Mesajımdan rahatsızsanız bunu okumazsınız bu kadar basit kendimi ne çok zeki ne aptal ne de çok olgun ne de çok çocuksu buluyorum ortalama biriyim herkes gibi.
Ortalama bir birey olsanız şu yaptığınızın saçma olduğunu idrak ederdiniz.
Silip engellerdiniz kafanız rahat ederdi.
Adamın telefonunda dursanız ne olur sizi rahatsız etmedikten sonra?
Belki sildi bile. Çünkü çok net umrunda değilsiniz.
Onaylanma ihtyacı hissediyorsunuz, illa sildim mesajı alacaksınız takıntılısınız.
Bakın silip engellemek için süper zeki olmanız gerekmiyor.
2 tıka bakar.
Senin derdin geri dönüşü olmadığını gösterecek bisey yapmasini saglamak. Ona ragmen gelirse tükürdüğünü yalamış olcak. Dolayısıyla sildim ben de desin gelmeye yuz bulamasin. Hatta tuh gidemiorum diye kendi kendini yesin istiosun.
Ayrıldığınızdan beri sizi hiç aradı mı da taciz olsun. Ama siz kendiniz yetmezseniz arkadaşlarınız aracılığı ile sil de sil diye taciz ediyorsunuz adamı.
Senin derdin geri dönüşü olmadığını gösterecek bisey yapmasini saglamak. Ona ragmen gelirse tükürdüğünü yalamış olcak. Dolayısıyla sildim ben de desin gelmeye yuz bulamasin. Hatta tuh gidemiorum diye kendi kendini yesin istiosun.
17 yaşımdayken, şimdiki eşim o zaman ki sevgilim olan kişiyle kavga edip ayrıldıktan sonra bir şekilde kendimi hatirlatirdim. Mesela 3 gün sonra hakkını helal et, 2 gün sonra yolun açık olsun, 4 gün sonra tel no mu sil gibi.... Bir şekilde tekrar konuşmaya başlardık. Sizinki de onun tarzı birşey no mu sil, sildin mı, neden silmedin falan filan. 25 yaşında koca kadınsınız hiç şu muhabbetler bu yaştaki bir kadına yakışıyor mu. Görüşmek istemezsen numarasını engeller telefonundan numarasını silersin olur biter.
vb... tamam bir derdin var (derdini seveyim) anladım, anlamadığım her seferinde neden yeni üyelik alıyorsun? Bir de yaşının davranışları ve soruları olmamasına rağmen insanlar tüm iyi niyetiyle yardımcı olmaya çalışıyor ama dinlemiyorsun dahi, amaç ne?
Kitap oku, olgun insanlardan fikir al. O küçük kız çocuğu penceresinden kurtulman lazım. Dilerim zamanla olgunlaşırsın hayatı hem kendine hem çevrene zorlaştırıyorsun bu şekilde.
Yani size daha önce yardımcı olmaya da çalıştık bakış açınızın ve davranışlarınızın yaşınıza uygun olmadığını belirterek ve doğru yolu göstererek ama bir kulağınızdan giriyor ötekinden çıkıyor. Bu durumda fikir almanın bir anlamı kalmıyor.
Mesajımdan rahatsızsanız bunu okumazsınız bu kadar basit kendimi ne çok zeki ne aptal ne de çok olgun ne de çok çocuksu buluyorum ortalama biriyim herkes gibi.
Sizi temin ederim çok çocuksu bir insansınız. Ve ortalama biri asla değilsiniz.
Pek çok ayrılık yaşadım hiç birine sil sil demedim aklıma bile gelmedi. Ben sildim geçtim onlar silmiş midir bilmem. Bu sil ısrarınız bana daha ziyade adama ulaşmak için bahane gibi geldi sanki ilgisi var hala ondan silmiyor diye düşünüyorsunuz ve bu nedenle sil diye ısrar kıyamet irtibatı kesmiyorsunuz.
Normal değil çünkü haliniz.
bence mahkemeye ver. avukat değilim, hukukçu arkadaşlar yardımcı olabilir. savcılığa suç duyurusunda bulunun. cebren numaranızı sildirirler. baktınız olmuyo hile ile sildirirsiniz. bu tip işlere bakan yeraltı dünyasından insanlar var.