arkadaşımla vedalaşıp helalleşmilimiyim

onlyempathy

Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2018
207
379
18
39
merhaba,
benim bir arkadaşım var aynı zamanda komşum 3 yıldır çok sıkı bir arkadaşlığımız vardı birlikte ağladık birlikte güldük benim evimde bişey olsa onsuz yiyemezdim onda bişey olsa bensiz boğazından geçmezdi 3 yıl boyunca benim evime gelmediği tek gün olmadı şehir dışına falan gitse bir kaç günlüğüne döndüğünde evine gitmeden bana uğrardı. bu arkadaşımın kızı bir yerde işe başladı sonra buda kızının patronuyla epey samimi oldu (patron bayan) bana hergün gelen arkadaşım önce haftada bir uğramaya başladı sonrada 20 günde bir geldiğindede hep diğer bayanla yedikleri içtikleri gezdikleri yerleri anlatmaya başladı. ben önceleri çokta kendimi dolduruşa getirmek istemedim. takii 2 ay sonra bir gün beni aradı kahven varmı sana kahve içmeye gelecem dedi bende kahvem yok hergün kiminle içiyorsan yine onunla iç bugünde dedim ve telefonu kapattık. o gün bugün 2 ay gecti üstünden ne arama ne sorma iki yabancı olduk. şimdi ben taşınmak üzereyim bu hafta sonu evimi taşıyorum oradan biraz uzak bir mahalleye bu arkadaşımında haberi yok taşınacağımdan. sizce arayıp vedalaşmalımıyım helalleşmelimiyim.

bi yerde okumuştum, yiğitler için şunu diyordu: her şeyi duy, duymazdan gel; her şeyi gör, görmezden gel; her şeyi bil, bilmezden gel. bazı sağlam eylemler, haddinden fazla sükunet ister...

Ben hiç birşey yapmadan giderdim eğer denk gelirsek o an güle güle derdim ama size değer vermeyen bir insan için uğraşmayon derim karşı taraf sizin istediğiniz tepkiyi vermezse gider ayak daha çok içinize batar

ben çok tuttum kendimi böyle bir duruma düşmemek için cok üzüldüm çok kırıldım başlarda belli etmemeye calıştım. ama iki ay sonra arayıpta sana kahveye gelicem deyince dayanamadım.

Bence helalleş.. Bazı insanlar öyledir. Seninle çok iyi olur sonra senden daha iyi birini gördü mü onunla samimi olur. Telefonla arayabilrisin biilmiyorum ben taşınıyorum o kadar arkadaşlığımız oldu diye konuşabilirsin..

Lafı böyle soktuktan sonra helallesmemiz biraz samimiyetsiz olmaz mi? Bence önce bir konusunun ve neden böyle tepki verdiğinizi açıklayın. Yoksa kalsın. Sahsen bana böyle bir laf edenle bir daha görüşmek istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…