arkadaşın kızı

İyi de kocana dememissin taciz olayını, adamın başı yanmasin. Lütfen eşine bunu soyle.

Gözünüzü korkutmak için senaryo yazmışta olabilirler.Size tavsiyem diğer kızla konuşma imkaniniz varsa konuşun bakalım o ne diyecek? O vakit muhakeme yaparak en doğru kararı verirsiniz.

Biri size zorla böyle şeyler yapsa onun yanında mecburen bulunsanız siz öyle tebessüm edebilir miydiniz? Ben öyle olmazdım mesela.

Siz kafanızda Ayşeye inanmışsıniz ve onu masum görüyorsunuz yorumlara bakılırsa. Temkinli yaklaşın lütfen.

Bence kızın annesini çağırın konuşun sonra da kızı çağırın anne şoku atlattıktan sonra onla konuşun ve artık gerisi onlara ait artık
Ama ailesine söylemezseniz bu iş öyle devam eder gider

evet ilk başta ayşe masumdu nazarımda.. ama eşimin anlattığı olaydan sonra ayşe serapı kullanıyor dahi olabilir.

Bence kızın annesini çağırın konuşun sonra da kızı çağırın anne şoku atlattıktan sonra onla konuşun ve artık gerisi onlara ait artık
Ama ailesine söylemezseniz bu iş öyle devam eder gider
aileye söyleyeceğim tabiki ama çnce eşime tehditkerini söyleteceğim. ondan hiçbir şey gizlemek istemiyorum

kadına söyleyeceğim tehdit ettiklerini.. ama eşim silah taşıyan biri korktum açıkçası
Yeni olayları şimdi okudum. Kocanız silah taşıyor diye kendine laf etmeyi düşünecek birine -ki bunlar bi de çocuk- silah çekecek değil herhalde. Tehdit ettiklerini de söyleyin siz. Sonra en azından niye söylemedin demez eşiniz.

Çok haklısınız. Büyük kızı uyarmak gerekli bu istismar olayı gerçekse.Ama karşılıklı istekli de olabilirler bilemezsiniz. Arada bir Ayşe'yi denetler, hal hatır sorarsiniz ve ona nasil yardimci olabileceğinizi de sorabilirsiniz. Zaten bu yakalanma olayı sonrası büyük kız korkmustur sanıyorum.

çocuklara çekmez ama adı tacizciye çıkarsa kendine çeker

şimdi eşime söyleyeceğim. inş tepki vermez

Lutfen sessız kalmayın. Sizin de evladınız var. Ben ılahı adalete cok ınanıyorum. Sakınce yavasca ama mutlaka mutlaka bır seyler yapmalı

söyledim yaa çok kızgın napıcam ben çıkıcam diyo yukarıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…