arkadaşımla vedalaşıp helalleşmilimiyim

O sizde sık sık geliyormuş peki siz gidiyor muydunuz?
Başka bir arkadaş ile daha çok vakit geçirdiği için içten içe kıskanmış olabilirsiniz ama kendinizi çekmeyip siz adım atmayı neden düşünemediniz ki..
Keşke o şekilde laf sokmasaydınız kırıldığınızı belli etseydiniz ama size gelmek istemiş ve biraz kovmuş oldunuz
Şu an o olay üstünden 2 ay geçti ve hala konuşmadık demişsiniz ama bu evrede size adım atamazmış ki kovulduğu için..
Bence siz hala değer veriyorsunuz ki hala aklınızda.. Eğer kırılabilmeyi göze alıyorsanız adım atın derim, çünkü o da sizin onu eve kabul etmediğiniz için bi hayli kırılmıştır..
Ama bana kalırsa yerinizde olsaydım ben görüşmek isterdim:)

peki onun vefasızlığını sindirip sessizmi kalmalıydım

Size göre vefasızlık yaptı ama o belki bunun farkında bile değildi. Dediğiniz kadar yakin olsaydınız ona duygularınızı böyle laf sokmadanda söyleyebilirdiniz. Sonuc olarak yinede sizinle görüşüyordu. Bazen hayatımızdaki insanlara verdiğimiz yer değişebilir. Bu bazen kendi kendine gelişir. Siz aslında arkadaşınıza ne kadar kırıldığınizi belli etmek istemişsiniz, ama seçtiğin yol herkesin signeye cekecegi bir yol degil

Yahu en son terslemişsiniz gereksiz kıskanclık yapmıssınız bide tekrar konusmak ister gibi helallik adı altında görüşmek mi istiyorsunuz ?

Ay iyi yapmışsın bence
Giderken rastlaşırsanız ayak üstü zaten vedalaşırsin yoksa da yok yani,cizgiyi cizmişsin hic bozma derim

İyİ de kadına küfür gibi bir cevap vermişsiniz o ne olacak

Üzerinden 2 ay geçmiş, konuşmamışsınız sonrasında... hic gerek yok. Onun içine otursun senlik bi durum değil. Mesafe koyan kendisi... arayacaksa o arasın

Komşuluk ilişkileri iyi olan biri değilim . Git gel olayını de pek sevmem. Sizin samimiyet baya ilerleyince alınmışsiniz. Ama telefonda hergun kiminle içiyorsan onunla iç demek çok çocukça geldi bana kizmayin ama.. kapısını çalıp hakkını helal et taşınıyorum diyin bence yada telefon açın. O kadar şey paylaşmışsiniz buna değer bence

ben çok tuttum kendimi böyle bir duruma düşmemek için cok üzüldüm çok kırıldım başlarda belli etmemeye calıştım. ama iki ay sonra arayıpta sana kahveye gelicem deyince dayanamadım.
nıye bukadar uzulup kırıldınız kı
arkadasınızın baska arkadasları olamaz mı ?
ıse gırmıs patronuyla samımı olmus patronu hep gorusmek ıstemıs oyle denk gelmıs ondan oncesınde cok sık gorusuyormussunuz zaten . bakın sıze musaıt olunca yıne adım atmıs musaıtsen geleyım demıs sız terslemıssınız

soyledıgınız sozlerden dolayı gıderken vedalasmamanız gerekır cunku aynı seyı sıze yapabılır suan... normalde gıderken hellallesılır ama sızın durumunuz farklı kadını terslemıssınız baska arkadaslarıyla sık gorusuyor dıye. yanı sımdı kapısını calarsanız sızın acınızdan pek ıyı olmaz sankı

Haklisin .
Birini bulunca digerini unutan satici insanlari sevmem
Ama ben olsam sorardim bastan;
Canim hayirdir ne oldu paylasimlarimiz azaldi bir sorun yok de mi?

Derdim..
Sonrasini da ona birakirdim

Sonuc olarak haklisin
Ben olsam calmam kapisini
Tersleyebilir cunku sen onu terslemissin

Bence giderken bi vedalaşmaniz gerekir. Telefonda da kabalık etmişsiniz. Ben olsam gidiyorum hakkını helal et derdim heralde.

3 senenin hatrina haber verip vedalasmaniz gerekir aramayin gidin kapisina elinizde kahveyle

Kocaman insanlarsiniz cocuk gibi davranmaya gerek yok

Telefon konuşmanızda çocuk gibi davranmışsınız aynı. En fazla lisede olur o arkadaşı paylaşamayıp esip gürlemek. Komşuda bir suç yok. Koskoca insanlar kafalarının uyduğu 2. bir arkadaş edinemesin mi beriki kıskanacak diye... sizin gibi bir arkadaşım vardı, hayatımdan çıkardım, rahat ettim.

Zaten artık görüşmüyormuşsunuz. Helalleşmeseniz de sorun yok. Arkadaşlığımı bitirdiğim kimseyle helalleşmek aklıma gelmez, kimse de benimle helalleşmedi. :) Bir şey farketmiyor.

Sanki kocanız günlerce eve gelmedi de, gelince de "bugüne kadar hangi kadınla gezdiysen ona git" der gibi olmuş.
Arkadaşınız sizden daha iyi anlsştığı birini de bulmuş olabilir, olamaz mı?

Bir de rica ediyorum içinizde biriktirmeyin böyle şeyleri, sonra birikip birikip dert oluyo. Aklınıza düştüğü an kahveye çağırıp konuşsaydınız böyle olmazdı.

Arkadaş bu nasıl bir samimiyet?
Üç yıl boyunca her gün evime gelen bir komşuyu,arkadaşı hayal etmek bile korkunç benim için,Elm Sokağı Kabusu adeta.
Hiç sevmem böyle vıç vıç ilişkileri, yediğimiz,içtiğimiz ayrı gitmez muhabbetlerini.
Ne konuşulur her Allahın günü?

Meşhur laftır 'fazla samimiyet tez ayrılık getirir' derler.
İnsanın yeri geliyor,kocasını görmek istemediği gün oluyor.
Konu sahibi bu duruma kendisi zemin hazırlamış diyorum ve susuyorum.
Not:Liseli ergen gibisiniz tepkilerinizde.

onun yaptığı yanlış ama sizinki daha yanlış olmuş. Kahve içmeye gelecek insanı kabul etmemek ne demek. Kavga gürültü bile yokken arada. Buyur edip kırgınlığınızı anlatsaydınız madem zorunuza gitti. Haklı iken haksız duruma düşmüşsünüz. Bence helalleşin evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…