- 4 Kasım 2016
- 407
- 537
- 23
- 35
şimdi eşime söyleyeceğim. inş tepki vermez
söyledim yaa çok kızgın napıcam ben çıkıcam diyo yukarıya
söyledim yaa çok kızgın napıcam ben çıkıcam diyo yukarıya
bu konuşmayı anneleri ile konuşurdum. üste çıkmak için birde iftira mı atacakmış. daha kaç yaşında belliki diğer kızın baya psikolojisi bozuk... ailelere söylediğinizde anneler size inanmazsa ne olacak.. nasıl insanlar bilmiyorum belki sizi suçlarlar. ikiside aynı okuldaymış rehber öğretmene durumu anlatsanız o konuşsun aileleriyle böylesi daha doğru olmaz mı? olaya şahit olduğunuzu, kızın korkularını, tehtitleri,intihar eğilimi olduğu için annesi ile ben görüşemedim dersiniz...yardımcı olacaklardır...kız kendi geldi. abla konuşalım mı diye. annemle oğlumu parka gönderdim. hava da serin ama annem duymasın istedim. ağladı kız baya şişti gözleri. ben de senle konuşacaktm ama çekindim dedim. diğer kız olan serap buna sürekli baskı yapıyomş hadi evcilik oynayalım ven erkek olayım sen kız. falan diyomuş. annesi evde yokken tövbe tövbe orl sks fln yaptırıyomş yapıyomş. korkuyorum diyo sğrekli erkek gibi dacranıyo okulda bile bi koruma halinde sanki cidden erkektw beni kıskanıyo diyo. kimseye bahsetme seni bitirirm fln diyomş... ayy bilemedim. neyin içine düştüm ben. ya benle dalga geçiyo bunlar ya da kız manyapın teki gerçekten. anneme söyleme ben biterim intihar ederim falan dedi. yok dedim. demem ama sen de uzak dur hiçbir şey yapamaz dedim. benle konuştuğunu da serapa söyleme dedim. bana dedi ki diyo. git konuş ablanla eğer birine söylersen kocanın beni taciz ettiğini söylerim herkese bitiririm seni de demiş. bunu duyunca bir daha şok oldum. tmm dedim. ben kimseye söylemicem ama sen de ondan uzak dur istedklerini yapma sakın. annenin yanından ayrılma o gelince dedim. offfffff içim bunaldı.
eşiniz mi konuşmaya gidiyor şuankızlar resmi giyndi çıktı eşim. sakın çıkma yukarı dedi. ben napıcam ya keşke demeseydim
Apartmandan dinleyin görünmüyor mu kaç kat yukarısıkızlar resmi giyndi çıktı eşim. sakın çıkma yukarı dedi. ben napıcam ya keşke demeseydim
Eyvah olaylar büyümez inşallahkızlar resmi giyndi çıktı eşim. sakın çıkma yukarı dedi. ben napıcam ya keşke demeseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?