Arkadaşın araya girmesi

En son ben yeni biriyle görüşüyorum o yüzden benim sil numaramı boşuna tutma hiçbir işe yaramaz o numara diycem rahatsız oluyorum saygı duy ve sil sen de kızlarla hayatına devam et

Ben ölsem ona mesaj atmam.Sanırım ilerde belki bana yazar ya da kızlarından sıkılır bana gelir onda o kadar hafıza yok numaramı ezberleyecek kadar o da kenarda tutuyor o yüzden

Bende bu forumda birbirine benzeyen konular okuyorum.Sorunlar birbirine benzer zaten.
Sorunlar birbirine benzer de, sizinkisi kadar spesifik bir takıntının taklidi zor.

Eski konunuza da yorum yapmıştım, kadının biri böyle peşime düşecek "numaramı sil" diye, sinkaf çekip sepetler, inadına da silmezdim.

Telefonumda kimin tutup kimi tutmayacağım kimsenin haddine değil.

Hele bir de böyle arkadaşı falan iletişime geçecek posta koyar gibi, wuuuu çok büyük eğlence çıkardı bana.

Bir daha aynı saçmalığı yaparsanız sizin numaranızı internette yayabilir eskort servisi diye, benim bile yapasım geldiyse, onun hayli hayli gelmiştir.

Ondan sonra sorunlarınızın en küçüğü olur sizi silip silmemesi.

Engelleyin konu kapansın.

Çok değişiksiniz.

Ay Allah aşkına artık telefonlarda her imkan var silmese ne olur istemedikten sonra numarasını engellersin rehberden de whatsapptan da sana asla ulaşamaz niye silmemiştir de falan diye düşünüyorsunuz silmesin naparsa yapsın ulaşmasını istemezseniz önemi yok ama silmesini de istemiyor gibisiniz

Aksine o kadar çok istiyorum ki silmesini keşke hemen silse dejavu one.Sanırım şunu yaparsam etkili olur.Ben artık biriyle görüşüyorum sende numaramın durmasından rahatsız oluyorum boşuna tutma bundan sonra

Sizce kızlar arkadaşlarım da bunu söylersen yeni erkek arkadaşının olduğunu bence siler dediler.O zaman bu inadından vazgeçer

Hayatımda biri var beni sil artık rahatsız oluyorum sence eğlencene kaldığın yerden devam et buraya kadar diycem.Bu lafın üstüne tamam demekten bşka çaresi yok

Hayatımda biri var beni sil artık rahatsız oluyorum sence eğlencene kaldığın yerden devam et buraya kadar diycem.Bu lafın üstüne tamam demekten bşka çaresi yok

Silmeyecek. Üzerine bu mesajınıza cevap bile vermeyecek belki. Siz de böyle kendi kendinizi yediğinizle kalırsınız.
Fake olduğunuzu ve bizimle kafa bulduğunuzu düşünmek istiyorum. Öyledir umarım. Yoksa yazık yani 25 yaşında böyle kadınların olması. Dalga geçilmiş olmayı tercih ederim.

Silse ne olur silmese ne olur. Sizin ayrılmaya gönlünüz yok belli ki fazla kurcaliosunuz

Beni taciz eden o bence sorun onun beni bu kadar ısrarla silmek istememesi sorun burdan kaynaklanıyor anlatamıyorum sanırım

Yalan soylemiyorum yazmissiniz ama bal gibi de yalan soyluyorsunuz.
Her turlu iddiaya varim ki siz bu konuyu daha once actiniz. Size sayfalarca dil doktuk. Ama goruyorum ki nafile. Konular birbirine benzeyebilir evet ama sadece sizin gibi takintili biri 82638182 kisiye "Sence neden silmemistir?, Bana biri numarami sil dese ben hemen silerim" cumlelerini defalarca ve defalarca tekrarlayabilir.
Ya kendinizi cok zeki sanıyorsunuz ya da bizi cok aptal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…