedigi icin birisiyle plan yapip iptal olursa baskasiyla da yapilir.
Arkadasim mesaj atip "lya yarin xle planim var ama olmazsa gel bisiler icek" dese yedek planim diye triplenmek aklima bile gelmez. Ingiliz kraliyet ailesinden degilsem zaar
Bende triplenmem ama konu sahibi ben yedek planim diye kompleks yapmış basbayağı.
Arkadaşı buluşalım diyecek, kendisinin işi olduğu için ertesi güne kalacak onda da öğlen yine işi olacak. Ama arkadasi bir planim vardı dediği için yedek plana atmış olacak kendisini. Çok yorucu cidden.
İyi de burda hatalı olan sizsiniz. 1 saate mi sıkıştıracaktınız arkadaşınızı ki öyle ise bile bunu ona belirtmeliydiniz neren belirtmediniz ? Yani yürüyüş başlığı altında bir etkinlik planlanıyor sonuçta hop yürüdüm ayrılalım değil amaç belli ki
Cunku sizin 2 saat ayırdığınızdan arkadasinizin haberi yok. Siz kendiniz 12de bulusacaginizi varsaymissiniz ama oglen demek sadece 12 olmuyor.2’deki planimi Soylememekte hatali olabilirim ama neden yorum yapan herkes 1 saate sikistirdin yaziyo anlayabilmis degilim. 1 degil 2 saat ayirdim. 2 saatin neresi yetersiz
Cunku sizin 2 saat ayırdığınızdan arkadasinizin haberi yok. Siz kendiniz 12de bulusacaginizi varsaymissiniz ama oglen demek sadece 12 olmuyor.
Ne desek sizin kimsenin haberi olmayan 2 saat ayırdım muhabbetiniz devam edecek belli ki.Yanlis anladiniz bence yedek plan olmak pek umrumda degil kompleks yapacagim en son sey bu olur
onun yazdigi gun bana uymadi, benim istedigim gun de onun plani vardi iptal olup olmayacagi belli olmayan, sonucta ne olursa olsun son dk yapilmis ayak ustu bir yuruyus plani
Mesela bir hafta onceden soz verilmis ustune dusunulmus bi plan degil
2’deki planimi Soylememekte hatali olabilirim ama neden yorum yapan herkes 1 saate sikistirdin yaziyo anlayabilmis degilim. 1 degil 2 saat ayirdim. 2 saatin neresi yetersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?