arkadaşımla vedalaşıp helalleşmilimiyim

Özellikle ilk paragrafa katılıyorum. Fazla muhabbet tez ayrılık getirirmiş diye bunun için demişler bence. Çok samimiyet olunca illa bir taraf arkadaşını sanki nikahlı kocasıymış gibi görüp sahipleniyor. Ya da göbekleri bir kesilmiş gibi ömür boyu ayrılamama, hergün görüşme beklentileri... Başıma da geldi. Başka arkadaş durumunda aldatılmış gibi abartılı, hastalıklı tepkiler veriyorlar.

Benim de cok samimk oldugum komsularim var.calismadan once bizde cok gider gelirdik iznim bitti ve calismaya basladim.yeni bi ortam yeni arkadaslar edindim haliyle eskisi gibi gidip gelmiyorum.iliskiyi birden kesmesi ayip olmus ama bence helallik dileyecek bisey yok ortada

Gerek yok helallesmeye
Kopruleri atan kisi sizsiniz,her gun kimle iciyorsan kahveyi gene git onunla ic ne demektir? Ayip

Düşman olsa evine gelecegim dese buyur gel denir .
Sizin yaptığıniz cok ayip olmus .Sözlesmemi var arkadassak sadece benimle konusacaksin diye ilkokul çocuğu gibi .

Ben sizin yerinizde olsam o cikisi yapmazdim arkadasima. İnsanlar donem donem nefes almak ister, yeni insanlarla yeni konular konusmak ister. Arkadasiniz da sizin tapulu maliniz degil neticede, o da baska insanlarla arkadas olabilir siz de.

Tepkiniz çok saçma olmuş. En fazla "canım bu ara beni ihmal ediyorsun. Seni özlüyorum" demeliydiniz. Kendine güveni olmayan kıskanç bir imaj çizip kaba davranmışsınız. Hata sizde

2
2 ay aramadı diye mi trip attınız.Git 2 aydır kimle içiyorsan onla iç demek çok ayıp bence ayy iyi ki arkadaşın değilim ben yılda bir arıyorum en sevdiğim arkadaşlarımı ama hiç böyle yapmazlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…