- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.317
- 198
İyi de kocana dememissin taciz olayını, adamın başı yanmasin. Lütfen eşine bunu soyle.eşim anladı. bi durgunkuk var sende bir şey mi oldu dedi. anlattım sadece "kimseye söylersen eşini tacizci ilan ederiz" kısmını atladım. dinledi dinledi. sonra bi kahkaha patlattı. sinirlerim bozuldu dedi. neden dedim. bu serap zaten yarmagülün kopyası ama saf bi kız ayşe onu tehdit ediyor olmasın dedi. nasıl yani dedim. geçen sabah (eşim askeri personel) görevden dönerken bunları gördüm ben asansör beklerken diğer asansör geldi dedi. (asansörler yan yana.) o sırada benm asansörde geldi dedi. tam binecekken eşim serap çıkmış hadi demiş. o sırada ayşenin sesi "doyamadım" olmuş. serap bi anda eşime günaydın komutan nasılsın falan demiş. (ki bence ayşeyi bak biri var sus demek için atılmış) asansöre geçerken başımla selam verdim konuşmadım dedi. ayşe gayet normal gmrünüyordu ama serapın saç baş dağılmıştı dedi. haydaaa buyur burdan yak dedim.
şimdi 3 ihtimal var.
ayşe ve serap karşılıklı rızalı.
ayşe kötü karakter masuma yatıyo asıl serap istismar ediliyor.
ya da bu ikisi cidden bizi kekliyorlar.
ama doyamadım kelimesi bir takım sapkınlığın varlığını doğruluyor gibi.
eşim annesine anlat her şeyi harfi harfine çekil kenara dedi.
yarın konuşacağım. ablayla.
kadına söyleyeceğim tehdit ettiklerini.. ama eşim silah taşıyan biri korktum açıkçasıİyi de kocana dememissin taciz olayını, adamın başı yanmasin. Lütfen eşine bunu soyle.
Önce ses kaydı yap. Annesi kızına iftira atıliyor diye ortaligi ayağa kaldırirsa neyle ispat edicen. Kızı inkar edecek, annesi de ona inanacak!kadına söyleyeceğim tehdit ettiklerini.. ama eşim silah taşıyan biri korktum açıkçası
Gözünüzü korkutmak için senaryo yazmışta olabilirler.Size tavsiyem diğer kızla konuşma imkaniniz varsa konuşun bakalım o ne diyecek? O vakit muhakeme yaparak en doğru kararı verirsiniz.kız kendi geldi. abla konuşalım mı diye. annemle oğlumu parka gönderdim. hava da serin ama annem duymasın istedim. ağladı kız baya şişti gözleri. ben de senle konuşacaktm ama çekindim dedim. diğer kız olan serap buna sürekli baskı yapıyomş hadi evcilik oynayalım ven erkek olayım sen kız. falan diyomuş. annesi evde yokken tövbe tövbe orl sks fln yaptırıyomş yapıyomş. korkuyorum diyo sğrekli erkek gibi dacranıyo okulda bile bi koruma halinde sanki cidden erkektw beni kıskanıyo diyo. kimseye bahsetme seni bitirirm fln diyomş... ayy bilemedim. neyin içine düştüm ben. ya benle dalga geçiyo bunlar ya da kız manyapın teki gerçekten. anneme söyleme ben biterim intihar ederim falan dedi. yok dedim. demem ama sen de uzak dur hiçbir şey yapamaz dedim. benle konuştuğunu da serapa söyleme dedim. bana dedi ki diyo. git konuş ablanla eğer birine söylersen kocanın beni taciz ettiğini söylerim herkese bitiririm seni de demiş. bunu duyunca bir daha şok oldum. tmm dedim. ben kimseye söylemicem ama sen de ondan uzak dur istedklerini yapma sakın. annenin yanından ayrılma o gelince dedim. offfffff içim bunaldı.
Allah yardimciniz olsun çok zor bi durum ınsallah size bisey olmadan hallolur bu olay
Biri size zorla böyle şeyler yapsa onun yanında mecburen bulunsanız siz öyle tebessüm edebilir miydiniz? Ben öyle olmazdım mesela.ayşe genel olarak sessiz sakin görünür. normaldi yani büyük olan kız zaten erkek gibi fiziksel olrakta öyle. onun yanında ayşe minnacık kalıyor. büyük olan kız elini omzundan atmış hafif kafasını kafasına yanaştırmış bir şeyler anlatıyordu gülerek. ayşe de dinliyordu tebessümle. öyle zoraki bir durum yok gibiydi.
evet ilk başta ayşe masumdu nazarımda.. ama eşimin anlattığı olaydan sonra ayşe serapı kullanıyor dahi olabilir.Biri size zorla böyle şeyler yapsa onun yanında mecburen bulunsanız siz öyle tebessüm edebilir miydiniz? Ben öyle olmazdım mesela.
Siz kafanızda Ayşeye inanmışsıniz ve onu masum görüyorsunuz yorumlara bakılırsa. Temkinli yaklaşın lütfen.
aileye söyleyeceğim tabiki ama çnce eşime tehditkerini söyleteceğim. ondan hiçbir şey gizlemek istemiyorumBence kızın annesini çağırın konuşun sonra da kızı çağırın anne şoku atlattıktan sonra onla konuşun ve artık gerisi onlara ait artık
Ama ailesine söylemezseniz bu iş öyle devam eder gider
düşününce hak verdim sizlere.. eşim tehdit olayını bilmeli.
Kız bunu korkuyla uydurmuş da olabilir ama eşinizin haberi de olsun çok kötü bir olaya şahit olmuşsunuzaileye söyleyeceğim tabiki ama çnce eşime tehditkerini söyleteceğim. ondan hiçbir şey gizlemek istemiyorum
Yeni olayları şimdi okudum. Kocanız silah taşıyor diye kendine laf etmeyi düşünecek birine -ki bunlar bi de çocuk- silah çekecek değil herhalde. Tehdit ettiklerini de söyleyin siz. Sonra en azından niye söylemedin demez eşiniz.kadına söyleyeceğim tehdit ettiklerini.. ama eşim silah taşıyan biri korktum açıkçası
Çok haklısınız. Büyük kızı uyarmak gerekli bu istismar olayı gerçekse.Ama karşılıklı istekli de olabilirler bilemezsiniz. Arada bir Ayşe'yi denetler, hal hatır sorarsiniz ve ona nasil yardimci olabileceğinizi de sorabilirsiniz. Zaten bu yakalanma olayı sonrası büyük kız korkmustur sanıyorum.kız anneme duyurursan intihar ederim diyor. ben böyle alenen ifşa edersem ve kız mantıklı düşğnemediği için canına kıyarsa asıl o zaman yıkılırım. ayşenin ve benim dışımda gelişmeli olaylar. annenin olayı yakalamasını sağlamalıyım
çocuklara çekmez ama adı tacizciye çıkarsa kendine çekerYeni olayları şimdi okudum. Kocanız silah taşıyor diye kendine laf etmeyi düşünecek birine -ki bunlar bi de çocuk- silah çekecek değil herhalde. Tehdit ettiklerini de söyleyin siz. Sonra en azından niye söylemedin demez eşiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?