Arkadaşın araya girmesi

sakse87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2017
52
4
1
35
Selam kızlar.Benim eski sevgilim vardı ayrıldık çünkü dengesiz ve çapkındı.Neyse bu benim zor zamanımıda manevi anlamda destek oldu dört beş kere aradı beni .Durumlar düzelince bende onu aradım sonra barıştık bir gün akşam aradım müzikli bir yerden sesler geliyordu cafedeydi büyük ihtimal çünkü saat aksam 8 di.İlkten inkar etti ben sinirlendim bitti buraya kadar siliyorum numaranı sen de sil benimkini dedim.Açıklaması bile komik kızlarla oturuyoruz kötü bir şey yapmıyoruz ki.Bu ağır bir şey bir iki kere olsa göz yumarsın bu artık taşırdı sabrı.Bu arada ben 25 o 28 yaşında ilk defa biriyle çıktım.Cinsellik içki kızlar benimkini tanımlayan kelime.Ben öyle biri olmadığımdan kopuş yaşadık.Neyse ben bunu arkadaşıma anlattım dedim faceden whatsaptan sil dedim silmiyor insan bu kadar yüzsüz olur mu.Senin adamda çok yüzsüzmüş güzellikle söyledim bayanım o bir erkek gücüm yetmiyor ona o da ben mesaj yazarım dedi.Erkek arkadaşım mesaj atmış bu kızı bu kadar üzme güzellikle söylemiş sil diye sen de sil uzatma.Mesaj attıktan sonra cevap vermemiş sizce silmiş midir numaramı.İşe yaramış mıdır.Normal bir insan olsa silmiştir diycem ama hiç zannetmiyorum.Sizce kızlar silmiş midir ya da neden bu kadar silmemekte ısrar ediyor.

Yahu numaranizi silse ne silmese ne. Engelleyin gitsin. Ne luzumsuz seyler yapmissiniz.

bu senin kaçıncı üyeliğin aynı konuyu bilmem kaçıncı kez okuyorum

Bende bu forumda birbirine benzeyen konular okuyorum.Sorunlar birbirine benzer zaten.

Silse ne , silmese ne ?
Bir de arkadaşın mesaj atmış . Bunlar 17 yaş itemleri . Daha hiç sevgilin olmamış olabilir ama sen bu konuda tecrübesizliğini çok belli ediyorsun . Ve bu hareketler yaşının hareketleri değil . Kendi iyiliğin için bir daha yapmamanı öneririm .

Bence sende silme numarasını kalsın . İleride mesaj vs atarsa kimsen olduğunu anlarsın

Silse ne silmese ne değiştirin numaranızı. Böyle luzumsuz boş insanları da hayatınıza almayın

Canınfıstığı bana yaptıklarından dolayı sinirime dokundu o da maşallah silmemekte katır gibi inatçı.

Arkadsım beni durumuma üzüldüğü için yaptı bunu o bir erkek onnla başa çıkabilir ama benimkinde tahminim zoruna gitti numaramı sil diyince benden öyle bir cümle beklemiyordu ses çıkarmaycağımı sandı kendince.Ben seninle bircdaha görüşmem konuşmam hiç uzatma güzellikle sil dedim ayrıldık bitti

numaranı silmeye tenezzül edecek vakti bulamamıştır üstüne alınma,
engelleyiver gitsin

Şu durumda yalana ihtiyacım yok benefitss.İşyeri kayınvalide eski sevgili eski nişanlı konusunda birbirinre benzeyen birçok konu görüyorum.

Canınfıstığı bana yaptıklarından dolayı sinirime dokundu o da maşallah silmemekte katır gibi inatçı.

Silince siniriniz mi gececek? Size yaptiklari mi gececek? Silmeye neden bu kadar anlam yuklediniz?
Bir de bunun icin birine mesaj falan attirmissiniz. Yahu hadi siz ayriligin acisiyla sacmaladiniz da o cocuk niye boyle bir sey yapti anlamadim. Bu kizin numarasini sileceksin falan ne kadar gereksiz.
Bu adam sizi rahatsiz eder arkadasiniz da uyarir anlarim ama numarasini sil facebooktan sil diye araya girilir mi?

Kuzusudakuzusu onun bolca zamanı var kimse kimseyi yemesin adam bilerek silmek istemiyor

Ne diyelim yani... 25 yaşına kadar kimseyle çıkmamışsın, fazla incelemiyorsun da herhalde etrafındaki sosyal ilişkileri senin aklını çelmiş ohh mis gibi 25 yaşında tertemiz kız buldum diye takılmış biraz başka şeylerin peşinde belli ki sen de istediğini vermemişsindir o da sağda solda takılıyor işte umurunda değilsin görünüşe göre.. Bir daha barışırsın filan, bu sefer kaybetmemek için yakınlaşırsın sonuçta sıvamış olursun 25 yaşına kadar temiz kalıp ilk ilişkinde böyle bir şeyi başarıp 25 sene önüne gelene boncuk dağıtmadığına pişman olursun. Klasik saf kız hikayesi yani...

Ben bu adama geçen sene 200 lira borç verdim alamadım ayrıldım beni aradı değisem dedi daha neler neler yaptı ondan doluyum kızlar bu kadar sil diye ısrar etmemin sebebi bu

Silip silmemesi neden bu kadar onemli. Onemli olan sizin onu aklinizdan ve kalbinizden silmeniz..

Zaten faceden sakse silse silinir . Numarayı sakse silse numarasını silip silmediğini öğrenemez .
Başkasından istediğini ilk önce kendisi yapması gerekir . 25 yaşında olduğuna inanasım gelmiyor :\

lichiamia ben kimseyle çıkmadım dediğin gibi istediğini vermedim vermeyceğimde anlık eğlence mezesi olmam onun gibi bir adamın.Ona da söyledim yanındaki kızlardan sıkılıp benim yanıma geliyorsun sonra da tekrar ona gidiyorsun neyin kafındasın sen dedim sustu kaldı bir şey diyemedi

Ben bu adama geçen sene 200 lira borç verdim alamadım ayrıldım beni aradı değisem dedi daha neler neler yaptı ondan doluyum kızlar bu kadar sil diye ısrar etmemin sebebi bu

Bakin ne kadar sacma bir sey yaptiginizi soyle anlatayim. Ben size kufrediyorum, siz de bana beni goz ardi et diye baski kuruyorsunuz. Yahu size ne? Ister ederim ister etmem. Siz beni goz ardi edin kurtulun. Size ne benim silmemden gozardi etmemden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…