- 28 Ekim 2020
- 357
- 240
- 33
- 30
- Konu Sahibi killerbeauty
O kazık kısmını anlatamadan tartıştık zaten ve engelledim.Bende ettim ve adama nasil bir kazık atmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O kazık kısmını anlatamadan tartıştık zaten ve engelledim.Bende ettim ve adama nasil bir kazık atmış
30 yaşında.Yaşı kaç şuan arkadaşının?
Aldatmıştır muhtemelenO kazık kısmını anlatamadan tartıştık zaten ve engelledim.
Büyük ihtimalle.Ama adamla şu an düşmanlarmış neredeyse.Aldatmıştır muhtemelen
Ya vicdan azabından anlatsa pişman olsa içini dökmek istese inanın dinlerdim hiç eleştirmezdim.Ama böyle ballandıra ballandıra anlatmasına çok sinir oldum.Kestirip atmakla iyi yapmışsn insan utanır anlatamaz bile cok arsızmış.
Zaten asla yargılayacak bir insan değilim.Ben de çok mu dört dörtlüktüm hayır değildim.Ama yaşattıklarımı yaşadım derslerimi aldım önüme bakıyorum hatta keşke zamanında yaptığım hataları o insanlara karşı telafi etme şansım olsa diyorum.Ben insanların yaşadığı şeyleri yargılamam asla hep de şunu söylerim kimse ben şunu yapmam ya da benim başıma şu gelmez demesin herkes her şeyi yapabilir. Ancak tutumları çok önemlidir benim için bir hatanın içinde olsalar bile. Arkadaşınız 18 yaşında bir hata yapmış bunu sizinle paylaşmak istemiş buraya kadar sorun yok desek de sonrasında kurduğu cümleler pişkince. Yani keşke yaşamasaydım, evet kadının günahı yoktu ama benim de haberim yoktu çok geç öğrendim gibi yapıcı cümleler kursaydı sizin de bu tepkiyi vereceğinizi düşünmüyorum. Çünkü her şeyi yaşar insan da ama utanma duygusu ve o mahcubiyet ortada yoksa tehlikeli bir kıvama gelmiş demektir.
En iyisi yapmışsınız.Surtuk kadına.Arkadaşım bana sana bir şey anlatacağım ama beni yargılamayacaksan dedi. Ben de tabi ki neden yargılayayım dinliyorum dedim. 18 yaşında iken kendisinden 22 yaş büyük evli bir adamla sevgili ilişkisi olmuş.Evlilikleri de çok uzun süreliymiş adam ve eşinin. Bunu gülerek söyledi ben de neyse bir dinleyeyim içimden diyorum. Bu sefer benimle evlenmek istedi ben istemedim isteseydim benimle evlenirdi dedi. İlişkimizin 1.yılında öğrendim evli olduğunu dedi yani adam bundan saklamış.Ben de senden sakladı ise bu eşi ile aynı anda seni oyalamış sen kuzenlerine bile sorarak öğrenmişsin evli olduğunu kendisi söylememiş bile sana dedim.
Hiç samimi gelmedi seven adam da eşini bile aldatmadan sana bile daha açılmadan eğer bir başkasına gönlü kaydı ise bunu eşi ile konuşur ve boşanırdı öyle sevgilisi olurdu dedim. Kaldı ki sen adamdan çok çok küçüksün yarın öteki gün seni bir genç kız için bırakmayacağı ne malum dedim. Bana o beni aldatmazdı bana tapıyordu ama ben ona kazık attım pişmanım bana dokunmadı hiç asla dedi. Ben de içimden sabır çekiyorum hani insan bir pişman olur genç kızdım hata yaptım diye düşünür dedim içimden. Neyse sonra ilişkimiz 8 yıl sürdü dedi şimdi düşman gibiyiz ama ben hakettim dedi. Ben de öğrendikten sonra ne tepkin oldu peki ben kadına çok üzüldüm şu anda dedim.
Ben de işleri koparan cümlesi ise şu oldu : Kadın beni ilgilendirmez bana ne kadını kocası düşünsün dedi. Ben de sinirlendim ve ne demek o yuva o adam yüzünden yıkıldı ise senin yüzünden de yıkıldı bir hemcinsine bunu yaparken hiç üzülmedin mi çok bencilsin dedim o da evet ben kadını düşünmek zorunda değilim dedi. Ben de umarım bir gün başına gelir de anlarsın dedim ve daha fazla seninle konuşmak istemiyorum deyip engelledim. Bu sefer bana başka yerden ulaştı ne kadar önyargılı bir insanmışsın tamamını duymadan kestirip attın dedi. Neyi daha duymama gerek kaldı ki bu son cümlesinden sonra? Sizce çok fevri mi davranmışım dinlemeli miydim yoksa kestirip atmak ile iyi mi yaptım?
Arkadasin arsiz, ustune konusmaya bile değmez.tabiiki sen haklisin.cevap verip muhattap olma sakinArkadaşım bana sana bir şey anlatacağım ama beni yargılamayacaksan dedi. Ben de tabi ki neden yargılayayım dinliyorum dedim. 18 yaşında iken kendisinden 22 yaş büyük evli bir adamla sevgili ilişkisi olmuş.Evlilikleri de çok uzun süreliymiş adam ve eşinin. Bunu gülerek söyledi ben de neyse bir dinleyeyim içimden diyorum. Bu sefer benimle evlenmek istedi ben istemedim isteseydim benimle evlenirdi dedi. İlişkimizin 1.yılında öğrendim evli olduğunu dedi yani adam bundan saklamış.Ben de senden sakladı ise bu eşi ile aynı anda seni oyalamış sen kuzenlerine bile sorarak öğrenmişsin evli olduğunu kendisi söylememiş bile sana dedim.
Hiç samimi gelmedi seven adam da eşini bile aldatmadan sana bile daha açılmadan eğer bir başkasına gönlü kaydı ise bunu eşi ile konuşur ve boşanırdı öyle sevgilisi olurdu dedim. Kaldı ki sen adamdan çok çok küçüksün yarın öteki gün seni bir genç kız için bırakmayacağı ne malum dedim. Bana o beni aldatmazdı bana tapıyordu ama ben ona kazık attım pişmanım bana dokunmadı hiç asla dedi. Ben de içimden sabır çekiyorum hani insan bir pişman olur genç kızdım hata yaptım diye düşünür dedim içimden. Neyse sonra ilişkimiz 8 yıl sürdü dedi şimdi düşman gibiyiz ama ben hakettim dedi. Ben de öğrendikten sonra ne tepkin oldu peki ben kadına çok üzüldüm şu anda dedim.
Ben de işleri koparan cümlesi ise şu oldu : Kadın beni ilgilendirmez bana ne kadını kocası düşünsün dedi. Ben de sinirlendim ve ne demek o yuva o adam yüzünden yıkıldı ise senin yüzünden de yıkıldı bir hemcinsine bunu yaparken hiç üzülmedin mi çok bencilsin dedim o da evet ben kadını düşünmek zorunda değilim dedi. Ben de umarım bir gün başına gelir de anlarsın dedim ve daha fazla seninle konuşmak istemiyorum deyip engelledim. Bu sefer bana başka yerden ulaştı ne kadar önyargılı bir insanmışsın tamamını duymadan kestirip attın dedi. Neyi daha duymama gerek kaldı ki bu son cümlesinden sonra? Sizce çok fevri mi davranmışım dinlemeli miydim yoksa kestirip atmak ile iyi mi yaptım?
Prensipli olmak iyidir. İlişkisi olan br erkeğe bu niyetleri besleyen kadınları toplum olarak dışlamalıyız. Tabi ki bunu yapan erkekleri de.Arkadaşım bana sana bir şey anlatacağım ama beni yargılamayacaksan dedi. Ben de tabi ki neden yargılayayım dinliyorum dedim. 18 yaşında iken kendisinden 22 yaş büyük evli bir adamla sevgili ilişkisi olmuş.Evlilikleri de çok uzun süreliymiş adam ve eşinin. Bunu gülerek söyledi ben de neyse bir dinleyeyim içimden diyorum. Bu sefer benimle evlenmek istedi ben istemedim isteseydim benimle evlenirdi dedi. İlişkimizin 1.yılında öğrendim evli olduğunu dedi yani adam bundan saklamış.Ben de senden sakladı ise bu eşi ile aynı anda seni oyalamış sen kuzenlerine bile sorarak öğrenmişsin evli olduğunu kendisi söylememiş bile sana dedim.
İnanın pişman olmuş olsaydı asla böyle düşünmezdim kol kanat açardım hatta. Ama bunları söylemesi beni çok üzdü.Prensipli olmak iyidir. İlişkisi olan br erkeğe bu niyetleri besleyen kadınları toplum olarak dışlamalıyız. Tabi ki bunu yapan erkekleri de.
Engellemeseydim inanın konu ve tartışma uzayıp gidecekti.Bu beni yargılama ama dan sonrası zaten hiç iyi devam etmiyor. Hadi pişman olsa neyse dersini aldın olan oldu der geçersin de, herkes istiyor ki her haltı yesinler ama kimse ben buna katılmıyorum bu yanlış demesin, ayakta alkışlayalım hatta. Engellemeniz falan abartı olmuş ama daha fazla görüşmek istemediğiniz biriyle de kesinlikle muhatabı kesmeniz lazımdı zaten. Herkesin kendine göre yaşam anlayışı ve ahlaki değerleri var. Hayatınızdaki insan bunlara uymadığında hep sizi rahatsız edecekti bu durum. Uyuşmadığınızla görüşmemek en mantıklısı
Zaten o an anlatmayacaktı ayrıntıları sonra anlatırım filan diyordu bekleyemedim ben de daha doğrusu o an düşünemedim o cümlesinden sonraE ama ne kazığı atmış adama öğrenemicez şimdi, az daha dişini sıkıp dinleseydin ya keşke.
Tatlım 8 sene sürmüş. Gayet bilinçli aklı basında yapmış bu işi.İnanın pişman olmuş olsaydı asla böyle düşünmezdim kol kanat açardım hatta. Ama bunları söylemesi beni çok üzdü.