- 15 Kasım 2015
- 1.440
- 2.338
- 53
Engelleyebileceginizi biliyorsunuz degil mi.Güzellikle anlasaydı arkadaşıma gerek kalmazdı beni o mecbur etti o zannediyor ki ben yazarı ona ya da ilerde o bana yazar.%1 İHTİMAL bile söz konusu değil dedim senle kızlar var kelimesinden sonra bitti dedim senin yüzünden numaramı değiştirmek istemiyorum dedim
Peki silse ne olur çok mu zor bir insanı silmek.Misal bir erkek ben seni siliyorum kızım sen de sil beni dese ben de ona ister silerim ister silmem desem bana kıza bu kadar yüzsüzünü görmedim nasıl bir kız lan bu demek o kadar hasta bana eli gitmiyor numaramı silmeme
Etiketlemek ve alıntılamak var bu ne ya gözüm kanadı yenisin diye hiç mi bir şey deneyip öğrenmez insanCanınfıstığı yukardaki mesajımı gördün mü
Benim mesajimin altindaki cevaplaya tiklayip yazarsaniz bana bildirim geliyor. O zaman kesin gorurum.Canınfıstığı yukardaki mesajımı gördün mü
Peki silse ne olur çok mu zor bir insanı silmek.Misal bir erkek ben seni siliyorum kızım sen de sil beni dese ben de ona ister silerim ister silmem desem bana kıza bu kadar yüzsüzünü görmedim nasıl bir kız lan bu demek o kadar hasta bana eli gitmiyor numaramı silmeme
Peki sence neden silmez canınfıstığı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?