Selam kızlar.Benim eski sevgilim vardı ayrıldık çünkü dengesiz ve çapkındı.Neyse bu benim zor zamanımıda manevi anlamda destek oldu dört beş kere aradı beni .Durumlar düzelince bende onu aradım sonra barıştık bir gün akşam aradım müzikli bir yerden sesler geliyordu cafedeydi büyük ihtimal çünkü saat aksam 8 di.İlkten inkar etti ben sinirlendim bitti buraya kadar siliyorum numaranı sen de sil benimkini dedim.Açıklaması bile komik kızlarla oturuyoruz kötü bir şey yapmıyoruz ki.Bu ağır bir şey bir iki kere olsa göz yumarsın bu artık taşırdı sabrı.Bu arada ben 25 o 28 yaşında ilk defa biriyle çıktım.Cinsellik içki kızlar benimkini tanımlayan kelime.Ben öyle biri olmadığımdan kopuş yaşadık.Neyse ben bunu arkadaşıma anlattım dedim faceden whatsaptan sil dedim silmiyor insan bu kadar yüzsüz olur mu.Senin adamda çok yüzsüzmüş güzellikle söyledim bayanım o bir erkek gücüm yetmiyor ona o da ben mesaj yazarım dedi.Erkek arkadaşım mesaj atmış bu kızı bu kadar üzme güzellikle söylemiş sil diye sen de sil uzatma.Mesaj attıktan sonra cevap vermemiş sizce silmiş midir numaramı.İşe yaramış mıdır.Normal bir insan olsa silmiştir diycem ama hiç zannetmiyorum.Sizce kızlar silmiş midir ya da neden bu kadar silmemekte ısrar ediyor.
Selam kızlar.Benim eski sevgilim vardı ayrıldık çünkü dengesiz ve çapkındı.Neyse bu benim zor zamanımıda manevi anlamda destek oldu dört beş kere aradı beni .Durumlar düzelince bende onu aradım sonra barıştık bir gün akşam aradım müzikli bir yerden sesler geliyordu cafedeydi büyük ihtimal çünkü saat aksam 8 di.İlkten inkar etti ben sinirlendim bitti buraya kadar siliyorum numaranı sen de sil benimkini dedim.Açıklaması bile komik kızlarla oturuyoruz kötü bir şey yapmıyoruz ki.Bu ağır bir şey bir iki kere olsa göz yumarsın bu artık taşırdı sabrı.Bu arada ben 25 o 28 yaşında ilk defa biriyle çıktım.Cinsellik içki kızlar benimkini tanımlayan kelime.Ben öyle biri olmadığımdan kopuş yaşadık.Neyse ben bunu arkadaşıma anlattım dedim faceden whatsaptan sil dedim silmiyor insan bu kadar yüzsüz olur mu.Senin adamda çok yüzsüzmüş güzellikle söyledim bayanım o bir erkek gücüm yetmiyor ona o da ben mesaj yazarım dedi.Erkek arkadaşım mesaj atmış bu kızı bu kadar üzme güzellikle söylemiş sil diye sen de sil uzatma.Mesaj attıktan sonra cevap vermemiş sizce silmiş midir numaramı.İşe yaramış mıdır.Normal bir insan olsa silmiştir diycem ama hiç zannetmiyorum.Sizce kızlar silmiş midir ya da neden bu kadar silmemekte ısrar ediyor.
Bende bu forumda birbirine benzeyen konular okuyorum.Sorunlar birbirine benzer zaten.
Canınfıstığı bana yaptıklarından dolayı sinirime dokundu o da maşallah silmemekte katır gibi inatçı.
Silip silmemesi neden bu kadar onemli. Onemli olan sizin onu aklinizdan ve kalbinizden silmeniz..Selam kızlar.Benim eski sevgilim vardı ayrıldık çünkü dengesiz ve çapkındı.Neyse bu benim zor zamanımıda manevi anlamda destek oldu dört beş kere aradı beni .Durumlar düzelince bende onu aradım sonra barıştık bir gün akşam aradım müzikli bir yerden sesler geliyordu cafedeydi büyük ihtimal çünkü saat aksam 8 di.İlkten inkar etti ben sinirlendim bitti buraya kadar siliyorum numaranı sen de sil benimkini dedim.Açıklaması bile komik kızlarla oturuyoruz kötü bir şey yapmıyoruz ki.Bu ağır bir şey bir iki kere olsa göz yumarsın bu artık taşırdı sabrı.Bu arada ben 25 o 28 yaşında ilk defa biriyle çıktım.Cinsellik içki kızlar benimkini tanımlayan kelime.Ben öyle biri olmadığımdan kopuş yaşadık.Neyse ben bunu arkadaşıma anlattım dedim faceden whatsaptan sil dedim silmiyor insan bu kadar yüzsüz olur mu.Senin adamda çok yüzsüzmüş güzellikle söyledim bayanım o bir erkek gücüm yetmiyor ona o da ben mesaj yazarım dedi.Erkek arkadaşım mesaj atmış bu kızı bu kadar üzme güzellikle söylemiş sil diye sen de sil uzatma.Mesaj attıktan sonra cevap vermemiş sizce silmiş midir numaramı.İşe yaramış mıdır.Normal bir insan olsa silmiştir diycem ama hiç zannetmiyorum.Sizce kızlar silmiş midir ya da neden bu kadar silmemekte ısrar ediyor.
Ben bu adama geçen sene 200 lira borç verdim alamadım ayrıldım beni aradı değisem dedi daha neler neler yaptı ondan doluyum kızlar bu kadar sil diye ısrar etmemin sebebi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?