Arkadaşın araya girmesi

Güzellikle anlasaydı arkadaşıma gerek kalmazdı beni o mecbur etti o zannediyor ki ben yazarı ona ya da ilerde o bana yazar.%1 İHTİMAL bile söz konusu değil dedim senle kızlar var kelimesinden sonra bitti dedim senin yüzünden numaramı değiştirmek istemiyorum dedim

Peki silse ne olur çok mu zor bir insanı silmek.Misal bir erkek ben seni siliyorum kızım sen de sil beni dese ben de ona ister silerim ister silmem desem bana kıza bu kadar yüzsüzünü görmedim nasıl bir kız lan bu demek o kadar hasta bana eli gitmiyor numaramı silmeme

Engelleyebileceginizi biliyorsunuz degil mi.

Niye ilgisini çekiyim böyle bir adamın ilgisi çekilir mi.Silse anında hiçbirşey olmazdı benim numaramamı kaldın kala kala insan der ki kızım meraklı değilim senin numarana sildim gitti bile derdim

Silmesini anlamlandiramadigim bir sebepten isteyebilirsiniz ama araya adam falan sokmak dunyanin en mantiksiz isi. Onun silmemesinden bile daha mantiksiz arkadasinizin attigi mesaj.

biliyorum ama sanırım anlatamıyorum mevzu onun silmesi onun gibi şahsiyetsiz bir adamda ve yaptıklarından dolayı numaramı tutmasından rahatsızım ama o da maşallah silmemekte inat

Canınfıstığı yukardaki mesajımı gördün mü

Aynen yeniyim helenra canım öğrenirim

Canınfıstığı yukardaki mesajımı gördün mü
Benim mesajimin altindaki cevaplaya tiklayip yazarsaniz bana bildirim geliyor. O zaman kesin gorurum.

Size sildim der gene silmez. Yani silah zoru ile gozunuzun onunde sildirseniz bile gene de emin olamazsiniz. Belki ezberledi. O yuzden sacma seylerle vakit kaybedeceginize daha faydali seylere odaklanin. Ve bu kadar serefsiz dediginiz adama da bir daha kanmayin. Daha onceden de capkinliktan ayrilip geri donmussunuz

Peki sence neden silmez canınfıstığı.

Peki tamam silse iyi hos da silmese ne olur siz bana bir onu anlatin. Silmedi ne olacak? Size sildim dedi silmedi nerden anlayacaksiniz?

Kim kimi silmis? kim kimi silmemis? kim kiminle neden bas edemjyor? O arkadasin orda vasfi ne? Kafamda deli sorular...

Bu konu bana nereden tanıdık ya ikinci üyeliğiniz falan mı böyle bir konu daha okudum sanırım. Silip silmemesi niye bu kadar umrunuzda ki, sanırım silmeyince aklı sizde diye düşünüp kendinizce mutlu olacaksınız ama sizi umursamadığının da bir belirtisi olabilir. Ha ben de onu umursamıyorum diyorsanız iletişime geçmeyin yani, gereksiz şeyler.

Ben tam aksini düşünüyorum ben anında silerdim demek ki benden o kadar soğumuş ve nefret ediyor bu kadar sil diye üstelediğine göre ben de silerdim zorluk çıkartmak manasız canınfıstığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…