- 14 Eylül 2018
- 207
- 379
- 18
- 39
- Konu Sahibi onlyempathy
-
çok şaşırdım bu yaptığına yani elbette tek arkadaşı ben olmayacağım başka arkadaşları dostlarıda olacak ama hergün görüştüğün bir insanı yeni biriyle tanışınca ayda bir hatırlamak niyeilmek ilmek zordur ilişkileri, yakıp yıkmak bi salise
çok şaşırdım bu yaptığına yani elbette tek arkadaşı ben olmayacağım başka arkadaşları dostlarıda olacak ama hergün görüştüğün bir insanı yeni biriyle tanışınca ayda bir hatırlamak niye
evet bundan da çekiniyorumBen hiç birşey yapmadan giderdim eğer denk gelirsek o an güle güle derdim ama size değer vermeyen bir insan için uğraşmayon derim karşı taraf sizin istediğiniz tepkiyi vermezse gider ayak daha çok içinize batar
hiç böyle komşuluk ilişklerim olmadı.kıskanmalımıyım.onuda bilmiyorum
iyi de sizin tavrınızda saçma olmamış mı? kendinizi küçük düşürmüşsünüz .... haset kıskanç arkadaş olmuşsunuz ... şimdi helalleşmek için gitseniz sizde ters bi tepkiyle karşılaşılayıp suratınıza kapı kapatabilirler[/QUO
ben çok tuttum kendimi böyle bir duruma düşmemek için cok üzüldüm çok kırıldım başlarda belli etmemeye calıştım. ama iki ay sonra arayıpta sana kahveye gelicem deyince dayanamadım.
ben çok tuttum kendimi böyle bir duruma düşmemek için cok üzüldüm çok kırıldım başlarda belli etmemeye calıştım. ama iki ay sonra arayıpta sana kahveye gelicem deyince dayanamadım.iyi de sizin tavrınızda saçma olmamış mı? kendinizi küçük düşürmüşsünüz .... haset kıskanç arkadaş olmuşsunuz ... şimdi helalleşmek için gitseniz sizde ters bi tepkiyle karşılaşılayıp suratınıza kapı kapatabilirler
merhaba,
benim bir arkadaşım var aynı zamanda komşum 3 yıldır çok sıkı bir arkadaşlığımız vardı birlikte ağladık birlikte güldük benim evimde bişey olsa onsuz yiyemezdim onda bişey olsa bensiz boğazından geçmezdi 3 yıl boyunca benim evime gelmediği tek gün olmadı şehir dışına falan gitse bir kaç günlüğüne döndüğünde evine gitmeden bana uğrardı. bu arkadaşımın kızı bir yerde işe başladı sonra buda kızının patronuyla epey samimi oldu (patron bayan) bana hergün gelen arkadaşım önce haftada bir uğramaya başladı sonrada 20 günde bir geldiğindede hep diğer bayanla yedikleri içtikleri gezdikleri yerleri anlatmaya başladı. ben önceleri çokta kendimi dolduruşa getirmek istemedim. takii 2 ay sonra bir gün beni aradı kahven varmı sana kahve içmeye gelecem dedi bende kahvem yok hergün kiminle içiyorsan yine onunla iç bugünde dedim ve telefonu kapattık. o gün bugün 2 ay gecti üstünden ne arama ne sorma iki yabancı olduk. şimdi ben taşınmak üzereyim bu hafta sonu evimi taşıyorum oradan biraz uzak bir mahalleye bu arkadaşımında haberi yok taşınacağımdan. sizce arayıp vedalaşmalımıyım helalleşmelimiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?