arkadaşın kızı

söyledim yaa çok kızgın napıcam ben çıkıcam diyo yukarıya

Biranlık kızgınlık ile söylemiştir çıkıcam diye eşiniz.Korkmayın en doğrusunu yaptınız.Diğer türlü eşinize iftira atılsaydı bu sefer eşinizle sizin aranız açılırdı niçin söylemedin bana diye.Karşıdakilerde sizin sessizliğinizden cesaret bulup her türlü iftirayı atabilirdi

Önce ses kaydı alın, Kizi tekrar çağırın ... Sonra anlattırin .. Sonra eşinizle birlikte aileye anlatın mutlaka.. Size bisy yapamaz ama ailesi sahip çıkar kızına durum gercekse

Daha öncede söyledim çocukları sorguya çekemezsiniz ,ses kaydı alamazsınız bunlar suç suç .Tacizle ilgili soru soramazsınız .Anası degilsiniz babası degilsiniz.

Zaten aldığınız ses kaydınıda zorla aldı diyecekler .Belki kadınla eşi bizi zorladı diyecek .Aile size bile inanmayabilir direk polise gidin tehdit ediliyoruz diye .2 kız tarafından ..Bundan sonra eve bile almayın o kızlara da yaklaşmayın.

bu konuşmayı anneleri ile konuşurdum. üste çıkmak için birde iftira mı atacakmış. daha kaç yaşında belliki diğer kızın baya psikolojisi bozuk... ailelere söylediğinizde anneler size inanmazsa ne olacak.. nasıl insanlar bilmiyorum belki sizi suçlarlar. ikiside aynı okuldaymış rehber öğretmene durumu anlatsanız o konuşsun aileleriyle böylesi daha doğru olmaz mı? olaya şahit olduğunuzu, kızın korkularını, tehtitleri,intihar eğilimi olduğu için annesi ile ben görüşemedim dersiniz...yardımcı olacaklardır...

kızlar resmi giyndi çıktı eşim. sakın çıkma yukarı dedi. ben napıcam ya keşke demeseydim

Tehdit ne demekmiş ya. Terbiyesiz bücürlere bak. Asansörün kamerasından ispatlarsınız ikisinin ne yaptıgını. İftira atmaya kalkarlarsa kanıtımız var dersiniz bücürlere bak sinir oldum

büyür düşünsene komşunun kocası kapına geliyor kızın bunalrı yapıyor birde bana iftira atıcakmış diyor ne yapardın. çocuğuna mı elin adamına mı inanırdın. oofff çok tehlikeli ya

sesler yükseldi. ama eşim çıkma dedi oğlum uyuyor. merdiven boşluğuna çıkınca sesler geliyor ama anlayamıyorum. iki daire yukardalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…